Медальйон. Шоков Александр Иванович

Тема у розділі 'Відновлені імена', створена користувачем Kurt Wagner, 21 лип 2015.

1. Betta

Betta Obergefreiter

Повідомлення:
    131
    Адреса:
    Россия, Краснодарский край
    Так если это его "родной дядя", так сходил бы в сельсовет и райвоенкомат, чтобы решить все вопросы с перезахоронением. Или опять на "чужого дядю" надеются...

2. Цікаві лоти

1. Цікава штука! Так званий “вічний сірник”. Що це таке - можна знайти в мережі. Я так розумію, що відс...
      300 грн.
    2. 500 грн.
    3. Це німецький засіб для відбілювання білизни під назвою "Henko" або "Henkel's Ble...
      1650 грн.
    4. Запальничка бензинова виробництва Франціі у робочому стані Треба заправити. Іскра є.
      550 грн.
    5. Копаний рідкісний оригінал із серії видатних людей України: І. Мазепа, А. Шептицький, Л. Українка та...
      4500 грн.
  3. Alenatol

Alenatol Obergefreiter

Повідомлення:
    56
    Адреса:
    Тольятти
    ну во-первых что могу сказать - кроме меня с родственниками никто не общался. Ивану Максимовичу передала информацию Надежда Сапрыкина, племянница его, о том что я ей звонила. А я с ней действительно созванивалась, но она не признала Александра, а сказала только за двух братьев, Афанасия и Максима.

Иван Максимович на это сказал что Надежда не знает Александра Ивановича, потому и не признала..

Во-вторых, с чем пойдут родственники в сельсовет или в военкомат ? их оттуда завернут, т.к. телефонный звонок о том что найдены останки его дяди, как говорится, "к делу не пришьешь" ) И в военкомате и в сельсовете как минимум нужна будет хоть какая то бумага - извещение

4. Betta

Betta Obergefreiter

Повідомлення:
    131
    Адреса:
    Россия, Краснодарский край
    Посмотрите сообщения выше: там сказано, что подключилась сотрудница Гулькевичского РВК В.Г. Верле, я ставила её координаты. Есть и электронка, и телефон. И глава района уже в курсе.

5. Kurt Wagner

Kurt Wagner Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    707
    Адреса:
    Україна
    Знайдена онука загиблого бійця Шокова О.І., проживає в Ямало-Ненецькому АО. Велика подяка alenatol та vista за проведену роботу і допомогу.

Allex761, Betta та mastak-ua подобається це.
  6. Kurt Wagner

Повідомлення:
    707
    Адреса:
    Україна
    Сьогодні на території Ніколенського сільського поселення Гулькевичського району Краснодарського краю відбулося урочисте перепоховання останків Шокова Олександра Івановича. Вічна пам*ять Герою. http://молодежьгулькевичи.рф/posts/1723772. Дякую всім небайдужим, хто допомагав солдату повернутися додому.

Images:

46635824.hnjja7vwoi.jpg
    46636643.nxs6nv4rmi.jpg
    46636819.l0adw9rvmy.jpg
    46637394.oha8ljlb70.jpg
  7. Kurt Wagner

Повідомлення:
    707
    Адреса:
    Україна
    Шоков Олександр Іванович.

Images:

Шоков А.И.JPG
    vista, Шантропа, Старий Похабич та 2 іншим подобається це.