Mars MD Veles

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 28 гру 2023.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.086
    Ти читав що я написав? Там якщо я не ошибаюсь і правильно поняв там є підсилення струму. Накачка. Тому так і написав. Якщо є ..

2. Цікаві лоти

1. Дістався колись по обміну, продаю через непотрібність.
      1200 грн.
    2. Это современный микропроцесорный универсальный импульсный металлоискатель. Использование прибора в к...
      1300 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя Шанс (Chance). Импульсн...
      190 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      140 грн.
    5. Оригинальная крышка батарейного отсека для Garrett ACE 150, 200, 250, 300, 350, 400 Деталь абсолютн...
      640 грн.
  3. Андрей Юрьев

Андрей Юрьев Gefreiter

Повідомлення:
    98
    Нащо у відповідь автор відео написав, а ви мені покажіть який прилад не буде чорнити??? )))) На питання чого не можна було там в лісі взяти монетку , викопати ямку і протестувати на глибину, то отримав відповідь якусь взагалі не зрозумілу))) Короче все скритно, мутно і непонятно))

4. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Цей автор як всі розказують професіонал, і якщо він не знає які прибори динарій чорним не показують, то про що можно розмовляти?!
    Я з їхнім Вікінгом проходив два роки він динарії чорним не показував, да глубина була там 22-25 см максимум, но щоб чорним, то ні. Та вони перепрошують , то час треба.
    Просто автор проходивши півроку з ним, коли можно було коректировать, щось мінять, тепер топить його по відео на всю Україну. Ну то їхні діла.

Андрей Юрьев подобається це.
  5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    :smile_6::smile_8: я щось пропустив? чуть мимо теми непройшов , кинув оком на фотку наче Рутус..... але так і незрозумів на яких частотах працює?

6. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    396
    Адреса:
    Украіна
    6,12,24. На кожну частоту треба окремий датчик.

Бек подобається це.
  7. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.595
    Адреса:
    Поділля
    Років з десять назад таке було на терках,зворотня еволюція в мдрозвитку:smile_11:

byr4yn, флегМАТ, Бек та ще 1-му подобається це.
  8. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    396
    Адреса:
    Украіна
    Може й так. Але як мені, то однієї частоти вистачає з головою) Маю Деус з старою котушкою, шукаю 90% на частоті 12 кГц, інколи на 18. Частоти 4 та 8 не використовую.
    Взагалі мені сподобався цей Велес, поки я не побачив як він на 24 частоті чорнить такі речі, які мій Деус на 12 чітко покаже. Ну але його ще з часом можуть вдосконалити через нові прошивки, будем бачити)

InstruCtorS подобається це.
  9. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    :smile_8:....Частоти 4 не використовую..... ви пропустили багато цікавого...мідь йде на 4 там де 12 їх небаче ;)

Енот рыболов подобається це.
  10. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я не знаю як iншi прилади, але Маска-4 на 18кГц мiдь баче превосходно!

InstruCtorS подобається це.
  11. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Ото шоб не було траблів є нормальні мультичастотні девайси :beer:

12. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Та ви що? Це які такі мультичастотні? Тільки так, не брошури читать а самому попробувать. Інтересно, який це прибор в мультичастоті глибше бере мідь до прикладу чім наприклад на 4 кГц?

Wiking730 та флегМАТ подобається це.
  13. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    396
    Адреса:
    Украіна
    Все те що бачить 4кГц те і бачить 12. Тестував)

kiro та Виталий Сергеевич 3 подобається це.
  14. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    По перше, мідь, це питання риторичне. Наприклад є 1/2 копійки Миколи 2, яка важить 1,6 грама, полушка, чи 5 коп Катерини, яка важить 60 грамів. Всі цілі абсолютно різні. Відповідно різні частоти їх покажуть по різному. Друге, це грунт. Трете, це пошуковий датчик.
    З останнього шо широко тестував, то це CTX 3030. Бере все в будь-яких грунтах, смітниках зі стоковою катухою на максимально засміченій місцевості, і на максимальній глубині. З передостаннього Equinox 600. З перед передостаннього Garrett Apex. Два останні саме в режимах мульти. 4 кГц тільки великі мідні монети. Взагалі частота 4-8 для пошуку по війні. На великі цілі на максимальній глубині. На маленькі мідні монети, та середні в важких грунтах, вона не ефективна.
    Це висновки не з процесу дрокання катухою на власному городі, а з реальних десятків пошуків на різних місцях.

