Magon

Тема у розділі 'Білий список', створена користувачем Karat, 29 січ 2014.

1. sergio_slg

sergio_slg Stabsgefreiter

Повідомлення:
    239
    Адреса:
    Україна
    Замовляв вже вдруге коліматор (на цей раз Ромео5). Консультації, супровід замовлення. Все швидко, якісно і за найкращою ціною. Відповідальний і уважний камрад. Рекомендую.

Magon подобається це.
    1. Бажаю здоров'я! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Власне все у назві, нове....
      190 грн.
    2. Панель для гидратора на 2 литра, оснащеннае стандартными стропами системы M.O.L.L.E. Отделение для г...
      1100 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Подсумок под аптечку, pouncg medical DDPM, Великобритания Небольшой и вместительный подсумок для апт...
      180 грн.
    4. Рпс производства англия для ЗСУ! Хороший сохран! Без дыр и надрывов! Молли целые! Фурнитура рабочая!...
      500 грн.
    5. Продам три відкриті підсумки під АК/AR у камуфляжі multicam. Ціна за комплект з трьох.
      800 грн.
  2. Дмитрий В.

Дмитрий В. Stabsgefreiter

Повідомлення:
    359
    Адреса:
    Вольногорск,Украина
    Відповідальний продавець, товар відповідає опису, швидка відправка, мої рекомендації до співпраці!

Magon подобається це.
  3. БорисЛ

БорисЛ Oberschütze

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    Україна
    Прочитав багато позитивних відгуків - вражений. Зараз напишу чому. Хотів купити в продавця навушники до Д2. Розпитував про дрібниці, про стан і т.і., перемови велися довго - кілька днів, коли мав короткочасну змогу підключитися через старлінк до мережі на відпочинку після бойових. Вуха мені потрібні до приладу який чекає вдома, я саме збирався у відпустку (дуже скучив за копом).
    Після чергового уточнення, мого зауваження, що непотрібно так нервуватися бо це не личить чоловіку і прохання скинути рахунок для авансу, продавця "прорвало" - нахамив мені, сказав, що не продасть саме мені, повидаляв мої дописи і кинув в ігнор.
    П.С. пишу спеціально для тата трьох діточок, який виїхав за кордон, я все ще тут, за тебе захищаю твого батька який залишився. Хай вам всім щастить на чужині.

4. БорисЛ

БорисЛ Oberschütze

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    Україна
    фінальні скріни переписки, що б не бути голослівним.

Images:

1.png
    2.png
  5. БорисЛ

БорисЛ Oberschütze

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    Україна
    А це про батька і дітей, з оголошення автора.

Images:

3.png