Пропоную до вашої уваги Mcusta «Oda Nobunaga» Damascus – 8000 грн. Mcusta «Oda Nobunaga» Damascus (модель MC-0181D) – породистий японець, чудове поєднання вишуканого стилю та дизайну з традиційною якістю. Модель присвячена одному з найвідоміших самураїв, великому даймьо, що жив у 16-му сторіччі та боровся за об’єднання феодально роздробленої середньовічної Японії – Нобунага Ода. Руків’я ножа прикрашене трьома золотистими пінами з кожного боку, що символізують три монети, один з гербів роду Ода, а також гравіюванням п’ятилепесткової квітки – основного фамільного гербу (камону) роду Ода, та написом BUSIDO (шлях воїна) поряд з ім’ям Нобунага Ода. Клинок з нержавіючої дамаської сталі (33 шари) з сердцевиною VG-10, руків’я – текстурована чорна мікарта на сталевих лайнерах. Комплектується якісним чохлом з нейлону та шкіри. Дуже харизматичний ніж, справжній сучасний самурай. Не був у користуванні, все в ідеалі, ніяких нюансів. Загальна довжина: 213 мм Довжина клинка: 95 мм Сталь: 33 layer damascus stainless steel with VG-10 core Руків'я: чорна мікарта Вага: 125 гр. Огляди на YouTube-каналі VadimSWAT. Всі питання - в особисті повідомлення або на вайбер (097) 217-97-03, Вадим. Особисто в Харкові, доставка НП по Україні за рахунок покупця.