Мамо я збів людину... Мене закривають...

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Парторг, 18 вер 2013.

1. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Нехочите казати,то я позвоню Сашкови та у нього спитаю.Тильки 23.35.дочекаю.:D

casio та консерватор подобається це.
    1. 78 грн.
    2. Штани військові KA 03 Bundesheer (ЗС Австрії) Штани з комплекту KA 03 Osterreich Bundesheer – компле...
      440 грн.
    3. Після дрібного ремонту
      1 грн.
    4. 1 грн.
    5. 1 грн.
  2. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    я трохи пізніше зателефоную. десь о пів на четверту. щоб веселіше було. хіба що вже буду спати. дощ в нас а під дощ так спиться добре

Teodor Lemann подобається це.
  3. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    майже година минула. ми всі як на голках сидимо та чекаємо відповіді від вас. чи телефонували ви саші, що він відповів?

4. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Не взяв трубку........с .Але я СМС видправив-Ты суко сбив мою сестру.Буду шопа и.......ть!Твой дом труба шатать! Затаился.

Парторг, denisik4 та консерватор подобається це.
  5. MARYAN

MARYAN Leutnant

Повідомлення:
    1.634
    Адреса:
    Самбiр/Москва
    Заключенные в тюрьмах придумали новый сюжет телефонного мошенничества...

"Ваш сын попал в милицию. Если хотите его увидеть, срочно пополните телефон (переведите деньги на счет)". Таким нехитрым способом промышляют в основном заключенные, пытаясь пополнить счета на своих нелегальных мобилках или получить деньги на дополнительную порцию колбаски в тюремном магазине. Обман получил широкое распространение несколько лет назад и уже порядком истрепался. Выручать "неразумное дитятко" без предварительной проверки информации бросаются только крайне обеспокоенные родители. Нужна свежая идея - и вот она есть! История, которую нам рассказал Игорь из города Славянска Донецкой области, надеемся, поможет другим не попасть на крючок.
    "ОЧЕНЬ ИЗВИНЯЮСЬ"

- Звонки с незнакомого номера на своем телефоне я обнаружил не сразу - был занят, - рассказывает Игорь. - Решил перезвонить. Откликнулся мужчина, несколько раз извинился, а потом сообщил, что у него есть для меня неприятная новость.

Новость состояла в том, что некто располагает пакетом фотографий, на которых жена Игоря запечатлена в постели с другим мужчиной.

http://www.yaplakal.com/

Парторг та likantrop подобається це.
  6. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Потрібно в таких випадках казати : "нехай ї...уть аби не били" . Це геть плоский розвод . Якби хотіли заробити гроші і в жінки точно були такі гріхи то звонили б їй , а не чоловіку .

7. Sancho255

Sancho255 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    234
    Адреса:
    Киев Украина
    Мошенники-народ ушлый.Из толпы могут быстро выделить "лоха".Скомбенировать развод.Опишу еще один вид не то развода,не то кражи.Скорее что-то комплексное.Дело было в Киеве,на Подоле.Я тогда работал в небольшой фирме и по какой-то причине всем составом(5 человек)поехали на упомянутый Подол.У нас был автомобиль ИЖ грузопассажирский(два места в кабине и четыре откидных кресла в будке).Я уж не помню с какой целью мы остановились,но все вышли из машины и устроили перекур.Тут же возле нас появились 3 мужчин.Их стоит описать.По возрасту 35-45 лет.Одеты весьма солидно(костюмы+галстуки).Один из них обратился с вопросом,мол как пройти к кинотеатру "Жовтень".Мы ему рассказали.Тут он обратил внимание на наш авто и молвит о том,что они хотят на фирму купить такое же чудо автопрома.Пошли автомобильные вопросы.После чего их старший(якобы директор)попросил разрешения осмотреть будку на предмет вместительности.Поджав животик,кряхтя он залез в будку.Мы наблюдали за ним через открытую дверь и окна.Буквально через пару минут "директор" вылез и стал высказывать свои мнения про авто и поблагодарив хотел уходить.Но в этот момент один из наших сотрудников увидел под мышкой у дядьки свою барсетку.Когда он обратил внимание "директора",что тот взял чужую вещь,то мошенник извинился и вернул сумочку.Последними его словами были-"Блин у меня такая же,поэтому как-то не обратил внимание,чисто на подсознательном уровне".

8. MARYAN

MARYAN Leutnant

Повідомлення:
    1.634
    Адреса:
    Самбiр/Москва
    В ютубе масса роликов с разводом по телефону.

