Maschinengewehr 34

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем Jurik184, 12 тра 2018.

Статус теми:
Закрита.
  1. ruslan74

ruslan74 Hauptmann

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    49
    Повідомлення:
    2.334
    Адреса:
    Західна Украіна
    https://reibert.info/lots/mg-34-mmg.274182/
    Ось останній прохід
    Стан непоганий но не такий як тут.
    Тому 2000 і більше однозначно буде.ІМХО

Коваль-Kovalchuk, vgvg4 та restler09 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Тильник до піхотної гвинтівки Мосіна, виробництво іжевського збройового заводу. Номер нажаль затерти...
      1200 грн.
    2. 50 грн.
    3. Продам царську відсічку-відбивач до гвинтівок системи Мосіна. Гарні клейма. Дивіться усі мої лоти!
      1100 грн.
    4. У продажі тильник до піхотної гвинтівки Мосіна. Виробник Сестрорецький збройовий завод. Складське зб...
      2900 грн.
    5. Продам комплект антабок для кріплення ременя фінських моделей піхоних гвинтівок Мосіна. Стан добрий,...
      1500 грн.
  3. Саня -ММГ

Саня -ММГ Hauptmann

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    288
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    583
    Повідомлення:
    2.323
    Это не показатель. Здесь 2 недели назад копаный ствол ушёл с мг42 за 10000грн. Я потом складской выставил и
    его до 1030грн добили и все. Хорошо что с торгов вовремя снял.
    Пусть выставляет на торги и будет видно сколько дадут.

Николай 1981, drons, лиса та ще 1-му подобається це.
  4. Саня -ММГ

Саня -ММГ Hauptmann

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    288
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    583
    Повідомлення:
    2.323
    а на мою думку, все настоящие коллекционеры, далеко не бедные люди и это означает, что деньгами они не сорят. следовательно, они не отбитые а умные и тратить большие деньги на то что ты потом не продашь , я думаю они не будут. тем более в наше то время.
    дай Бог чтоб у т.с. предмет продался хорошо.

5. vgvg4

vgvg4 Oberstleutnant

Рейтинг:
    -2
    Відгуків:
    197
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    403
    Повідомлення:
    3.394
    Давно и с удовольствием наблюдаю за темой - жду ссылку на торги!
    Но, люди, будьте хоть чуть-чуть реалистами, в Одессе, в прошлом году, предлагали складской МГ, переделанный в СХП, с доками НИЭКЦ, за 3000$ - я, вроде, наскреб денег, но, потом, не стал брать. На сколько знаю, не продался и сейчас. Увы, но нынешние реалии...

Босфор 17, yucher, yuro та ще 1-му подобається це.
  6. yuro

yuro Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    651
    Бусинка правий, будь це кулемет Люіс чи Солотурн в такому стані то і 5000 у.о. набере і більше, бо таких в складському стані не бачив в продажу, а так це звичайний МГ-34 які є в продажу складські. Конкретно цей в дуже хорошому стані як для копаного і макс. до 2000 у.о. може набрати...

fa6ist, vgvg4 та Саня -ММГ подобається це.
  7. Dron.istorik

Dron.istorik Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    61
    Повідомлення:
    1.386
    Адреса:
    Простори Приазов'я
    Давайте не будемо себе обманювати. Складські порізані ММГ бачив тут по 100000 та 120000, що ніяк не 3000 баксів, а відповідно складає 3800 та 4530 баксів при вартості баксу 26,5 грн. Якби мені дістався цей МГ-34, попередньо грамотно задеактивований, я б, як ярий фан такої штукенції, з нього для себе зробив би цукерку, дуже наближену до складського зразка й без великих затрат, ще й би отримав задоволення від цього, повірте.

fa6ist, Roma_1985, nazgyll та 6 іншим подобається це.
  8. Саня -ММГ

Саня -ММГ Hauptmann

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    288
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    583
    Повідомлення:
    2.323
    при чем тут здесь)? Здесь по 100000 грн сколько лет они продаются? Я к примеру и здесь знаю кто Мг34 бсв складской за 3200 продаёт. Просто в темах продажи его нету. И знаю обычные складские где есть по такой цене. В прошлом году я у михо здесь складской за 2000или 2500долларов купил и ещё один чуть дешевле взял, тоже склад. Просто если не в теме, то только заоблачные цены видешь . Купите предмет за ту цену которую оцениваете и сделайте "цукерку"

King Tiger, yuro та vgvg4 подобається це.
  9. angrypers

angrypers Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    124
    Адреса:
    UA
    Если складской схп за 3к зелени то это шара. Ммг в сохране по 3800$ продают.

Dron.istorik подобається це.
  10. Dron.istorik

Dron.istorik Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    61
    Повідомлення:
    1.386
    Адреса:
    Простори Приазов'я
    Проведемо паралелі. В мене товариш з рук придбав чердаковий паливний бак в рідній фарбі двохдекалевий до Цундаппа КС750 за 200 грн й про що це говорить? Що він вартує 200 грн? А на відкритому аукціоні той бак пішов більше ніж за 30000 грн. Ви за 2000 взяли відкрито, на ауці складський ММГ? Крім того не випускайте з виду, що в ТС ранній зразок, а це + до ціни, хоч й кришка короба вже не рання, але все ж зразок ранній.

