Mars MD Veles

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 28 гру 2023.

1. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    Одне питання, хтось даний прилад в руках тримав, в очі бачив...?

1. Видео теста можно посмотреть здесь: https://www.youtube.com/watch?v=DddCDC-1mXE...... Чувствительно...
      750 грн.
    2. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 металошукач помаранчевий Хороша чутливість як на малі, так і...
      750 грн.
    4. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      950 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      600 грн.
  2. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ні це так поговорити,ні про що :D

kiro подобається це.
  3. pilot44

pilot44 Feldwebel

Повідомлення:
    585
    Адреса:
    Полтавська
    Якраз це ми постійно ганяємо лінивих оленів які ямки не вміють закопувати.

Аle_ks подобається це.
  4. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.595
    Адреса:
    Поділля
    Та шо там тримати,алягавус в новій упаковці,також питання по цьому лаптьові-катушці,зрозуміло що пресформа вартує немалих грошей,але кругла катуха більш актуальна,наприклад 11",та і весь модельний ряд марсіян доволі таки "цікавий" вікінх-голдфайдер,Гаус незрозумілий прилад 16 та 48 кгц типу універсала 16 по ЧК,КР,середньовіччю,а 48 золоті цепки по пляжах тягати,тепер маємо здається нормальні частоти але треба мішок катушок,але найбільший перл тут це швабра,яка зветься штангою,фіг зтим шо вона двохколінна,але ж воно нерозбирається,ото і маємо.

5. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А толку що в мене всi прилади на розбiрних трьохколiнних штангах, якщо я забув коли iх розбирав?:D На коп iздимо з жiнкой на автомобiлi, прилади на задньому сидiннi зiбранi лежать, а колись на скутерi iздили - так я прилади в мiшок складав не розбираючи та ставив його мiж ногами!

InstruCtorS, kent1130 та Mihail Thalujnyi подобається це.
  6. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    616
    Адреса:
    Рівне
  7. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Трьохколінна це щоб більше люфтів було.) Ну або для сильно прошифрованих, що прилад хочуть в маленькому рюкзачку провезти. Але правда в тому, що при такому розкладі, або доведеться копати совочком, щоб впхати його в той рюкзачок, або якщо лопата 80см, і під неї рюкзак 80см, то вже пофіг що штанга двохколінна, в такий рюкзак вона влізе.

makuha, fedya_valki, Be Happy та ще 1-му подобається це.
  8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Якщо ii постiйно не розбирати-збирати, то люфтiв нiяких не бачу! Люфти - це фiгня, гiрше буде якщо вiдiрветься провод з кабеля внутрях роз'ему датчика, якщо там запаяно неправильно та постiйнi вдвигання та видвигання при розъеднаннi роз'ему ламають провод, та ще й на копi на полях! Колись було в мене на катушцi НЕЛ Торнадо до Фiшера Ф-5..... Добре що запасний Текнетiкс був, хоча з малим датчиком, а то просидiв би весь коп в машинi, спостерiгаючи за камрадами

Mihail Thalujnyi подобається це.
  9. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Та я власне не стільки про люфти, а про довжину лопати, і рюкзака, тоді вже не суттєво, трьохколінка чи двох..

10. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.595
    Адреса:
    Поділля
    Воно сантиметрів на десять довше за фіскаря і нижня штанга неповертається,хіба шо катуху знімати,швабра одним словом:(

11. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    396
    Адреса:
    Украіна
    Якщо зроблять ціну 15-16 тис то буде достойний конкурент в своєму класі, я б сказав навіть випередить їх. Це стосується Сімплексів ультра та Xterra pro. А те що катушки не багаточастотні то це не проблема. Я б для себе взяв 9ку на 24кГц та 11 або 13 на 12 кГц.