Останнє редагування: 14 лют 2024
    kiro, Vasrus та Сергей Фирсов подобається це.
  15. Виталий Сергеевич 3

Виталий Сергеевич 3 Obergefreiter

Повідомлення:
    64
    друзi, на форумi присутня спецiальна тема по частотах, шо i для чого пiдходе) з повагою:beer:

denmlab подобається це.
  16. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.086
    Все що ви розводили, це прибори які при мультичастоті глибоку мідь серебро кидать в чоре, якщо перекинеш на 4 частоту чи високу по одній, то воно начинає кольоровим бить. І це пройдений етап. Висновок, мультичастота показує до определенного уровня, дальше одночастотники рулять.

17. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Будь-який металошукач, будь -які кольорові цілі, на піку глибини, показує як чорні. Це не від частоти залежить, а від віддаленості об'єкта в землі від пошукового датчика. І правильних налаштувань. Жоден апарат на 4 кГц не буде глибший за трак чи стх на будь яких цілях, та грунтах, особливо якщо це чешуя наприклад. Та я й не пам'ятаю приладів одночастотних на 4 кГц, окрім
    XP G-Maxx 2
    Але давайте все ж таки дочекаємося Veles'a в продажу і вже реальні відгуки почитаємо саме про цей металошукач, як він на тій чи іншій частоті працює :beer:

Останнє редагування: 15 лют 2024
    InstruCtorS, kiro та Виталий Сергеевич 3 подобається це.
  18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Голден Маск-4 навпаки - будь-якii кольоровi цiлi на глибинi завжди показуе кольором, та що там кольоровi - дрiбнi кованi цвяхи на глибинi йдуть кольором;)

19. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Був гм4 вд про колись. От реально де фуфло, вибачте. Ну болгари це й зрозуміли й не поставляють вже їх до нас:D

20. Виталий Сергеевич 3

Повідомлення:
    64
    ти шо, це ж свята клюшка:D щас тебе тапками закидають:D:D:D

pilot44, флегМАТ, denmlab та ще 1-му подобається це.
  21. Андрей Юрьев

Андрей Юрьев Gefreiter

Повідомлення:
    98
    Ну смотря яка маска. Якщо маска хорошої і якісної збірки то прилад дуже класний ( ну як на мене ) . А взагалі давайте тут Масками не флудить є окрема тема саме по масках, а тут все ж таки про Велес)))

флегМАТ, denmlab та Виталий Сергеевич 3 подобається це.
  22. Виталий Сергеевич 3

Повідомлення:
    64
    золотi слова)):):beer:

флегМАТ подобається це.
  23. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    616
    Адреса:
    Рівне
    Мені от цікаво,хто ризикне взяти даний чудо прибор за 21000?На мою думку вже краще б/у деус або еквінокс,в кого які думки?

byr4yn, kiro та pilot44 подобається це.
  24. Андрей Юрьев

Андрей Юрьев Gefreiter

Повідомлення:
    98
    А є вже ото ціна на нього?

25. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    616
    Адреса:
    Рівне
    Так Сергій з Мдбанда вже анонсував 21000,в комплекті одна катушка тайгер частота на вибір,модуль мд лінк,зарядка з кабелями.

26. Андрей Юрьев

Андрей Юрьев Gefreiter

Повідомлення:
    98
    Як на мене мабуть не дуже буде він востребуваним. Моя думка. От наприклад X-Terra Pro ціною своє підкупає і прилад реально дуже хороший. Хтось то по любому візьме але думаю не багато і потім Б,У будуть ходити по рукам кому цікаво спробувати. Була б ціна 15 000, то я думаю в такому разі він ше був би актуальним. Ну знову ж таки чисто моя думка. Ну, а там виробнику видніше.

Останнє редагування: 23 лют 2024
    kiro, флегМАТ, pilot44 та 2 іншим подобається це.