Roma_1985 подобається це.
  11. Jakes

Jakes Major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    31
    Повідомлення:
    2.650
    Адреса:
    Kyiv
    Це не ранній зразок. У раннього, крім фрезерованої кришки ствольної коробки, ще й кожух з більшою кількістю отворів.
    Десь так.
    І інші, менш значимі відмінності. post-78856-0-56078100-1455294568.jpg

fa6ist, Alex Richter, mr crowley та 2 іншим подобається це.
  12. vgvg4

vgvg4 Oberstleutnant

Рейтинг:
    -2
    Відгуків:
    197
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    403
    Повідомлення:
    3.394
    Продавать можно сколько угодно, а продать - совершенно другая история! Например, в моём городе, на ОЛХ, продавался убитый (трещина и свищи) М35, за 2000$ - думал, человек ошибся в нолях и валюте, набрал - всё верно! Тогда захотелось посмотреть на этого оленя - поехал: выходит тупой колхозный бык, рассказывая историю о том, что ему уже дают больше и стоит очередь! А я захватил с собой отреставрированную и застаренную каску, т.к. такие истории происходят постоянно - говорю:"Дай мне 100$ за мою каску и у тебя, чистая прибыль, от продажи моей каски, 1900$ - не работа, а мечта!". И этот олень, вместо того, чтобы признать свою неправоту, пошёл по соседям занимать денег, чтобы отдать мне. Я долго не верил, но он купил её.
    Думаю, все свои мнения высказали - ждем аукцион, он нас рассудит!

byr4yn, Roma_1985, Hawk3 та 7 іншим подобається це.
  13. Dron.istorik

Dron.istorik Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    61
    Повідомлення:
    1.386
    Адреса:
    Простори Приазов'я
    Може й так, про кожух не знав чесно кажу. Але на кожусі 193...рік, рукоятка керування вогнем точно рання, виробник рукоятки й кожуха співпадає, значить є вірогідність, що йшли з заводу разом в комплекті, може навіть перехідна модель, коли рукоятки ще ранні, а кожух - пізній. Короб - під питанням, якщо ТС надасть фото коробу з торця де демпфер вставляється - можна буде напевно сказати ранній чи ні по виходу штовхача ствола.

fa6ist подобається це.
  14. Саня -ММГ

Саня -ММГ Hauptmann

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    288
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    583
    Повідомлення:
    2.323
    вот я о том и говорю, что данный предмет будет куплен человеком который в теме мг. А тот кто не в теме, выкладывать дурную сумму просто чтоб сказать что у него есть мг, не будет. Аукцион все покажет

vgvg4 подобається це.
  15. Mr.Patrik

Mr.Patrik Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    121
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    242
    Повідомлення:
    1.763
    Адреса:
    Львів
    Слідкую за даною темою і за форумом постійно....дивні речі тут відбуваються-цінову політику НЕ ЗРОЗУМІТИ...но я все-таки для себе зрозумів-одне пояснення-АУКЦІОН,який ніяк не встановлює ціну на предмет,а використовує "товщину гаманця" у двох азартних покупців і відповідно "витягує" азартну вартість,но не реальну!!!!....
    Я минулого року брав собі складський МГ-34 під схп з документами за 3200у.о(+ у комплекті було:ремінь переноски оригінальний,запасний цілий затвор,кекс,металічний ящик для ленти реставрований,складські чотири куски ленти на 50 патронів+3 протяжки,підсумок кулеметника-якісна репліка,саморобний компактний ящик-чемоданчик для переноски МГ,ще 150 Натовських латунних холостих.)
    Висновок робіть самі,яка може бути вартість МГ даної теми....
    А аукціон-це лотерея,тут вже як пощастить!

fa6ist, Yaris444, Hawk3 та 6 іншим подобається це.
  16. restler09

restler09 Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    67
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    121
    Повідомлення:
    5.369
    Адреса:
    Украина
    Лично мне нравится в таком сохране больше, чем складской, так сказать дух того времени. Думаю 2000уе.это цена ниже которой не стоит отдавать, я бы вообще не продавал.

Johan Weiss, skif 76, Hawk3 та 7 іншим подобається це.
  17. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    488
    Лоти
      на продажу:
    39
      продані:
    881
    Повідомлення:
    10.732
    Адреса:
    OSTWALL
    Все, по-своему, правы. Но, поддержу предыдущего камрада: кому-то более к душе не складской, без истории, агрегат, а именно вещь с историей. А вещей с историей, да еще в подобном сохране - пересчитать по пальцам. Лично мое мнение: стоит он наравне со складским экземпляром. А доки с экспертизы - это уже второй вопрос.

RIHARD 77, Барражер, комотд та 5 іншим подобається це.
  18. gunrifle

gunrifle Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    876
    Адреса:
    Україна
    а що там розуміти? Цеж не черга в сільмаг за яйцями) Взагалі хто може чіткий прайс намалювати по предметам яки зараз не виготовляют мульонами на конвейері? І скільки їх там в піску та болотах залишилося ще.. може тисячи, а може один-два – і адіос

З'явився покупець з грошами – предмет уйшов за гарну ціну, а якщо два? почали пісунами мерятся!?.. не з'явився (або прогавив, або гроши в цьому місяці в щось інше вкинув) і все... ..опа – хороший товар пійшов на корм свиням.. тобто за копійки (нікого не хочу образити)) А зараз много чого слетає за копійки, набагато нижче реальної ціни.. а буває продавцеві раритету нема за що дітей годувати.. отака х-ня малята, то й згоден на все. Так що ... тверда ціна тільки в сільському універмазі, і то якщо продавщиця не хапуга з точеной гірькой

Останнє редагування: 14 тра 2018
    fa6ist, RIHARD 77, Hawk3 та 5 іншим подобається це.
  19. Jurik184

Jurik184 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    395
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    755
    Повідомлення: