Ти читав що я написав? Там якщо я не ошибаюсь і правильно поняв там є підсилення струму. Накачка. Тому так і написав. Якщо є ..
Нащо у відповідь автор відео написав, а ви мені покажіть який прилад не буде чорнити??? )))) На питання чого не можна було там в лісі взяти монетку , викопати ямку і протестувати на глибину, то отримав відповідь якусь взагалі не зрозумілу))) Короче все скритно, мутно і непонятно))
Цей автор як всі розказують професіонал, і якщо він не знає які прибори динарій чорним не показують, то про що можно розмовляти?! Я з їхнім Вікінгом проходив два роки він динарії чорним не показував, да глубина була там 22-25 см максимум, но щоб чорним, то ні. Та вони перепрошують , то час треба. Просто автор проходивши півроку з ним, коли можно було коректировать, щось мінять, тепер топить його по відео на всю Україну. Ну то їхні діла.
я щось пропустив? чуть мимо теми непройшов , кинув оком на фотку наче Рутус..... але так і незрозумів на яких частотах працює?
Може й так. Але як мені, то однієї частоти вистачає з головою) Маю Деус з старою котушкою, шукаю 90% на частоті 12 кГц, інколи на 18. Частоти 4 та 8 не використовую. Взагалі мені сподобався цей Велес, поки я не побачив як він на 24 частоті чорнить такі речі, які мій Деус на 12 чітко покаже. Ну але його ще з часом можуть вдосконалити через нові прошивки, будем бачити)
Та ви що? Це які такі мультичастотні? Тільки так, не брошури читать а самому попробувать. Інтересно, який це прибор в мультичастоті глибше бере мідь до прикладу чім наприклад на 4 кГц?
По перше, мідь, це питання риторичне. Наприклад є 1/2 копійки Миколи 2, яка важить 1,6 грама, полушка, чи 5 коп Катерини, яка важить 60 грамів. Всі цілі абсолютно різні. Відповідно різні частоти їх покажуть по різному. Друге, це грунт. Трете, це пошуковий датчик. З останнього шо широко тестував, то це CTX 3030. Бере все в будь-яких грунтах, смітниках зі стоковою катухою на максимально засміченій місцевості, і на максимальній глубині. З передостаннього Equinox 600. З перед передостаннього Garrett Apex. Два останні саме в режимах мульти. 4 кГц тільки великі мідні монети. Взагалі частота 4-8 для пошуку по війні. На великі цілі на максимальній глубині. На маленькі мідні монети, та середні в важких грунтах, вона не ефективна. Це висновки не з процесу дрокання катухою на власному городі, а з реальних десятків пошуків на різних місцях.
Все що ви розводили, це прибори які при мультичастоті глибоку мідь серебро кидать в чоре, якщо перекинеш на 4 частоту чи високу по одній, то воно начинає кольоровим бить. І це пройдений етап. Висновок, мультичастота показує до определенного уровня, дальше одночастотники рулять.
Будь-який металошукач, будь -які кольорові цілі, на піку глибини, показує як чорні. Це не від частоти залежить, а від віддаленості об'єкта в землі від пошукового датчика. І правильних налаштувань. Жоден апарат на 4 кГц не буде глибший за трак чи стх на будь яких цілях, та грунтах, особливо якщо це чешуя наприклад. Та я й не пам'ятаю приладів одночастотних на 4 кГц, окрім XP G-Maxx 2 Але давайте все ж таки дочекаємося Veles'a в продажу і вже реальні відгуки почитаємо саме про цей металошукач, як він на тій чи іншій частоті працює
Голден Маск-4 навпаки - будь-якii кольоровi цiлi на глибинi завжди показуе кольором, та що там кольоровi - дрiбнi кованi цвяхи на глибинi йдуть кольором
Був гм4 вд про колись. От реально де фуфло, вибачте. Ну болгари це й зрозуміли й не поставляють вже їх до нас
Ну смотря яка маска. Якщо маска хорошої і якісної збірки то прилад дуже класний ( ну як на мене ) . А взагалі давайте тут Масками не флудить є окрема тема саме по масках, а тут все ж таки про Велес)))
Мені от цікаво,хто ризикне взяти даний чудо прибор за 21000?На мою думку вже краще б/у деус або еквінокс,в кого які думки?
Так Сергій з Мдбанда вже анонсував 21000,в комплекті одна катушка тайгер частота на вибір,модуль мд лінк,зарядка з кабелями.
Як на мене мабуть не дуже буде він востребуваним. Моя думка. От наприклад X-Terra Pro ціною своє підкупає і прилад реально дуже хороший. Хтось то по любому візьме але думаю не багато і потім Б,У будуть ходити по рукам кому цікаво спробувати. Була б ціна 15 000, то я думаю в такому разі він ше був би актуальним. Ну знову ж таки чисто моя думка. Ну, а там виробнику видніше.