Парторг та Marsel Schurenberg подобається це.
  9. Козак Голота

Козак Голота Leutnant

Повідомлення:
    1.575
    Адреса:
    Харків
    Хм)).Лише прочитав назву теми зразу здогадався,про що мова.Це прям якась холера, сьогодні оцей розвод лохів.
    Вчора лише на роботі вислухав цікаву історію від напарника.
    Телефонують його матері на міський телефон додому (вони живуть окремо від нього) о 3-й годині,вона бере слухавку голос ідентичний до сина але трошки як наче п"яний,але каже ідентичний до його голосу,чому мати і не засумнівалась. Ну і короче каже людина на тому вкінці типу "Мам я попав убив людину,витягни мене потрібні гроші подзвони на цей номер операм і віддай гроші 12 тис гривень" ну і там там тарам там два номери диктує. Вона телефонує і там чувак представляється опером райвідділу,каже потрібна така сума,щоб зам!яти справу.Назвав номер картки.Мати побігла до сусідки позичати))).Добре,що там з мізками була зразу сказала дзвони сину. Вона набрала а він дома спить).

Парторг подобається це.
  10. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Отже шановне товариство друга частина драми про "синка красівого і тЮрму", цього разу вже про районний відділок.
    Наступного дня, тобто 18,09 моя мати приїхавши на роботу поділилась з співробітницями інфою про розвод та "синка красівого сашу", все б то добре, але з'явилось пару бажаючих з ним теж поговорити. Одна з співробітниць набрала номер з свого телефону і дала матері поговорити.
    Цей організ знову щось белендів про збиту людину, товар якийсь та те що йому погано. Дуже погано і він зараз в райвідділку, його закривають, просив приїхати і привезти грошей.
    На питання відповідав загальними фразами:
    - Синку, як ти збив людину, де?
    - Мамо, так сталось, я був за кермом.
    - За яким кермом? В тебе ж посвідчення водія немає. Де ти машину взяв?
    - Так сталось, так треба було, я збив людину.
    - На якій же ти машині їхав?
    - 99, так сталось.
    - Мамо, приїдь, привези грошей, мені погано.
    - Де ти зараз?
    - В райвідділу, мені погано.
    - Слухай сюди, прискурвий вражий сину, в мого сина немає водійського посвідчення і 99, так що не "свисти".
    - Мамо, мені погано, я не знаю що робити...
    - Значить так, "синочок саша", краще б тобі....
    Далі продовжувати не буду, бо мене забанять. :oops:

Згодом, ця ж співробітниця знов телефонувала "синку" - знову та ж історія.
    Схоже це якісь лохуваті шахраї. Плетуть одну й ту саму історію всім підряд та не записують кому вони телефонують.
    Ввечері того ж дня йому телефонували ще з кількох номерів, чоловіки та жінки - результат той самий. Питали куди гроші везти - мовчить гад, та каже що йому погано і він то в райвідділі, то міськвідділі сидить і його закривають і так сталось.
    Сьогодні він вже слухавку не бере. Отака от історія про "про синка красівого сашка".

casio, Aleksandr-Z та консерватор подобається це.
  11. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    от так через черствих людей залишився сіночєк саша без грошей. прийдеться йому тверезим три дні бути, ну хіба що якогось лоха не розведе.

casio та Парторг подобається це.
  12. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Чорт зна шо! Чекав-чекав, що буде далі- "и тишина(С)". А гроші - то є так - і не пить прийдеться зо кілька тижнів, та дурня ще поки знайде - - вже і пить не треба - печінка не залізна...:D

13. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Взагалі-то я добрий, то на мене намовляють. :D

консерватор подобається це.
  14. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    таке! знаю я який ти добрий. від тебе у темному парку гопніки тікають як тільки тебе бачать.

Парторг подобається це.
  15. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Хто б казав, в тебе наче вони сигарети стріляють. Чи забув як від тебе двоє тікали серед білого дня?

16. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а в мене ніхто і так цигарки не стріляє. бо я не даю. і ніхто від мене не тікав. то люди напевно кудись квапились от швидко і йшли.

17. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Я ж кажу - палити - здоров"ю врєдіти. Теж були у мене такі гопнєгі. І шо? Вийшов, "покалякав" - сказав, хто сєйчас главний у мене на мікрорайоні (Яник) - всьо! Бичка навіть нема! Мо то прокурор - мій сусід? Чєсний прокурор. (млін, хтось постукав у двері):D

18. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina

это анекдот)))
    Сижу, пью чай. Стучат. Откpываю.
    Входят двое - Ты за белых или за кpасных? - За кpасных.
    Снимай штаны - моpду будем бить...
    Сижу, пью чай. Стучат. Откpываю.
    Входят двое - Ты за белых или за кpасных? - За белых.
    Снимай штаны - моpду будем бить...
    Сижу, пью чай. Стучат. Снимаю штаны, откpываю. Пpишла соседка чай пить:D

19. руслан100

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані: