Камрад! Я как будущий управляющий кафетерием, заявляю, что "Снигири гриль" будут стоить дороже! Примерно 1200гр за порцию! Потому как для розжига....
Кибермодер перечеркнул возможность аукцыона на корню и в корне. Снигирь остаётся нацональным достоянием Вифляндии.. В общем за выставленные тута фото ведра пробок и фото ведра гильзача можете скопипастить портрет мученика...
Та ні. Це сувора реальність в сфері обігу зброї на території України. Коли купуючи карабін в місцевій мережі мисливських і риболовних магазинів, отримуєш конверт з відстріляними гільзами і кулями на якому стоїть відмітка "Відстріляно в НДЕКЦ на замовлення Ібісу". Або так, постійно купуєш патрони в невеличкому магазинчику по одній ціні, раптом ціна підвищується, питаєш "Чому?" Знайомий продавець відповідає: "Винен Ібіс, ми ж майже все у них купуємо..."
Істинні правосєкі заправляють червоний борщ кров'ю москалів. Бо живих снігурів вже давно немає в радіусі 150км.
поїхав до чукчів, вони йому диплом обіцяли дать, за вклад царьова в нанайську мову, за російську вже є царьов пишиться з маленької букви, і коли це він паном став? чи може Ви......
Мені начхати на того хробака , котрий маючи прізвище Царьов та посвідку Народного депутата України отримує дипломи за неперевершену тупість десь у вождя вимираючого північного племені . Але маю переконання що власні імена та імена літературних та казкових героїв мають писАтися з великої букви коли вони застосовуються саме для визначення особи . Почитайте Лесю Українку - там навіть самі гидкі та бридкі мають ім'я з великої букви . Цитуючи Ваше повідомлення маю внести деякі поправки за для правопису та збереження змісту : " ... царьов Прип..издень пишеться з маленької букви ..." , оскільки без іменника Пр...нь - "царьов" є лише прикметником . А що до панського титулу : " В трактаті Плутарха "Про занепад оракулів" розповідається як одного разу майстрові Томузу було сказано : "Царів Пан помер" . Ця легенда в античній літературі має досить розповсюджене тлумачення , але конкретно саме слово "пан" - сприймається як символ будь-якого вимираючого суспільного чи ідеологічного ладу" "«Ausfuhrliches Lexikon dergriechischen und romischen Mythologie» . Отакоєот Вам моє пояснення . Коли ж бо вживається словосполучення "шановне панство" , чи "прошу пана" - то всьо виключно шанобливі українські ендемічні визначення й до вищевказаного нічого спільного не мають .