Є такий екземпляр.Нерозкручований від заводу.Все рідне і робоче.Забув сказати що дерево прирізане на 10 см і нема жіліза під штик-ніж і покрашене дерево безкольоровим лакоцініом.69 років тому один дідо забрав від мадярського жандарма і зтих пір зберігав у себе.Прошу спеціалістів дати реальну ціну карабіна.
интересный намушник,никогда раньше таких не встречал,сделайте качественные фото всех клейм и фото затвора,если карабин на одном номере то я думаю что 3500 грн он стоит.с ув.
Можливо Ви неправильно зрозуміли! Намушник досить цікавий. Такого на Манліхерех я й не бачив. Та й не тільки я. Тому, думаю, що скоріш за все- він не від нього! Навіть не пригадую чогось подібного... Можливо хтось М91 косив.
Всі питають за намушник.Може бути що** мадярярський шандара** щось зробив для себе.Но те що намушник нерозкручуваний 69 років-то фактДаю фото самого намушника.
В Моем небыло дерева, намушника и шкалы поправок. Все остальное жесть! Только канал ствола тонкий 6мм ( примерно ) и нарезы в стволе крупные ( не сточены) Я и отдал его, как без перспективного. Тогда стреляющего копа хватало. Это Витебская обл. Дубровенский р-н.
Хлопці я просив реально оцінити 95М,скільки він вартує.Ствол нерозточували а такі намушники стояли на австрійських карабінах,а це мадярський.
А можна фото такого намушника на австрійському карабіні! Та й, щоб нормально оцінити- потрібно більше інформації. Ось і питають і Вас.
Зайдіть на ММГ Рушниці і там камарад Джаф продає Штаєр 95М Австрійський-там точно такий намушник.А всю інформацію що знав я написав.Це одне те що 69 років дідо зберігав вартує грошей.Ви ж знаєте самі(бо з Галичини) що скільки різного добра поховано у наших горах і Бог знає чи признаються ще ті що ховали де воно лежить .Навірно вистачилоб на всіх форумчан по 1шт.А скільки повикидали у річки бо боялися Сибіру і білих ведмедів.В Карпатах ще багато находять на горищах файного.