Марш УПА

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ingener007, 15 жов 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. ENAKIEV

ENAKIEV Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    136
    Адреса:
    ⭐️
    повторюсь еще раз еслиб они сталина грохнули то тогда я бы их воспринимал как героев а так пусть доживают уже свой век молча раз живы остались или едут как бандера в германию они ведь шнапс с немцами из одного стакана пили

Otryta, tigert, B A T та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Негорючі рукавиці USMCPRO Розмір заявлний як 2XL, але реально XL
      260 грн.
    2. (в наявності 38 шт.)
      Оригінальні, привезені з США. Виробник - Mechanix Модель - FastFit Колір - Coyote Розмір - S (інших...
      520 грн.
    3. Зимові хутряні рукавички Reis Top Gekon шкіра під маскхалат 11 розмір. Стан - б/в, гарний
      280 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Рукавичкi новi з Францii розмiр 8-9 з утеплювачем Thermolate
      170 грн.
    5. егорючі рукавиці P1G-TAC , повністю нові Розмір Л
      24 грн.
  3. j.wais

j.wais General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.122
    Адреса:
    Галичина
    Товариство! Не вступайте в ці пусті дискусії! Кому Ви і що доведете!
    Це ж умовні рефлекси!
    Пригадайте собаку Павлова. Її постійно годували в один і той самий час. В результаті цього- в неї виробися умовний рефлекс: навіть коли її в цей час не годували- слина все одно виділялась!
    Предки всіх оцих "дєдаваєватєлєй" на красній площі кричали "слававєлікамусталіну!" Кричали спершу від страху. Кричали так, що поясні ремені тріскали! Адже сусід міг стуканути, що такий-то "таваріщ" кричав не досить голосно і в такого-то "таваріща" "нє било пламєні в глазах"! Відповідно, можна запросто було опинитись поряд з білим ведмедем або й позбутись життя. За стільки часу- у них виробився умовний рефлекс, що на слово "сталін"- потрібно дуже голосно кричати "слававєлікамусталіну"! Те ж саме і при слові "Бандера"- потрібно голосно кричати "фашист!", "прєдатєль!", "буржуазний націаналіст!" Аналогічні рефлекси вироблялись на слова "УПА", "український націоналіст", "Самостійна Україна" і т.д. Це все робилось інстинктивно! Тут не потрібно думати! Це шкідливо! Потрібно просто кричати! Кричати голосно- або Сибір і білі ведмеді! І це все- на протязі десятиліть!
    Ці умовні рефлекси- вони потім прищеплювали своїм дітям і внукам! Внуку або сину- не потрібно було знати хто такий Сталін! Їм просто потрібно було в відповідний момент кричати "Слава!"
    Тому, не потрібно дивуватись, коли такий "ватнік"- десь з району Магадану заскакує в тему про УПА або С.Бандеру і починає кричати "фашисти". Він поняття не має, хто такі УПА, Бандера і з чим їх їдять! На всі питання- у нього одна стандартна відповідь "патамуштадєдиваєвалі!
    Це умовні рефлекси! А рефлекси ніякими словами не зупиниш!
    Не вступайте в такі пусті дискусії! Не пробуйте переконувати! Горбатого- виправить тільки могила!

ingener007, Детектор, Chaplain та 5 іншим подобається це.
  4. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Один з таких *ваєвателей* перед ДСВ написав до райкому.що славний кошовий отаман Іван Сірко є посібник контрреволюціонерів.І уявіть собі.його таки обявили ворогом народу.
    Є таке прислівя наше.Яка хата-такий тин.Який батько-такий син.Яка клепка-така й бочка.яка мати-така й дочка.От і огризаються.як тузик на мухи.

ingener007, Oprishok, zabrodianin та 2 іншим подобається це.
  5. ponomar

ponomar Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    26
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    42
    Повідомлення:
    541
    Адреса:
    Украина
    Моя покойная бабушка служила в СМЕРШе, и мне много рассказывала..... так что я знаю не по наслышке, а из первых уст о "подвиге ваших героев"....
    ....а вообще ,шановни, расслабьтесь,возьмите "Лвивськаго пыва" и посмотрите х/ф "Мы из будущего-2" :))))))

tigert та B A T подобається це.
  6. vortexx

vortexx Leutnant

Повідомлення:
    1.896
    "Мы из будущего-2" снят специально для внуков у которых бабушки из СМЕРШа.

ingener007, BNZ, Teodor Lemann та 7 іншим подобається це.
  7. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.105
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    посоромились би таким хизуватись. в старі часи кати лице ховали, хоч усі і знали що то кат але все єдно була якась етика.

Oprishok, jura4ka84 та Dr.Gonzo подобається це.
  8. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Воно то так.але люди.як свічки.Одні для світла і тепла.а другі в гузно.То це такі *бабушкі*в кежанках розкуркулювали моїх прадідів.гнали їх до сибіру.морили голодом.відбирали даже картоплю мерзлу.За що?За що.я повинен поважати*бабушек* і нащадків їхніх?Ніколи цього НЕ БУДЕ.
    Ви всі для мене свічки під номером 2.
    Ніколи ви раби не зрозумієте вільну людину.

ingener007, BNZ, Детектор та 8 іншим подобається це.
  9. Полимер

Полимер Stabsgefreiter

Повідомлення:
    129
    Адреса:
    СССР Донбасс
    Очередной раз тема доказывает мира на нашей земле не будет, один за старое зуб точит другой ...

ENAKIEV подобається це.
  10. ponomar

ponomar Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    26
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    42
    Повідомлення:
    541
    Адреса:
    Украина
    Моя бабушка ни у кого картошку не отнимала, и вообще была добрейшим человеком... как и многие СМЕРШевцы (были конечно и уроды, но единицы)
    ... а вообще историю перевернули с ног на голову современные враги (из израиля) чтобы поссорить украинцев и русских. я тоже люблю Украину... и Россию.

Vladneslav подобається це.
  11. B A T

B A T Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.484
    Адреса:
    Горбачев - враг
    А вы откуда сюжет знаете ... что смотрели ???? Если-да , то и у вас выходит родичи в смерше служили

ponomar подобається це.
  12. Kurbat 78

Kurbat 78 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    659
    Адреса:
    Czech Republic, Budweis - Одесса
    Пока кое-кто слюной исходит, нормальные люди делами занимаються :D.Героям Слава!

ingener007, Teodor Lemann, Oprishok та 6 іншим подобається це.
  13. Blut Spende

Blut Spende Oberfeldwebel

Повідомлення:
    331
    Адреса:
    Morgen land
    А моїй бабці зараз 91ий рік. Її меньша сестра Валя була забрана до Німетччини на примусові роботи, де добре вивчила німецьку. По війні повернулася до дому. Скоро направили її в Карпатське село викладати німецьку мову. З місцевими у неї проблем не було, навіть дуже поважали, бо зясували що вона з родини повстанців-Холодноярців.... Зкінчилося це вчитилювання для баби Валі сумно, арештом і річним катуванням у Станіславскій вязниці, кожен день прикладали розпечене залізо, переважно до грудей. Валя не витримала і збоживоліла. На особисте прохання батька до Вишинського (вони товаришували за царизму) - було дозволено дожити віку дівчині дома...
    Велика ймовірність того, що наші баби у жіночому вітділенні щодня і зістрічалися?
    Цікаво було б почути подробиці, бо Валя давно померла і розповісти мені вже нічого неможе.

ingener007, Teodor Lemann, Oprishok та 6 іншим подобається це.
  14. jura4ka84

jura4ka84 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    299
    а бабушка о своих "подвигах" скромно умолчала?
    В смерше были сплошняком добрейшей души люди..Это в мемориз!! пардон! И шо они там в этом смерше делали?
    А еще душки служили в ЧК, МГБ, НКВД и в прочих министерствах и коммисариатах добрых дел.

Я, так понимаю, и к вам можно приходить половинить по старой доброй славянской традиции?

Я-таки хочу услышать ответ на свой вопрос вместо стенаний про рассказы дедушек и бабушек..Когда, дорогие товарищи, будем ваше хозяйство делить, яйко-млеко-жизнь отбирать..Вас в предатели записывать..

Останнє редагування: 16 жов 2013
    BNZ, Oprishok, Veter-59 та 3 іншим подобається це.
Статус теми:
Закрита.