МД ЧингизХан

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем NIA, 29 лис 2012.

1. s@lo

s@lo Obergefreiter

Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Одесса
    HexeN, IVS, Serg-SPB та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Неодимовый магнит диаметр 36 мм…Новый..
      198 грн.
    2. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    3. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
    4. Новый неодимовый магнит d32mm толщина 7мм…смотрите другие мои лоты…
      159 грн.
    5. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
  3. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.337
    Адреса:
    Украина
    Видео отличное спс .Единственое что заметил сильно попискивает кажись чуйку над немного уменьшить. Черного металла много в земле.И тогда будут слышны более четко цветные цели.

4. Reyden

Reyden Obergefreiter

Повідомлення:
    250
    Адреса:
    Украина
    Это я так понемаю рестайлинг кардинала профи ? Какие у него характеристики можно узнать и уже известно пойдет ли он в производство?

5. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    582
    Адреса:
    Україна
    2 ЕвненийШ
    Переходжу у профільну гілку, бо не варто там флудити.
    Розповісти? Ну багато не розповім, бо два виходи по 2 години, це не багато, для багатьох висновків. Скажу так - діскрім досить чутливий, тобто межі його треба обережно регулювати. Все працює ясно і без питань. Як того і очікував. Не дуже зрозуміле призначення окремого регулювання чутливості дискрімінованого. Та ще не встиг оцінити ефективність функції тимчасового збільшення глибини. В остальному прилад робить роботу, булом б що шукати. Монєтоси бомбить без всяких питань, хоч 1 коп (відносно дрібненька, хоч більші) Монети на слух відчуваються добре, відносно більших цілей. Ну аналог,як аналог. Якщо вуха (власні маю на увазі) є і працюють добре, то VDI вам тут не потрібен.

Barankin та fedya_valki подобається це.