Меблі під альтанку у стилі "Вермахт ".

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем KAISERLEMBERG, 21 чер 2020.

1. antsu88

antsu88 Feldwebel

Повідомлення:
    270
    Адреса:
    Белый Порог
    Можно не выдумывать, сплагиатить: Остап Ибрагимович предлагал обобрать Данию, за то что они замучали Гамлета. Это серьезный повод для нападения, нужно только сепаратный мир с ихнеми соседями подписать. Главное не попасть в голодную ситуацию как Наполеон в 1812м году. Со всем уважением, но Вашей картошки нам не хватит.
    Предлагаю запастись у Батьки Луки стратегическим запасом картошки. Бекон и олут возьмем у германцев. Для этого Брянск, Смоленск, да Кёнигсберг нужно отдать исконным владелцам. Небольшой детур, но оно того стоит. Польша и Германия дадут корридор и за 3 дня Дания наш!
    Но прежде предлагаю зайти в Старую Заклуневку, там говорят муницией разжится можно.

Лорд Грегори, Ph@ntom, IgorSatok та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 9 шт.)
      ММГ УЗРГМ двух видов. Цельнопластиковые, без металлических деталей. Цена за штучку одного вида.
      100 грн.
    2. Бажаю міцного та позитивного. Знову маємо Вашій увазі макет ракети джавелін, яка була вилучена з по...
      100000 грн.
    3. Макет гранаты РГ 42. В достойном состоянии. Полностью пустая и безопасная. Дно приклеено назад. В к...
      1350 грн.
    4. Бажаю здоров'я! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Власне все у назві лоту, б...
      285 грн.
    5. ммг.гильза тир.пуля не стрел .сидит плотно.вклеена
      3000 грн.
  3. antsu88

antsu88 Feldwebel

Повідомлення:
    270
    Адреса:
    Белый Порог
    А если по теме, хорошо бы перенести работы автора, из Курилки в отдел без флуда

Лорд Грегори подобається це.
  4. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.263
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Кайзер чесно написав простою мовою про складні речі. Перепрошую, а, власне з чим Ви, котрий ще пост тому начебто "полностью" підтримували УПА, не погоджуєтесь? :smile_6: Московська "комуна" та її червона армія з ЧК-НКВД-КГБ, для української держави були й залишаються такими ж окупантами, як нациський райх, проте є дуже суттєва різниця - московська наволоч, заганяючи людей в концлягер-ГУЛАГ, при цьому з азійським цінизмом само-називалася для ув"язнених нею народів "старшим братом"... Напревеликий жаль, в 1945 р. в східній та частково центральній Європі азійський (московський) тоталітаризм-радянський комунізм прийшойв на зміну німецькому нацизму. Ото і вся "пабєда", якщо дивитися на це "бєз ачков і шор"... з точки зору народів, котрі потрапили з огня да в полим"я.

Konrad Lorenz, LySS, Ph@ntom та 5 іншим подобається це.
  5. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    "А еще,в Украине в 80-х.(Ранее я не знаю.Что незнаю,то не пишу)
    Тех кто не служил в армии,считали за больных идиотов.
    Им даже девки не давали,относясь к ним как к неполноценным."

Я добре памятаю 80-ті ... памятаю як "повноцінних" з Афгану у
    трунах привозили ... а "неповноцінні" до сьогодні живуть, мають
    вже внуків і правнуків ... так що не ліпи горбатого "єфрфєйтор"(класний солдат) ... :D

"Я служил в рр мсп в Венгрии. В роте были и парни с Тернополя,Львова,Ровно,Сумм,Житомира,Чернигова и они были классными солдатами."
    Цікаво що ви там робили ... га ... ? Може Україну захищали ? :D
    І чого ж тоді мадяри вас так любили як ми сьогодні москалів із сєпарами ... га ...?
    Не солдатами ви там були ... а ОКУПАНТАМИ !!! І не Кайзер це придумав, такі
    положення містять норми міжнародного права ... чи комусь насрати може на
    міжнародне право ... головне ж що вам політруки в мізки вправили ... чи не так ... ГА ... ? :D

...

