Марш Слави УПА та реконструкція бою УПА проти німців, м.Львів

Тема у розділі 'Друга світова війна', створена користувачем Запорожець, 14 жов 2013.

1. Sashko Smollik

Sashko Smollik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
    2 (1 из 1)-51.jpg 2 (1 из 1)-52.jpg 2 (1 из 1)-53.jpg

Орел_УА, ОТЕПАН, Helo та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. на фото
      450 грн.
    2. ММГ корпус Ф1. Все що на фото, одним лотом.
      350 грн.
    3. Коп.Стан дивіться по фото.Можливо як антураж.
      200 грн.
    4. 450 грн.
    5. Запал Ковєшнікова в чудовому стані і корпус Ф-1 з клеймами,гарно зберігся.Пофарбовано спрейкраскою і...
      1200 грн.
  3. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
  4. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
  5. цумбуш

цумбуш Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.149
    Адреса:
    Одесса
    Прямо таки герои,:smile_15:только некто не приглашает нас принять участие в вашем мероприятии ,а в нас есть и НКВД, и вермахт, и матросы, и РККА. И наверное многим было-бы интересно поехать к вам на рикон. Так-что если........ так мы не против.:beer:

Kurbat 78, Камерад, Орел_УА та 2 іншим подобається це.
  6. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
    Так!!!!! НКВД це завжди свято)))

Орел_УА, сіроманець 78, ВОРОН77 та ще 1-му подобається це.
  7. Запорожець

Запорожець Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення:
    3.957
    Адреса:
    Київ
    будемо мати на увазі...
    Можна фото ваших НКВД в приватку?

Sashko Smollik та ВОРОН77 подобається це.
  8. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
    2 (1 из 1).jpg 2 (1 из 1)-2.jpg 2 (1 из 1)-3.jpg 2 (1 из 1)-4.jpg 2 (1 из 1)-5.jpg 2 (1 из 1)-6.jpg 2 (1 из 1)-7.jpg 2 (1 из 1)-8.jpg 2 (1 из 1)-9.jpg 2 (1 из 1)-10.jpg

Sonya, Kurbat 78, ОТЕПАН та 3 іншим подобається це.
  9. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
    2 (1 из 1)-11.jpg 2 (1 из 1)-12.jpg 2 (1 из 1)-13.jpg 2 (1 из 1)-14.jpg 2 (1 из 1)-15.jpg 2 (1 из 1)-16.jpg 2 (1 из 1)-17.jpg 2 (1 из 1)-18.jpg 2 (1 из 1)-19.jpg 2 (1 из 1)-20.jpg

Kurbat 78, Helo, Walter Vogel та ще 1-му подобається це.
  10. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
    2 (1 из 1)-21.jpg 2 (1 из 1)-22.jpg 2 (1 из 1)-23.jpg 2 (1 из 1)-24.jpg 2 (1 из 1)-25.jpg 2 (1 из 1)-26.jpg 2 (1 из 1)-27.jpg 2 (1 из 1)-28.jpg 2 (1 из 1)-29.jpg 2 (1 из 1)-30.jpg

Kurt Winterkorn, Sonya, Kurbat 78 та 4 іншим подобається це.
  11. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
    2 (1 из 1)-31.jpg

Helo подобається це.
  12. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
  13. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
  14. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
  15. Sashko Smollik

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Рівне
    2 (1 из 1)-63.jpg Я думаю, ця прекрасна дама стане гарним закінченням мого звіту з даного заходу!!!))) Всім дуже дякую і буду радий побачитись з кожним наступного разу!!!!!!!!!

xima6113, Орел_УА, ОТЕПАН та 6 іншим подобається це.
  16. CAM

CAM Feldwebel

Повідомлення:
    294
    Адреса:
    Діаспора
    Fantastica!
    От що значить добрий фотограф!

Орел_УА, Walter Vogel, БАЛАН та 3 іншим подобається це.
  17. Chill

Chill Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Київ - Торонтівщина
    Сподобалися фотки бою. Сподобалися фотки взагалі. Не сподобалося: абсолютно нові "тільки з магазину" строї на повстанцях, не вірю. Пілотки наліво і на потилиці - це перепрошую тільки в армії на Троєщині так носили, а в РККА і в німців було на право наперед, так що - не вірю. Якісь фантастичні кашкети, мазепинки і петлюрівки із сучасними тризубами - не вірю. А іще, таке враження, що половина повстанців вдягають строї два рази на рік. Вдягнути мало, треба вміти носити і триматися як вишколений боєць, а не босяк. Знов не вірю.

