Мечта молодости, или Jawa 350.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Русганс, 25 бер 2012.

1. Radar

Radar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    522
    Адреса:
    сердцем остался где-то в полях
    хех ... а я вот в прошлом годе купил. По сути тоже мечта ... Хотя конечно пришёл к ней уже после днепра, двух яв, китайса.
    Апосля покупки относительно не мало так уже проехал. Мог бы и более если бы не финансовое положение и стройка. Что сказать ... Хонда есть хонда ))))
    20140820_093402.jpg

Luftwaffen та Volocuga подобається це.
    1. Фуражка ПВО СССР Украина середина 90-ых годов 57 размер Состояние на фото,новая
      250 грн.
    2. Фуражка сотрудника милиции МВД Украина Новая Доставка после полной предоплаты на карту Приватбанка,Н...
      450 грн.
    3. Кепи демисезонное полушерстяное темно-зеленого цвета, размер 56 Кокарда головного убора состоит из...
      370 грн.
    4. Жгут (ремешок) филигрань на фуражку офицерскую. Б/у. Бонусом кокарда и пара пуговиц. Смотрите еще м...
      59 грн.
    5. Фуражка офіцерська літунів СРСР,кокарда збірна,рант металевий білий,на тульї птиця,розмір 54-й,браку...
      450 грн.
  2. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Та, мабудь я свої викладу, воні у мене для душі, копа, та щоб руки замазати. IMG_1266.jpg IMG_1592.jpg 001.JPG images.jpg

ejnalej, vajs, копалкин та 5 іншим подобається це.
  3. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Мій дід продав сусіду наш МТ-10. Думав викуплю, але навіщо він треба.... Хоча, через років 10 буду жалкувати за легендою. Він жеж був з одного року зі мною. 1974 рік в нормальному стані. Як буваю у селі, то бачу його... МТ.. моє дитинство..

4. mr.Kaban

mr.Kaban Stabsgefreiter

Повідомлення:
    673
    Адреса:
    Копенгаген
    Випадково почув від знайомих шо чоловік продає Яву в гарному стані. Раді інтереса поїхав подивитись на неї. Припала до душі. Купив.))

Images:

20160918_180604.jpg
    Ruff подобається це.
  5. Дед Панас

Дед Панас Stabsgefreiter

Повідомлення:
    176
    Адреса:
    Украина
    Тепер треба опускати дупу , встановлювати правильно сідуху , та шукати не кастрований передній щиток .

6. mr.Kaban

mr.Kaban Stabsgefreiter

Повідомлення:
    673
    Адреса:
    Копенгаген
    Помаленько будем робити))) Планую з часом ще коляску вчіпити

Images:

20160918_173214.jpg
  7. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    не тре коляски,одночасно прийдеться м1няти передатку,а взагал1 на м1й погляд хоч це 1 не найг1рший,але двотактник,вони в1джили себе,в юнацтв1 накрутився по сам1 вуха вс1х моделей вс1х розм1р1в,таке в1дчуття,що 1х для того й випускали,щоб народ зайняти.Яву втрич1 р1дше треба колупати,н1ж совкопром,але достатньо.Генератор в не1 г1мно,слабший чим в Карпат,посадка зависока як для шосейника.До реч1,чехи 1здили з ЗАДН!М причепом,для нас робили боковий.Причеп мав одне колесо та повторював кол1ю,нахиляючись за рахунок прикольно1 зчепки.для вантажу причепчик,не для пасажир1в.Також 1нод1 пробивае на под1бний хлам,але попускае поступово.

cer та Volocuga подобається це.
  8. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    причеп который вы имеете ввиду он создан для путешествий, для личных вещей, запчастей, а коляска есть коляска, это совсем другое дело. кто сказал что чехи в колясках боковых не ездят?
    по поводу генератора это бред, 240 ватт пл вашему мало? а ну как сколько Карпаты могут выдать? если установить безконтактную систему зажигания тоесть датчик холла, комутатор и тд, то цены нету такому зажиганию.

takt09 та David Jäger подобається це.
  9. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    что бы установить коляску надо крепления иметь, установить моторную звездочку на 15 зубьев, хотя и на большой можно ездить, но тяжело немного мотору будет. Вобще коляска убивает сильно ходовую, амортизаторы оте китайские задние мигом ушатаете.

10. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    ищю выхлопные трубы на яву 250 559 мод.

takt09 подобається це.
  11. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Та забувайте про 2-х тактний брухт, диить і не їде. На рахунок електронного запалення на яві, воно нормально ніколи не робило, постійно один з циліндрів барахлить. КПП взагалі зло.

12. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    в умелых руках все работает, у меня во всех моих явах что прошли через мои руки все работало. и по поводу кпп страдала в основном 638, вилочки постоянно стирает, все привыкли вилочки менять да и все, а в глубину проблемы не копаются. у 638 качество литья картера сравнимо что у ижа например. постоянно раздолбует посадочные гнезда штока и кулису из за этого. если поставить в гнезда бронзовые переходные втулки и кулису до ума довести то про кпп можно забыть. в остальных моделях я даже не заглядал ни разу до коробки.

takt09 подобається це.
  13. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    там не 240,а 45 ватт,на верховине-карпатах 60.Это я очень хорошо запомнил,как и посадку аккумулятора у пересевших с ижей и привыкших тошнить на малых оборотах,явский движок надо крутить.С электронным на яве не встречался,ковырял только механическое зажигание.По индикатору.Изготавливал ведущие звездочки небольшими партиями,не сам,в кооперации с несколькими спецами,а всего 5 операций,ходили лучше родных.

14. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Так в цьому й проблема, що все потрібно до ума доводити після заводу, як і в решти совкотехніки.

15. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Доречі, комради, в мене "Старушка" 350-та в гаражі пилиться, ще з глибоким переднім щитком, нікому не треба ?

16. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    45 ватт это Ява старушка 250 и 350, потом на 364 модели уже было 75 ватт, но в 638 в которая на фото и Вы процетировали 240 ватт. так что не будем с карпатами сравнивать

takt09 подобається це.
  17. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Карпати, класний мопед був. Скільки, я на ньому в дитинстві наїздив.....

David Jäger подобається це.
  18. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    вся не нужна, а запчастями взял бы чтото на свою 250 ку

takt09 подобається це.
  19. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    Карпаты да, а от верховина это ужас, особенно когда уже 100 раз перебралась. но слабые всеравно они были. была у меня Ява 50, 3х скоростная ото была вещь, мотор как у нынешних китайцев дельт.

20. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    На органи, точно не розбиратиму.

David Jäger подобається це.
  21. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    на советскому мотопрому правда 2х тактному не одни зубы съел, но самые живучие оказались явы, и причём самая удачная имею ввиду живучесть и выносливости была 634, но один минус 6 вольт. но мне когдато подходило и я по дешовке купил картера и коробку с чезеты, они аналогичные только картер вылит под генератор 12 вольт. и все я раз сделал и забыл что такое мотор, свет исключительный. коробка скоростная. оставил пока что себе эту яву. и 250 ку хочю восстановить, уж больно их мало осталось.

22. Jawist

Jawist General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    7.741
    Адреса:
    Слобода
    а так лишних запчастей по обвесу нету?

takt09 подобається це.
  23. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Ні. Були б, подарував.

Jawist подобається це.
  24. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    Скiльки?I фото?

25. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Фото, завтра гляну, чи залишились, вона в батьків стоїть за 100 км. А за ціну навіть незнаю, напишіть в приват, скільки не шкода.