Останнє редагування: 23 чер 2020
    R@Mzes, LySS, Ваня-30 та 2 іншим подобається це.
  6. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Так Вы москаль? Он прямым текстом написал это. Тогда Вам нужно каятся перед ним,как в омерике. Я солдат армии поработителя,ну и там много фото. Я только вот одно выложил недавно :D

Ph@ntom та tuman подобається це.
  7. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.263
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    а по-суті, не відволікаючись на другорядне, є щось відповісти на пост #131 чи нє? ;)

KAISERLEMBERG подобається це.
  8. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну ... ну ... а скажи ким ти себе вважав коли служив
    в СА в Угорщині ... ? Невже "хорошим" хлопцем, котрий
    захищав "мїрноє нієбо над родіной" ... :D хрєнов освободітієль ... :D

...

LySS подобається це.
  9. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    И сколько Вам с Афгана в село привезли? От водки больше умерло скорее всего. Афганистан и правнуки-Вы,что там педофилы? А цыгане,:eek:у этих может быть запросто.
    В Венгрии я был солдатом той страны в которой жил и которая меня туда послала,устрашать венгров и Европу. Послали бы к Вам,устрашал бы Вас. У меня это неплохо получалось.Сейчас уже старый и больной.:D

Saper78, Mustapha, Ph@ntom та 3 іншим подобається це.
  10. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Это первоочередное,а остальное все болтовня. Он противопоставляет себя и свою условную пердуновку,большей части Украины. А в армии он не служил,потому что болен ,но сознаться ему стыдно он и нудит. А так бы был,солдатом и непростым а как в поговорке "...без лычек,что хер без яичек". И дедом был бы жестоким,потому,что самые деды,кто издевались, это из селюков.Городские они более цивилизованее. Так москаль или не.:D

Mustapha, Ph@ntom, ak1993 та 2 іншим подобається це.
  11. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.215
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Служил сам и предки служили ? Или хавались при любой власти ,что при советах ,что при царе ,что сейчас , так сказать преемственность поколений ? ;)

Archi, Mustapha, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  12. georg_

georg_ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    26
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    66
    Повідомлення:
    546
    Адреса:
    Прилуки, Україна
    1918 рік. Літо, на Поділлі повстання проти австріяків і гетьманців. Каральна операція. В одному селі австрійці проводять розслідування і палять хати повстанців. А з одним засада-хата на двох господарів, в іншій половині живе батько повстанця, який невинний. Австрійський офіцер подумав, і наказав розібрати половину хати і спалити. Справедливо наче, не? Большевікі спалили б все, а батька відправили білих ведмедів пасти.

Konrad Lorenz, LySS, Ваня-30 та 5 іншим подобається це.
  13. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    "И сколько Вам с Афгана в село привезли? От водки больше умерло скорее всего.
    Афганистан и правнуки-Вы,что там педофилы? А цыгане,:eek:у этих может быть запросто."

Ти не переводи розмову на тих що не служили ... ти мені толкни річ
    як класно "гієроічієскі" склеїли ласти ті кого з Афгану привезли у ящику ...
    У чому їхній героїзм ? За що вони своє життя віддали ... ? За хренову медальку ?
    Як на нормальну голову, то краще бути "кому дієфкі ніє давалі" та живим, ніж
    тим кому "дієфкі далі" а духи бощку відірвали ... чи у теба зворотня думка є ... га ... ? .:D

"Сейчас уже старый и больной."
    Ага ... на голову напевно ? ... :D там ще лазять таракани від
    "той страны в которой жил и которая тієбія туда послала" ... москалозазомбований ... :D

"В Венгрии я был солдатом той страны в которой жил и которая меня туда послала,... "
    Звучить як безропотне совдепівськии халуйство ... :D

"... устрашать венгров и Европу. Послали бы к Вам,устрашал бы Вас.
    У меня это неплохо получалось."

Угу ... були тут такі як ти ще у часи УПА ... жінок та стариків добре страхали ...
    А як у руки до хлопців попадалися, то кипятком сцяли ... :D
    І перед мадярами на коліна москалі падали і життя собі випрошували ... :D
    Усе було ... люди памятають ...

...

