Маскоподобные приборы. Наследие Магнума от Флинда.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем fedya_valki, 16 лип 2018.

1. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Це ти рябої кобили сни розкпзуш :D

1. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    2. Тренчик, пружинка, непотеряйка для пинпоинтера pinpointer, ключей, пистолета, барсетки, и других вещ...
      150 грн.
    3. Новый Gp pointet + крона и колпачек,(рабочий диапазон поинтера от 9.3 в и выше ) смотрите другие мои...
      289 грн.
    4. Это электроника миниметаллоискателя/пинпоинтера позволяет находить металлические предметы на небольш...
      400 грн.
    5. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
  2. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Я не маю відправляти, пожартував

3. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Це факт. Моя стабільніша.

4. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Від того що нерозумієш про що говориш, такі дурні думи аиникають.А ще щоб уважно перечитав тему редголда,там редрам десь писав,що відмовився від розтягнутої діскрімінації..На 5.6 ком,починає різати нікель,,а так як недоумки,думають чим більше вправо,тим краще він для них розтягнув діскрім
    .Появились розмніші,котрі розуміються на номіналах радіо деталей.Пішов стандарт 1:1.Да і щоб ти був уважнішим,ти би побачив,паралельно 50 ком запаяний постійний опір 18 ком.Понос би припинився,но то таке аби но дрищити :D

.

Останнє редагування: 30 чер 2024
  5. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    ...
    ... і сам собі вірю.:D

6. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Соловей, навчись писати зрозумілі пости чи щоo_O Пишеш якусь х-ню постійно. Міг би просто сказати що туди реально повинно бути впаяно, те що на платі промарковано, чи те що я зняв.
    Стандарт 1:1 це ти про що взагалі, якщо в масці не розтягнутий низ дискріму? Який номінал потенціометра дискріма в масці? Ну треш то точно ти впаяв 5кОм , замість 10ти, що промарковано на платі. Дискрім теж ти 10кОм замість 50ти, чи хтось інший?

7. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти читати вмієш,перечитай тему редголда.Редрам розтягував діскрім.Леонідович упражнявся на сікерах.На двох частотних редрам на БГ запаював резістори на 10 ком.В оригіналі 5.

8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Вмію читати. А ти? Я не про БГ питав, а про треш, чому замість 10 - 5 стоїть.
    Ок, впаяю дискрім 50, раз ти сам не впаяв, не треба мені розтягнутий дискрім, чортішо, ніфіга не ріжеться фольга

9. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    А шо нехватає 5?:eek:,Я на своїх по 2 ком позапаював.Послідовно підстроєчник стоїть.На піратах бачив по два ліплять?Від зміни доданків сума неміняється :D.Плавніше регулюється треш.

10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Та треш в принципі зійде, хоч і наче занадто навалений , раніше червоної зони, ну то таке.. Не критично, ніхто не заставляє його накручувати на максимум, головне щоб вистачало мінімалок чуйки на смітники. Більше дискрім не подобається, щось в ньому не те, чи компаратори, чи перемінник не той, чи все в купі.. В ідеалі б мати чистий полігон, закопати ті 5коп, і підкрутити платку під свій грунт. Розберусь пізніше може.

11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Там послідовно 20 ком підстроєчник запаяний,де хочеш там став початок фону:D.Занятись не має чим ?Вирішив до телевізора ... На діскрімі 10 -20 ком норма.50 ком є провал.

12. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Він то запаяний той підстроєчник, тільки не відлаштований під перемінник, тому і треш ранній, це ж не я його налаштовував той треш, такий отримав. 20кОм наче не маю в загашниках, тому доведеться пробувати 50кОм, бо 10ть шкали мені мало. Коротше спробую, 10ть на треш, і 50ть на дискрім, раптом що, перепаяю знову.Замовляв то з розрахунку на ці номінали. ПС Непрактичне рішення впаювати ніжки потенціометрів в плату, враховуючи що це розхідник під заміну, краще б проводки були, як в масці нікко, легше міняти самому, бо металлізація не вічна, легко злазе, а відкушувати ніжки не зручно.

13. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти взагалі розумієш про що пилеш?Там де три в купі підстроєчних резістори,він нижній.Треш на початок червоної зони,крутиш підстроєчник,маєш почути фон.Усьо.Треш налаштований.Нічого міняти непотрібно!!! І

14. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Соловей, блін, ну не гальмуй, у нас діалог сліпого з глухим, то ти мене не розумієш, то я тебе, отак обоє і тупим сидимо, переписуємся. Приблизно знаю як налаштувати треш, десь є скріни і по бг і по трешу, колись наліз на паяльних сайтах, треба знайти а міняю резистори на нові, тому що старі або вграті вже, або штоки так укорочені пообкушувані кусачками що з них крутилки злітають, і легко крутяться підлюфтюють, то скоро здохнуть все одно. Наче ти не в курсі що потенціометри це розхідник, і їх потрібно періодично міняти. БГ поміняв раніше він глючив сильно, а це взявся за остальні про всяк випадок, бо прилад давній, і хоч і не явні глюки, та не гут якась робота. І купував то я їх ті нові потенціометри з розрахунку на інші номінали по схемі, а не ті що стояли напаяні. Там де три в купі нижній, то ще тобі треба було крутити, коли міняв потенціометр, щоб починався гул в червоній зоні. Короч я вже перепаяв, ще не вмикав. Геморой ще той, не продумано впаяні, краще б проводки були лужені, як в платі нікко, паяльником тицьнув, пінцетом відігнув і гут, справиться любий. А тут блін кусачки, спробуй якось підлізти, і тільки дивись щоб металлізація не злетіла. Жаріща 40°, лежу під вентилятором.:confused: Не наганяй мені тиск, понападай поки на Федю, а я відпочину.

gans1969 подобається це.
  15. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А що на мене нападати? В мене моi 2 Маски на платi Niko10 працюють вiдмiнно! Усi питання по збiрцi та налаштуваннi я задавав на профiльних форумах, тому й Вам рекомендую спочатку на сайтi Паяьник скачати схему та плату, яку Nikko10 там виклав, потiм перечитати з першоi сторiнки той форум, роблячи собi нотатки у бокнотi, багато питань одразу вiдпаде

16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    А ще краще паяльний інститут закінчити, дякую за пораду:rolleyes:

17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я свого часу закiнчив. Радiоелектронiки. А паяльник з рук не випускаю вже 44 роки. А ось закортило менi колись Фортуну зiбрати, так я сидiв вечорами та читав усi 500+ сторiнок форуму, що на той час були написанi, навiть плату на М-ку придбав, бо ii занадто дуже хвалили в порiвняннi з усiма пiзнiми моделями, навiть плату придбав голу, але почалася вiйна й як обрiзало як паяти собi прилади, так й на коп iздити... Настрiй вже не той, що був до вiйни

18. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Не всім дано читати схеми. Який сенс мені постійно радити читати схеми якщо це не всім дано засвоювати технічний матеріал, я їх не розумію. Просив же цієї фігні не робити з понтами хто що закінчив, і скільки напаяв, мені від того не холодно й не жарко я про це читав разів 100 про вашу пайку. Не допомогло. Накнопуєте купу постів з купою букв, це вам не лінь, а написати один але по темі, то вже типу лінь, іди мовляв шукай, кури бамбук. Так ви пальця на тих постах гнете значно більше, ніж погнули б на одному по темі. Все що я можу це тупо засвоїти і як мавпа повторити, бляха фото плати, і стрілочки місць куди втулити щупи, красний сюди, чорний сюди, оцей підстроєчник в яку сторону покрутити на зменшення чи на збільшеня , і компаратори типу налаштовано Все!!! Ну от якого ферритового прутня давати поради, шукати щось на сайтах, якщо один хрін там так по простому не розписано, бо технарі товчуться?? Лазив я по тим сайтам, і толку? Скріншоти є, збережені сторінки є. Ну і?

19. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти точно тупий :D.Я потенціометри міняю в тих випадках коли вони потецію втрачають :D.На реголдах,конденсатори в фільтрах міняю,бували випадки передавач перепаював,вх підсилювач,ємність СХ,з тональністю бавився :D

20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Соловей, відлюбись від мене в любому зручному для тебе напрямку, щоб я не писав куди. Якщо по твоєму, не треба міняти розхитані потенціометри, то я тобі не лікар.

21. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    В мене плати вiд Nikko10, що Вам дадуть iх фотки та стрiлочки?:D У Вас прилад на зовсiм iншiй платi, тож й питання до тих, хто на них збирав!:beer: А я, наприклад, майже не дивлюся на позначення на платах, я завжди паяю та настраюю по СХЕМI!!! Схема - це першооснова любого прилада, будь то металодетектор, радiоприймач, або теевiзор!

22. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ну я й не наполягаю щоб Ви мені малювали стрілочки в редголді, хоча фото плати в інеті повно, чи коли колупав маску від нікко Ваші поради теж приблизно були такі самі, іди типу кури якісь ліві форуми. Ну то таке.. Проїхали.
    Схеми я не читаю, тим більше вони можуть не відповідати платі в реалі, не раз таке було, а відмінності я не помічу.

23. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Як раз частiше навпаки - плата не вiдповiдае першоначальнiй оригiнальнiй схемi! Но це вже нашi кулiбiни так плати роблять та паяють

24. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    усьо розходимся , білого диму не буде , Зельоний з пайкою зав'язує мабудь ...

25. VVB10

VVB10 Oberschütze

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Тернопіль
    Маю вибір - вірити почутому своїми вухами або твоїм придумкам. Бачу що не одна людина жалілася на твою роботу. Які твої досягнення? У Гарретта 250 Маска глибше моєї. Моя така ж як перероблена тобою. То ти не можеш по глибині наздогнати Маску Гарретта?