Мачете Мачете Boker Magnum Machete

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем АЛЕКСЕЕВ, 17 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    29.556
    Адреса:
    Украина
    Сертификатов у меня не было, кто хотел , тот скачивал в интернете
    Из за нестабильной обстановки евро/доллар пока закупать не хочу ( на сегодня мачете будет у меня стоить 370 грн , даже не знаю, будут его за такую цену покупать).
    Заказал на пробу несколько моделей мачете фирмы Ontario ( оригинал), это та которая делает знаменитый нож " крыса", по цене немного дешевле ( от 270 до 320 грн, по сегодняшнему курсу), по качеству я думаю не хуже. Правда идут без чехлов ( могу доукомплектовать чехлами для мачете фирмы Cold Steel ), должны приехать чере пару недель
    http://ontarioknife.com/

2. Цікаві лоти

1. Ніж міцний та надійний вінтажний з короною виробництва Франціі Люфт відсутній Товщина обуху 2мм Кінч...
      250 грн.
    2. (в наявності 50 шт.)
      Технічні характеристики: · Габаритні розміри: довжина – 312 мм; · Маса: 0,130 кг; · Мате...
      550 грн.
    3. Продам Мультитул Leatherman Skeletool / Лезерман Скелетул у практично у новому стані. Характеристики...
      1851 грн.
    4. Ніж з тавром їжачок виробництва Франціі міцний та надійний. 3 режими фіксаціі. Товщина обуху 2,2 мм....
      390 грн.
    5. Ніж великий міцний та надійний виробництва Франціі Товщина обуху до 3 мм. Ширина 3 см. Люфт відсут...
      450 грн.
  3. Humell

Humell Stabsgefreiter

Повідомлення:
    312
    Адреса:
    УкраЇна,смітники Житомирщини
    Дасте знати

4. DrPePer

DrPePer Stabsgefreiter

Повідомлення:
    611