МД до 300$

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Schum, 22 лис 2016.

1. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    Посоветуете начинающему МД до 300$. Интересен коп по монетам и древностям. Спасибо!

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1470 грн.
    2. Сумка для знахідок "Хабарниця" Незамінна річ пошукувця. Є ремінець для носіння через плече...
      500 грн.
    3. Сумка, использовал как сумку для находок. Крепкий материал. Хороший крепкий ремень. Удобная. Ещё дол...
      135 грн.
    4. Підходить до мінілабів.Тер. і т. д.
      1150 грн.
    5. Багатофункціональна лопата Допоможе справитися з завданнями які звичайній лопаті не під силу. Наприк...
      350 грн.
  2. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
  3. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
  4. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    мені здається що для початківця Фортуна буде сильно наворочена, якщо я даже туплю з нею, Терм про, да, але копать все підряд, може охота відпасти.

Як на мене то більш менш достойний Текнетікс дельта 4000, Баунті хантер про,Терка 305. ще і коштів на фіскарс залишиться:D:beer:

5. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Та немає там нічого супернавороченого! Її можна один раз налаштувати і ходити як з АСькою, а коли прийде усвідомлення то робити вже більш гнучкі налаштування!
    З Термом теж не складно, заліза копається значно менше ніж з приладами рівня АСьки (хоча і значно більше ніж з Фортуною), зато по глибині не кожен фірмач з ним потягається!

6. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    Не могу найти о каком Баунти Хантере идет речь. Про стоит под 500$ ?

Удивлен что мне не посоветовали ни одной Аськи, но я подозревал что это переплата за бренд? Или я не прав?

7. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :Dберите аську и будет вам радость.:beer:

зразки,

Баунти хантер про .:beer: https://reibert.info/threads/bounty-hunter-platinum-pro.820122/

Терка 305 https://reibert.info/threads/minelab-x-terra-305.825653/
    можете Фішера Ф70 прикупить :beer: але це чисто моє. ненавязую.:beer: а хочте Фортуну М 2, за смішну ціну яка мені в руку непішла? :smile_6:

8. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    А что скажете про Mine Lab Go Find 40,60? С таким аппаратом можно и в парк пойти, да и в багажник положить и ездит. На много ли он хуже тех же Асек?

9. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Наразі АСьки це вчорашній день! Вони були актуальні тоді, коли не було нормальної альтернативи! Щоб Ви розуміли, серед т.зв. "фірмачів" свого часу прилади АСЕ250/350 були найкращими в співвідношенні ціна-якість в бюджетному сегменті. На сьогоднішній день є багато альтернативних приладів, що залишають позаду не лише "бюджетний" сегмент "фірмачів" але й твердо конкурують з топами і коштують при цьому в рази дешевше!
    В мене товариш наразі продає АСьку після того як побачив як працює Фортуна-М.
    Тож якщо треба фактично нова 350-а АСька, можете звертатися, вийде дешевше 300 баксів!:D

костя курокрад подобається це.
  10. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    Я по тому и прошу совета. на сколько сам разобрался Аськи хоршие из новых- 200,300,400. Как то очень стремно покупать бушный прибор. Так же стремно брать Фортуну, по тому что на сколько я понял - он самодельный?

11. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Ті ж самі яйця тільки з цифрами ВДІ :D
    Так він на гарантії майже рік! :)
    Треба знати, де купувати! Хороший майстер дасть і нормальну гарантію на прилад і проблем у Вас з ним ніколи не буде, якщо Ви самі його механічно не пошкодите, що аналогічно стосується і "фірми". Звертаю Вашу увагу на те, що прилад збирається вручну, а не серійна штамповка як у "фірми" що значно знижує ризик поломки. Але головне купити не назву "Фортуна" а дійсно робочий прилад у перевіреного продавця!
    До речі, почитайте історію створення МД: усі великі фірми починали з гаражів і підвалів. Та навіщо далеко ходити: славнозвісна фірма АКА і зараз виробляє свої прилади на рівні гаражного виробництва. А Ви кажете стрьомно...:D

12. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    Из тех, что мне посоветовали по ссылкам все приборы проданы.
    Ну про Фортуну, думаю вы и сами понимаете, ну откуда мне начинающему знать какой продавец проверенный а какой нет?)))
    А из нового есть альтернатива Аське 300?

13. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Перше ніж купувати будь який прилад, варто про нього дізнатися більше інформації: Є теми на сотні сторінок і про Термінатора і про Фортуну. До речі, прилади не продані а виробляються під замовлення. Якщо вирішите брати будь який з цих приладів, та й можливо якийсь інший, пишіть в особисті повідомлення, можливо пораджу хороший варіант.
    не зрозумів Вашого питання.

14. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
  15. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.082
    Адреса:
    Киев
    Если нет опыта - возьмите дешевый новый аналоговый прибор, типа Тесоро Голден Сабре, Терминатор Про. Просто проверьте или коп для вас.
    Захочется цифру - смотрите Квазар, Фортуну М\М2,
    Цифру и "фирму" - кощея, фишеры, майнлабы, текнетиксы

Лучше начните с аналога или с цифры, с которой легко разобраться (Текнетикс 8000, Баунти Хантер Платинум Про, Текнетикс т2...можно кстати китайца нового взять Голдфиндер\Т2+...с хорошей катушкой как раз 300 баксов будет. Очень хороший для начала, но глубина не космос.)

16. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    Что- то почти все что вы советуете выходит дороже 300$. А тесоро вообще сложно у нас найти, хотя его концепция мне нравится.

17. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    Хочу окончательно спросить совета.
    Есть возможность взять б.у. Асю 400 в идеальном состоянии (месяц назад куплена) за 8000 грн.
    Стоит брать или есть альтернатива получше?

18. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.082
    Адреса:
    Киев
    Тесоро Голден Сабре блок с катушкой - 1800 грн
    Терминатор Про - около 2500-2900.

ну и штанга 300-800 грн.

Вы просто проверьте или это увлечение для вас.
    Вы думаете купите прибор за 8к и сразу пойдут клады, золотые монеты? ))) Поверьте, дорогие приборы копают проволку, гильзы на уровне с дешевыми. :)

19. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    послушайте, я очень даже не против Тесоро Голден Сабре за 1800 грн + штанга за 300-800, только где вы это нашли?

20. LEXXX

LEXXX Oberstleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Земля Королевы Мод
  21. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.755
    Адреса:
    Житомир
    Вместо тесоро лучше возьмите терминатор про, мой совет.
    На аську и не смотрите , за что там платить такие бабки не знаю. Я с терминатором могу больше накопать чем ася с любой катушкой. На аськи только новички ведутся. Вы не представляете сколько вы с асей пропускаете мелочи, мелкого золота и серебра, оловянистой бронзы и металлопластику. Вы соберете только крупные и средние монеты, после аси с нормальными приборами ещё столько находят... Берите терм про и не думайте, если хотите экранчик то берите квазар, ну хотите переплатить и меньше находить берите дешевую фирму...

22. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    Я уже был согласен на фортуну м2, но у нас в стране все как всегда, даже если ты захотел поддержать отечественного производителя- ничего не выйдет. Срок изготовления- месяц )))
    Если бы было где то в Киеве, что бы приехать, посмотреть и купить...

23. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :smile_6: хочете фортуну, є
    , якраз для вас , занедорого, зараз на тест драйві і профілактиці в Діми, катушку правда я об дуба розбив, але нову замінять, Фортуна 2 м, зарядне , Гарантія від виробника, :beer: що ще потрібно щоб пізнать світ пошуку хабара :smile_8: відправлю наложним, гаранті

а хочете :smile_6: Крот Хм, 2 частоти, катушка бабочка,+ пінпоінтер гном в комлект.

24. Sweger

Sweger Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    3.755
    Адреса:
    Житомир
    Schum, Фортуна не плохой прибор, даже знаю у кого вы заказали, но новичку с ней сложновато будет. Не знаю, может вы и справитесь, но я бы лучше взял прибор попроще для начала. Я бы взял терма, а выбирать вам.

25. Schum

Schum Schütze

Повідомлення:
    35
    Адреса:
    Schumua@gmail.com
    Я ни у кого еще не заказывал, я поинтересовался- ожидание достаточно длительное. Вот и интересуюсь, как дела обстоят с терменатором?