По результатам відстрілу в своєму підрозділі я списав нафіг 3 сгд, як такі що лежать за межами ліміту кучності. Отримав знову 5шт - таке собі... на межі списання. Проблема в тому що всі СГД з єбічним настрілом і нових нема + нема її набою 7н1, тоді це все нормально стріляє в 1хв.
На доп. магазин закріпив петлю, для зручності і швидкості його виймання з підсумка, хотів купити від магпул, але їх розкупили, як пончики із згущенкою на Шацьких озерах в пляжний сезон Робив із шкіри 4мм, кріпив тряпчаною чорною тактичною ізолентою
Доречи, виявилось, що дерев'яне ложе крутить гвинтом від вологи у повітрі, як і кажуть наші американські колеги. Тому беріть сошки, що дозволяють міняти нахил гвинтівки.
Магазин такой реально заказать? С таким магазином из нее легкий пулемет можно сделать если есть авторежим и сошки,думаю будет более менее неплохо Она так уже использовалась http://eragun.org/light_weapons/automatic-rifle_usa/vinav_4.html Когда то у меня был зб 30, в принципе те же яйца,только на пару кило легче будет..думаю с таким магазом и сошками вес в районе 6..6500 будет,а у зб 9 единственное что ствол с оребрением и сменный как у зб конечно лучше.
Маю непереборне бажання долучити глушника жо М14. Перша спроба була невдала: на рідну різьбу зробив глушник, який накрутив знявши попередньо мушку з дульним тормозом, - з першого пострілу разом з кулею злетів глушник. Дуже вас рошу
Маю непереборне бажання долучити глушник до М14. Перша спроба була невдалою: зняв мушку з дульним тормозом і на штатну різьбу замовив глушника у майстра, який до цього зробив подібних штук 100 для АК. Конструкція така сама, лише різьба для М14. Після першого пострілу глушника зірвало з різьби і кинуло слідом за кулею на метр, півтора. Був би вам вдячний, якщо б ви більш детально поділились своїм досвідом установки глушника покроково.
Там різба дуже дрібна, 15*0.8 Мабуть треба було робити перехідник з 40х і термічити. В ідеалі, то треба різати нову різбу.
Все зроблено дуже герметично і відцентровано також. Виплила нова проблема, вогнегас сам по собі не має центровки відносно канала ствола.
Маю припущення, що при кріпленні глушника, він своєю массою створює додаткову амплітуду коливання ствола гвинтівки і таким чином порушує лінійну траекторію польоту кулі. Можливо це через досить тонкий та довгий розмір ствола, бо про подібні проблеми я вже чув неодноразово. Можливо і ваша проблема з дульним тормозом через це, а не з відсутності відцентрованості? До стрільби з глушником проблем з дульним тормозом не виникало, чи не так?
+ Можливо. Бо лизнуло лише останню стінку на виході з глушника. Прийшлося її трохи розточити. Зараз чекаю "запрошення" на полігон, щоб провести тест.
Також є в планах зробити коротшу банку, зробити газорозвантаження, зробити легшу конструкцію. Вже маю в арсеналі клапан Шустера, коли буде нормальна банка, буду налаштовувати автоматику.