Доброго дня. Допоможіть в ідентифікації даного ерзаца. Продається на сусідньому ресурсі. Ну і приблизну ціну в такому стані. Фото тільки ці. Параметри запросив, але відповіді поки не отримав. Будуть розміри, повідомля. Зазделегіть вдячний за інформацію.
Штик-ерзац-----тоїсть допоміжний. В народі називається ЕВ-49-не частий гість на ресурсах. Ціньовий еквівалент---думаю під 150 і до 200 уе-------но тут не той стан. Можу дати розміри. Встреченные клейма: E.R.I.15.2.22. – Ersatz=Kompagnie, Reserve-Infanterie-Regiment Nr. 15, Waffe Nr. 22 Общая длина: 425 мм Длина клинка: 305 мм Ширина клинка: 26 мм Толщина клинка: 5 мм Длина дола: 199 мм Ширина дола: 9 мм Длина клинков может колебаться в диапазоне от 305 мм до 315 мм
Може маєте ссилочку, де можна його побачити в хорошому стані? В неті не знайшов, на Байонеті його теж немає. Дякую.
Практически все шесть типов ножен к эрзац штык-ножам являются взаимозаменяемыми, они терялись, повреждались, заменялись с момента комплектации ими оригинального штык-ножа настолько многократно, что на данный момент времени невозможно установить, что какие-то из штыков комплектовались исключительно определенным типом ножен. П.С. Это - не моё мнение, а людей-специалистов, которые изучали и классифицировали "эрзацы"
Поддерживаю полностью. Ножны могли быть от чего угодно, сам комиссионный штык интересен, хотя он не стоит тех денег, что его оценили всвязи с состоянием. Насчет жабки, то нет полной уверенности в ее оригинальности.
Якщо бути точним то іменно на цей штик ножни йшли не такі. Фото трохи малі-----просто щось не можу скопірувати. Друге фото ---ЕВ-52.
Комради------на фото власника теми штик ЕВ-49---------правильно????????????. Я закинув фото....... 1--якими мали б бути ножни в оригіналі . 2 -це фото штика ЕВ-52---там ножни такі як у автора теми. Мова лише про ножни ----------більше нічого . З пов.
Камрады! Тема по комисионным штыкам настолько широка и ней столько много белых пятен, что ни одни каталоги не дадут полного ответа.
Так, це ЕВ - 49. Але де гарантія, що на світлині (з "Аскалону") дійсно оригінальні піхви? Це так само людина купила і зробила світлину. Зверніть увагу, що на багнеті є клеймо, а на піхвах - ні (маю на увазі сайт, де Ви знайшли "фото")
В принципі так ---гарантії ніякої . Як кажуть-вчитись ніколи не пізно . Всерівно приємно поспілкуватись і знайти для себе шось нове . З пов.
Да, E.Sibert уже говорил... Оч. стрёмная жаба - в любом случае определить по этим фото нереально. Я бы тоже не поручился.