А що робити, як я зростом 193см, важу 105 кіло, ношу штані 52-го розміру, а верхню одежу 56-го розміру.. То якій на мене треба чохол? Жигулячій, чи від Таврії підійде? На аві моє фото...
Шановний, Ви перебільшуєте. Що ж тоді казати людям з розміром 62 або зростом 215 см? Відомий радянський баскетболіст Сабоніс спирався на верхню перетинку дверей ліктем, впираючись головою в стелю. А він був ще не самий "довгий" з тодішньої збірної команди. Я вже мовчу про взуття 52-го розміру. Аби не зійти за флудера, ось американські специфікації з виробництва спорядження: http://clothingandindividualequipment.tpub.com/TB-10-8400-252-23/TB-10-8400-252-230021.htm У передостанній таблиці на сторінці - як раз розміри цих парок. Half chest - напівохват грудей (ширина парки на рівні грудей), Back length - довжина по спині, Sleeve length - довжина рукава. Значення потрібно помножити на 2,54, щоб отримати звичні сантиметри. У парці розміру Small охват грудей 137 см. У парці розміру Large - 160 см. Думаєте, не влізете? Господарю теми: сподіваюся, що цей пост Вам не заважатиме Постою в черзі на парку у розмірі Small, комплектну, бажано нову, можна не дуже б/у (чи хоч Medium), бо Large нам гігантська.
№ 11 Medium- Regular парка випущена в 1972, лайнер - в 1970, чистий В'єтнам ! грубий латунний замок SCOVILL потребує прання та праски
№ 13 Medium парка випущена в 1982, підкладка - в 1978 So-Sew Styles, inc потребує прання втрат немає, кишені всередині флісові Ціна: 170 грн
№ 15 Small - Regular парка випущена в 1972, лайнер - в 1977, присутній оригінальний шеврон WYNN INDUSTRIES, inc. Латунний замок. потребує прання та праски Підкладка на місці Ціна: 190грн
Доброе утро я ищу размер М , но новую в упаковке, помню както покупал новую у вас, если есть в наличии или есть возможность заказать то говорите. Спасибо.