BeKon, Орел_УА, CAM та 2 іншим подобається це.
  18. ВОРОН77

ВОРОН77 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    457
    Адреса:
    Україна, рій Сіроманці Ворон
    Вірю не вірю- це як у грі )))))).
    Дядьку Орест з великою повагою до тебе скажу, що справді дехто з хлопців форму одягає не два рази на рік ,а один і тільки на МАРШ СЛАВИ у Львові чи погано це, думаю що ні і з цим всі погодяться.
    Також до маршу пошили хлопці собі нові кітелі і я собі придбав ,новий кеітель і сорочку, спеціально до МАРШу СЛАВИ, то мені не треба було його одягати ????
    Якщо друже ти помітив, то в голові лави першими йшли справжні реконструктори УПА із ВІК"Повстанець" -11 козаків, із рою "Сіроманці" з ПАМЯТІ - 12 стрільців тай із інших роїв з ПАМЯТІ, що базуються на ЛЬвівщині було пристойно одягнуті і споряджені у все своє, людей так ще 15-20, також були інші реконструктори з інших клубів,які не відтворюють УПА, але на МАРШ СЛАВИ приїхали з поваги до УПА.
    Всі інші учасники справді виглядали менш правдоподібно це я визнаю, але це урочистий марш, а не реконструкція. У кожного себеповажаючого реконструктора є форма на святкова (для урочистостей) і більш потерта і користована для тактик та реконів.
    Так є ще недопрацювання, але їх з кожним роком стає чим раз тим менше. І це ви ДРУЗІ бачите.
    P.S. Заувагу по носінню пілоток візьмем до уваги, обовязково.

Камерад, Орел_УА, Galicien Nazar та 6 іншим подобається це.
  19. Teodor Pauli

Teodor Pauli Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.290
    Адреса:
    Львів
    Гадаю треба навчитися розрізняти марш, тобто урочисту подію, на яку одягають чистий однострій, пуцують до блиску взуття і т.п, від "окопної правди", де всі дружно дусять воші і розчісують брудними нігтями боки.
    Щодо решти "фе" - правильно відповів Ворон.

Стрелок, Камерад, Орел_УА та 4 іншим подобається це.
  20. Chill

Chill Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.203
    Адреса:
    Київ - Торонтівщина
    Не треба підміняти чистоту строю виглядом речі тільки з магазину. ПОвстанці на всіх фотках чисті, охайні, підтягнуті, хоч і видно що не в новому. Багато людей на марші - в новому, але не підтягнуті, постанова не військова. Ну і фантазійні речі яким чином виправдовуются, га?. І я не про Повстанець і не про Сіроманців, ці мають марку і репрезентативно тримаються. "Нє вєрю" - це Станіславський сказав би.

BeKon подобається це.
  21. Thorwald

Thorwald Feldwebel

Повідомлення:
    1.021
    Адреса:
    Київ
    доречі, Ворон, якраз ти у новому строї виглядав як треба. он Шугай - теж любо глянути. справа не у нових речах. а в манері носити стрій. доречі, вигляд козаків багато в чому залежить від командира підрозділу. я, гадаю, на ОС-2013 всі чули як я ганяв по однстроях. і патика мого теж бачили - я їм по спині гладив хто стояв навперекосяк

Орел_УА, Запорожець та ВОРОН77 подобається це.
  22. CAM

CAM Feldwebel

Повідомлення:
    294
    Адреса:
    Діаспора
    Традиційна дилема кількість / якість :)

23. ОТЕПАН

ОТЕПАН Oberfeldwebel

Повідомлення:
    424
    Адреса:
    Львів, Рій "Сіроманці" Гонта
    Слава Україні,
    хлопці, я чогось не розумію, про що йде мова, якщо про те що потрібна стройова для нас усіх, тоді я погоджуюся.
    Зараз по розмові вигдядає, що почнемося жерти як коти в марцю.
    І це мене зовсім не тішить, як зараз тішаться наші "любі друзі" коли ми починаємо гаркатися.
    Про шо мова, не підтягнуті? Значить треба було взяти нам почесну варту пр.... вдягнути в гарні випрасовані однострої і без душі випустити на львівську бруківку. О то би всі тішилися, який гарний крок, які легені ідуть всі як від одної Мами.
    Чи краще коли ідуть під прапорм бахорі, які ще навіть постави не мають, разов з вуйками по 40 років і дідами які ще пам'ятають ті часи, коли за цей стяг розпинали. Я вважаю, що для усіх, хто був на марші це не піар і не показуха, а шана тим людям, які віддали свою молодість, здоров'я і життя, щоб ми зараз жили.
    Для ме особтсто, цей марш це шана яку я відаю свому дідові і хлопцям які за мене боролися, щоб я міг спокійно ходити і жити на своїй землі.

А от як навчити усіх правильно марширувати, над цим потрібно справді подумати.

24. Thorwald

Thorwald Feldwebel

Повідомлення:
    1.021
    Адреса:
    Київ
    ОТЕПАН, ми трохи про різні речі розмовляємо.
    справа не у почесній варті. ти подивися на повстанські фото і на деяких персонажів з даної реконструкції. багато "вояків" схожі на босяків з підворотні.
    а дівчатка у кашкетах на пару розмірів більше - це нормально? а однострій перекособочений, пасок на яйцях - це нормально

BeKon та Norman2 подобається це.
  25. Thorwald

Thorwald Feldwebel

Повідомлення:
    1.021
    Адреса:
    Київ
    BeKon подобається це.
  26. Bopoda

Bopoda Obergefreiter

Повідомлення:
    66
    Адреса:
    Ukraine
    це як в небелиці "Реконструктор в мирний час в заповіті вказує, щоб його прикопали десь на городі , чи при дорозі в рові - бо не по "уставу ".