InstruCtorS та хэллкэт подобається це.
  12. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    396
    Адреса:
    Украіна
    До речі дуже приємна озвучка прилада, то не Сімплекс)

InstruCtorS, Mishka* та хэллкэт подобається це.
  13. хэллкэт

хэллкэт Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    830
    Адреса:
    Киев.ул.Милославская 6
    Я думаю Весло знайде своїх прихильників. Так було з Гусьом, спочатку купили, не розібралися, продали, обісрали. Потім купили, деякі по другому кругу, пішли коменти, поради, розібралися і о, диво. Гусь зайшов. Так що думаю Весло зайде також. Звісно ніша не топова, але середина зараз просіла.

InstruCtorS подобається це.
  14. хэллкэт

хэллкэт Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    830
    Адреса:
    Киев.ул.Милославская 6
    З часом котушки будуть на вибір дві частоти, є така думка. Поки що одночастотні нажаль.

15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    А після поскидали знов Гуся,хто взяв Дусю,хто Легенду і вже міняти не збираються.Льоша памятаєш ви приїзжали копати до мене.Деуси,Спектра а я з Фортуною.І в фіналі,я по 1 грвні на дорогу по жмені шмурдяка ЧК продав.Добив скарб ЧК там де Гена з Спектрою нічого не знайшов, і рижика підняв на 27 гр
    одним шматочком.По слідах,да ми з тобою не шукали...2 і 3 день.Якби від зміни МД в полях починали родити артефакти,я раз в тиждень міняв МД.На тих поселеннях де ми шукали,за годину пошуку сигнал ніякий нн почуєш,з ніяким МД.на нинішній день :D:beer:

16. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
    У ФБ вже пішли перші "відгуки".

Images:

Screenshot_2024-01-17-08-07-58-378_com.facebook.katana.jpg
  17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Пiдстанова, або не бите мiсце. Я б подивився що тим Велесом на наших краях пiднiмуть, де вже шматочка алюмiнiевоi проволоки не знайдеш!:D

Be Happy, kiro та solovey_2005 подобається це.
  18. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Япамятаю,якийсь продаван Фортуну в себе на городі піарив так само :D Можу поділитись артефактами для піару .] за грвну на полі ніхто не купив :D

Images:

20240117_193338.jpg
    Be Happy подобається це.
  19. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Є відео.

20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я з фортуною краще знаходив :D.Шмурдячок на фото.Чарняхівська сокира ціла в Лопаті,подрував в 201? році :D Ще пів кіло шмурдяка від мене там:D Вікінг був на тестах,разом з ним презентом відправив.Лохи лоха розводять.Серіал!

Gviga подобається це.
  21. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.087
    Там половина цілей в чорному.даже динарій чорним показував , а потім оцвітнило.

Иван1974, Rudius, флегМАТ та ще 1-му подобається це.
  22. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    І я про теж.

23. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    396
    Адреса:
    Украіна
    Так. І це на 24 кГц)

флегМАТ та GARRETT 250 подобається це.
  24. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.087
    Тому і в голову лізе одне, не стоїть спішить поперед ........
    Є тестери, якщо вони ходять і тестують прилад то чого мовчать і не вказують на величезний косяк? Цього достатньо щоб не брати його. Я думаю якщо вони посторонньому дадуть і знающому куди що добавить то вони замахаються прошивать в перші дні. А так походив, по відео його устраює, зато кажуть у нього ж стаж, там не хухри мухри. Дали в правильні руки.
    Те що він стабільний на всій чуйці то хорошо, головне щоб можно було ток добавить на легкому грунті, а то глубина у всіх на першому місці, да і розділення.

25. bva1971-71

bva1971-71 Feldwebel

Повідомлення:
    700
    Адреса:
    подолье украина
    Саша то що він стабільний на всій чуйці як раз не дуже добре.Значить його придушили.....Щоб народ не нарікав і тішився який він стабільний.Іншими словами запасу щоб ходити на максималках не має.Вірю що марсіане доточять його до путя.Були у мене гауси....Відпрацьовували досить пристойно

byr4yn, mk1205 та kiro подобається це.