"Малюк-К" - для обсуждения

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем slawuta5, 15 бер 2018.

Статус теми:
Закрита.
  1. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Прикольно, але я точно знаю, що ВСІ, ДШКМ отримували на Бахмуті та на Вознєсенську, а вам могли привезти куди завгодно наприклад на РАО сектору чи ШАТО у Крам на летовище. 93тя їх отримувала під ДАПом, з кузова Урала, і що тепер з того?

НСВТ на складах є, але вони є не для сонечок з їх подєлками, а для відповідної БТ - куди вони по штату мають бути. Для продажу за кордон комерційною структурою Укроборонпром, для замовлення у Пакістан та Таіланд - вона купувала блізько півтищі їх у Болгарії. Піхотні НСВ штатно лише 2 бригади мають - 2 кулеметних взвода у складі РВП + ви маєте знати, що згідно наказу №*** ДШКМ є равноцінною заміною НСВ - це коли ви здали в ремонт НСВ , в отримали ДШКМ.
    Купить Укроборонпром зі складів МОУ може лише з дозволу МО та ГШ, чого не буде під час війни. Майно переоцінювалось ще у 15му, коли списували все втрачене - купа звірок та переробляння паперів коли копійки у сумах не збігались.
    Вище ви розказали як ПМ в ПБ, тобто 6п9 переробити - ви там визначтесь в своїх термінах куди ви що переблювать радите, бо я не уявляю як з ПМа робити 6п9.

Карна справа була як треба - автомат по синькі втратило сонечко.

І який результат з Вашого настрілу з 6п9, крім псування спеціальної зброї? Я ще зустрічав тих, хто з АГСу валив так, що треба машинка для споряджання стрічок була - руками не встигали, от тільки від того вогню ніхто з того боку не страждав, зате гучно і красиво було - тепер по 50 баксів купуємо ВОГ-17м.

Останнє редагування: 24 лис 2018
  2. Цікаві лоти

1. Ціна нового 2.200$ Стан ідеальний. Пишіть,можливо щось скину
      40000 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Нова Антіблікова решітка до прицелу ( Д-40 мм).Виготовлена з алюмінію товщиною 3мм , пропускання сві...
      100 грн.
    3. Прицільна сітка L-4а з підсвічуванням. Модель: Amplus 1-6,3x24 Додаткова інформація: Покриття лінз A...
      40000 грн.
    4. ЛЦВ в прекрасному стані, дуже легке б/у Гарний опис за посиланням. https://punisher.com.ua/steiner-o...
      85000 грн.
    5. Приціл абсолютно новий , ніразу не використовувався.
      58000 грн.
  3. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.035
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Друже, де мені купити Кольта за 750?
    Документи на придбання маю.

4. Константин Явор

Константин Явор Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Про ДАШКи это пример, возвращения к старому!
    Скажите это 17 отбр, про наличие их на складах НСВТ, с ЦРАО выписать их было ну очень трудно!
    Вы серьёзно думаете что из ПМ нельзя сделать пистолет ПБСом?) или если переделка то должен получиться именно ПБ (6п9)... Вы прям "лунтик"...)
    Про настрел, обидно говорите... Вы наверное учились стрелять в электронном тире, без использования боеприпасов и других расходников!)
    Про "даунов" которых набрали с гражданки и дали им АГС можете не говорить, лично таких воспитывал!

POMAH-Lviv подобається це.
  5. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Дашки у нас воюють на 3/4 нові, ну такими вони отримувались в 15му і буде страшний сон офіцерів, коли в піхоту дадуть НСВ... Я от прям щас бачу як солдат міняє ствол на НСВ після 100го пострілу, щоб той охолонув, а РАВіст кулеметнику не дає набої з порохом 4/7ЦГР, бо стволів не настачися (тоді по 3 стволи було, щоб натягти ресурс на 10т пострілів).
    Навіщо смалити сєпаратор у 6п9, коли є ПМ? ПМ витримує стільки, що раніше губи в магазинів ламаються. Так само і АПС чи АО44 - це не тренувальна зброя для десятками тисяч настрілу. ТТ взагалі до 1000 не дострілює, проте це не заважає йому бути нормальним та потужним пістолетом.
    Перші Форт 14 були з проблемами, навіть по 2 стволи було, тепер все нормально. В одному з тирів спортивна модифікація 14го форта (де регулюється цілик) давно за 25т перескочила - досі влучно стріляє.

Колгоспний глушак на ПМ зробити можна - новий ствол і різьбу М13*1 всього ділов... але балансу зброї, який має "плюхкалка" вам де зробити ніколи. Ви ж мабуть пробували Форт 14 з його штатним ПЗУЗВ - невже гарна річ з глушаком?

Unnamed Player подобається це.
  6. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    у представництві Кольта, але думаю у роздріб вони не торгують. 750 - це пропонувалясь ціна для МОУ - під потреби ЗСУ.

Unnamed Player подобається це.
  7. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.035
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    От де він, той Кольт за 750 баксів?
    https://stvol.ua/catalog/oruzhie/filter/proizvoditel-is-1ecc5379-cd48-11e4-8e15-1cc1de282c58/apply/

8. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    вище я Вам відповів. Не згодні з ціною Ствола - так я при чому тут? Купіть без посередників партію на кілька тисяч штук і мже вам зробе кольт теж таку пропозицію - 750 баксів. Жіття бентежне і дуже несправедливе - так буває.

9. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Интересно пишете!))
    Страшный сон был ДАШКа без руководства по использованию, учились на ходу, в военных институтах про них говорили как про историю! и про пулемёты Максим тоже молчали, а 2014 начали юзать.
    Вы забыли наверное что на ПБ есть точки на целике и мушке, чтобы ночью лучше стрельба была! Про какие дисятки тысяч из ПБ вы говорите?) Сетка там расходник!!! Вы же мне писали что я его в руках не держал!)
    Колгоспний глушак!))) про баланс начали говорить, я за рациональное использование старых образцов! а не копирование за больше деньги, с целью выдать за новьё! да ещё и с боеприпасом 9х18...
    Вы про марки пороха говорите чтобы показать свои знания? или так чтобы кидать пылью в глаза?) Давайте ещё про марки стали начнём говорить при использовании в оружейном деле и способах закалки стали?)
    Вы определитесь с кем Вы? с умными или красивыми!

Останнє редагування: 24 лис 2018
    POMAH-Lviv та Vasiliy_sk подобається це.
  10. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Я вам сказав 1 з причин чому неможливо у піхоту масово видати НСВ, навіть якби вони були в такій кількості. Чи у вас інша думка?

Я вже давно визначився, рівно як визначились з закупівлею Малюка - те, що вони трошки є у конторі "лунтіка", так то ще не значить, що їх купе ЗСУ (при наявності нових калашів у ЦРАО). Гадаю ви в курсі, що ССО має свій бюджет і може само собі купувати зброю, чи приладдя.

11. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Вы прыгаете с темы на тему!

12. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    начеб-то Ви почали за дашки, НСВ чи ще щось - чи не так?

По Малюкам тема закрита. Вам то цікаво? Мені точно не цікаво яка подальша доля цього витвора красилівців за 1,5 куя грошей + новий АК74 (вони ж такі умови на Воздухофлотському називали).

13. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Вы здесь стали на людей кидаться и показывать свои знания, а я Вам говорю и пытаюсь доказать что в жизнм бывает по разному!

14. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    В житті буває так, як сам зробиш - само не робиться. Це я знаю точно.

15. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Повторюсь! про ДАШКи это пример использование старого вооружения без дополнительных финансовых затрат.
    Про переделку старых образцов - это чтобы Вы поняли что нехер дополнительно тратить деньги (которых и так мало) на новые форты, времени много уходит чтобы заменить всё!

16. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Чудова та слушна ідея! Цілком підтримую. Мабуть Ви давно написали пропозицію у ЦРАО та НІІ озброєнь про переробку ПМ-ів, під ПБС? Якщо це гарна ідея, то її треба просувати - керівник ЦРАО сам не прийде до вас з питаннями "панове, а що вам потрібно модернізувати в озброєнні - ви скажіть мені".

Бо я багато спілкувався з тими, хто хоче, щоб щось зробили, але жодної пропозиції (котрі він має право подавати) не надано. От така фігня - нехай хтось робить, а я буду дивитись та підказувати з узбіччя.

17. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.734
    Адреса:
    Украина
    Відверто не розумію з чого ви зчепилися...Чи вас отой клон чугунова(сепара поздняковського) покусав?

LySS, Dmitriy1976 та slawuta5 подобається це.
  18. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    и так к слову дай Бог чтобы решений про чудо "Малюка"
    Смысл писать?) чтобы потом мои идеи какой-то ушлый полковник или бывший генерал из ЦНДІ ОВТ ЗС України за свои выдал?)

19. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Просто надоело читать человека который себя вёл по хамски по отношению к другим формучанам....

20. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Уже делал, только там сука надо чтобы всё было раскрыто и чертежи были!
    Знаю лично человека который неоднократно идеи кидал, ответ был один нецелесообразно!
    Этот человек к слову - командир оной из бригад!

21. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    Ну так не пишіть, тоді до чого тут казки про ваші експерименти та про те, як треба робити комусь, але не вам?

22. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.734
    Адреса:
    Украина
    Блин!Ну бывает и я с Петром зарубаюсь)))Забейте,многие из нас любят "лезть в бутылку"))))

Mad Max Subaru та Петр Сидоров подобається це.
  23. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Спасибо! Склоняюсь перед Вашим авторитетом! Спор окончен (с моей стороны!).

24. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    З Малюком все вже вирішили, чи ще ні?

Хто там хтось комусь писав - не знаю, можливо не настоював, а можливо не доцільно - не можу нічого казати.

Ідея і втілення - це 2 дуже різних процеси. Ідей повно будь у якого солдата, а коли до діла, щоб втілив у життя... от тут вже не так все чудово.

25. Константин Явор

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    58
    Повідомлення:
    237
    Адреса:
    Київ
    Давно. Жирная точка стоит.

Петр Сидоров подобається це.
  26. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.502
    Адреса:
    Україна
    ну хоч до чогось таки дістались - це вже добре.

Що до ідей, так вода камінь точить. Якщо це слушна ідея, а людина то КБр, а вони всі вчаться в Академії, то ніхто не забороняє написати дисертацію та захистити її. Повірте, що це не вкраде ніякий генерал ,ні полковник (як ви вище написали). Але ж людина того не робить - значить не дуже потрібно.

Статус теми:
Закрита.