ViktorKux, Konrad Lorenz, LySS та 2 іншим подобається це.
  14. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.263
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Нажаль, Ви вже в котрий раз так і не відповіли на питання посту #131 і знаєте чому? Бо Вам просто нема чого відповісти... Водночас хочу відповісти на Ваш пост #136 Ви пишете,:" В Венгрии я был солдатом той страны в которой жил и которая меня туда послала,устрашать венгров и Европу. Послали бы к Вам,устрашал бы Вас. У меня это неплохо получалось." І чим це відрізняється від наступної позиції: "В Бухенвальде я был солдатом той страны в которой жил и которая меня туда послала,устрашать... Послали бы к Вам,устрашал бы Вас. У меня это неплохо получалось." Тобто Ви повністю виправдовуєте дії комуняк в Україні (20-30-40 роки ) в Угорщині у 1956 р., у ЧССР у 1968 р., в Афгані, в Чечні (наслєдніца "совка" рашка), Грузія 2008 (наслєдніца "совка" рашка), Україна 2014... (наслєдніца "совка" рашка). Невже позиція безвідповідального "гвинтика" Вам так близька? А як же особистість? :)

Останнє редагування: 23 чер 2020
    R@Mzes, LySS, сіроманець 78 та 4 іншим подобається це.
  15. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Обыкновенным солдатом,который хотел побыстрее вернуться домой. И мне было абсолютно наплевать на венгров,как потом и на армян. Приказали бы их перебить,мы бы их перебили,ну как немцы.Отомстили бы им за украинскую Корюковку.

Ph@ntom та Mihhail-s подобається це.
  16. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Вот здесь стоит мой сын.А Вы кроме,как звиздеть здесь,что нибудь можете.Где Ваш,где правнуки того черта.Вышивата,бывшие комсомольцы.:D
    BuiWHX2IgAAyCOn.png

Saper78, Mustapha, Артём Саппулин та 4 іншим подобається це.
  17. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Так поступают крысы.Которые от мобилизации в Польшу и Венгрию бежали.Которые ложатся под всех.:mad:

Mustapha та Ph@ntom подобається це.
  18. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    -навіть так,ну що ж,...Дякую за відповідь,питань більше не маю.Всього Вам найкращого. darov.gif

19. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.215
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Тише будь косарь от службы потомственный . Тут добрая половина форума служила при совке и ты их маскалями оскорбил . Что то кажется мне , пойдешь дальше ящики строгать и столы под бярезы расписывать.....

Moonlite, Mustapha, dietrichsepp1892 та 6 іншим подобається це.
  20. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Я ж кажу ... тараки ни у тебе в голові ще з часів служби в СА ... :D
    Саме із таких москалі робили бездушних халуїв котрих посилали в Афган,
    Вєтнам і т.д. ... саме сьогодні таких мудаків посилають москалі
    у Донбас ... :D

...

LySS подобається це.
  21. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    полк Азов? фото маленьке,погано видно шеврони.

shug подобається це.
  22. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    С июня 14-го.Рускоязычный.:beer:

Ph@ntom, tuman та Buntara подобається це.
  23. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    Я в 2014 му в секторі М служив по-мобілізації(3-хвиля),через нас деколи проїзджали азовці на джипах,але тоді вони ще носили щитки МВС на рукаві,так розумію тоді вони ще міліція рахувалися ,а вже потім в Нац.гвардію влились.

von Goltz, tuman та shug подобається це.
  24. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Камрад,вот что обидно,одни люди служат своей страны,а другие только срут в интернетах.Такие себе борцуны :mad: одним словом.:beer:

Ph@ntom, Buntara, Mihhail-s та ще 1-му подобається це.
  25. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.263
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    Вашому сину повага та низький уклін. Проте ми з Вами дискутували не про синів, шкода,
    що Ви так і не відповіли, напевно нема чого ;)

Ваня-30, иван777444333 та KAISERLEMBERG подобається це.
  26. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    Цілком згоден,та і діло навіть не втому воював/не-воював і таке інше,,Як там Биков казав у фільмі,,В бій ідуть тільки ,,старики,,— Хотите что-нибудь сказать? — Да нет, не умею. Я лучше в бою скажу.А втому,-повірте мені(с)-коли людина щось говорить щиро від душі так сказати і це її є переконання(і вона звісно ж має на них право,так думати як вона хоче,а Ваше діло то приймати чи ні,але щось комусь забороняти,мати свою там позицію і таке інше ніхто не вправі,на те і демократія і плюралізм думок є:)),-то це зразу майже на всі 100 видно і це похвально,і так же добре видно коли заходять по-тролити чи просто по-ботити(може їм здається,що то нікому з сторони не видно,а чи то просто така робота у них,гадати не будемо),тому не переймайтеся і просто не зважайте на такі пости.Моя Вам добра порада. darov.gif

серий32 подобається це.