Всім привіт! Є ось такий манліхер М-43 під схп 7.62*51ммНАТО(латунь)з документами!!!!.Переворонений,стан на фото..дерево-якісний новороб. Не вистарчає середнього кільця на прикладі(де чіпляється ремінь переноски). Прошу знавців оцінити на сьогоднішній день для подальшої продажі. Всім буду вдячний!
В таком приблизительно сохране комплект железа продал камрад Бандера 3,год назад за 3100,правда там зуб выбрасывателя стоял копаный,соответственно Ваш комплект гривень на 300 дороже,плюс дерево( мне обошлось с пересылом железа 1300),плюс тыльник антабка,соеденительный костыль и прилив штыка где то 400-450грн,На выходе в идеале,учитывая готовые документы 5500-5800, только аукцион непредсказуем... с ув.
Чим дальше манліхерів менше попадається.Це Вам не К98 і Мосінки.... Як на мене- то 200 доларів само менше вартує.
200 долларів то херня. В нормальних людей 1600 гривень. А документи одні множте на два- три. Плюс нерви, черги і здоасті я Володя, найшов в сіні.
Я , дорогий мій товариш, маю на увазі, що Віталій, автор теми, вкладав в то гроші, час , і нерви і душу. І то ніяк не можна оцінити в 200 баксів. Так як насправді то не великі гроші. І для людей, які справді то збирають, і розуміються на тому він буде оцінений адекватно. Якщо впала гривня, точніше її зкинули різні козли і кози, то це не означає, що впав антикваріат. Копана жбонь може і впала, а нормальні речі коштують так само як і раніше.
Копана жбонь може і впала, а нормальні речі коштують так само як і раніше. D-day,Вы хотите сказать,что железо 43-го Мана не копанное?А откуда тогда взялись глубокие каверны на фото №6? На сухих чердаках так не бывает.С ув.
Железо однозначно копаное,и вкладывай деньги .нервы и душу.дороже не будет,месяц назад люди из здесь диспутирующих выкладывали комплекты М-43.в гораздо лучшем сохране за 230 доларов.очереди небыло...,с ув.