Дагот,а можна докладнiше,що то за iсторiя була з модератором Пономаренко,це iсторика маєте на увазі?я видно того не застав чи мене ще не було тут(можна посилання на тему).То кажете типа був сепар,а так сам всіх називав,щось тут не сходиться,не бачу логіки,як був би то напевне б нікого не називав так.
С наступающим вас ! Счастья ,любви , здоровья вам в новом году! Увы таких Павликов ещё есть в полит темах . С УВ
Тема о Крыме и Лукашенко, а говорят о каком-то сепаре Крым тупо слили, кацапы не стали бы стрелять по мирняку, всу даже технику не пытались вывести из частей, мамчур, херой, сидел и смотрел, как хз кто портил вверенные ему сомолеты, а потом ещё и депутатом стал. Как сдавали другие части без боя, можно только догадываться Зато будут следить за теми, кто вконтактике сидит, вот это я понимаю, отпор агрессору
Так уж бывает, что в одном и том же государстве, у граждан с одними и теми же паспортами бывает разное представление о "нормальности"!
Спасибо большое! С наступающим и всеми новогодними праздниками!!! Самые добрые пожелания вам, вашим родным и близким... С ув.
З Новим роком.Висловлю свою думку.Строкову служив в 92 омбр.Це був 2000р,якраз розформували НГУ і зформували 92 бригаду.Особисто бачив як різали трали для розмінування,бтр на метал.Також бачив як заганяли куплені вбиті камази в парк і замінювали запчастини з військових камазів(яки були на консервації)на куплені камази і продавали.як прапора тягали соляру каністрами.Потім почали вивозити соляру і бензин з складів бензовозами.(величезне поле,де закопані цистерни)Не знаю,можливо закінчився термін зберігання.Як повинні бути навчання або марш,а ми просто седіли в парку,а соляру списували.На стрільби давали 9 патронів.(в нас правда були більшість прапора,то стріляли замість них,то набоїв вистачало)Військової підготовки як такої не було.Жратва була погана,овочеве рагу яке потім відвозили свиням.Коли курили з прапорами,офіцерами вони часто розповідали про братів,родичів що служять в Р.Ф.і вихвалялися їхніми подвигами в Чечні.Якось мріючи про домівку я подумав,а якщо війна?Ми ж голі,боси,голодні і розвалена техніка.Думаю,ну росія нам допоможе.В 14 році,"сослуживець" говорив:,я не піду воювати,бо в мене брат зараз в Криму,зелений чоловічок.Так ви таких хлопців збиралися відправляти в Крим?Тоді навіть думали по іншому,не кажучи про озброєння і підготовку.Хто писав,треба було перекинути з материкової України.А про інші напрямки не забули,таж сама Білорусь?Крим віджали б в любому випадку,навіть під приводом громадянської війни.Пристрелили пару мирних і все.Так ось головне:Крим ми здали з вами разом!Коли мовчали як грабували армію,коли замість підготовки окурки збирали,коли пустили московитів до Криму,коли ставили міністрів оборони московитів,невступили до НАТО.. Ми не індифікували себе як українці,забули свої традиції,мову,історію і свою національність.Доречі,хто кричить "здали Крим"ви де були?Побігли до військомата,чи може добровольцами захищали свою землю?Так що просирали ми з вами,з самого початку незалежності.
Вы воровали из армии? Нет? И я нет, мы с вами не виноваты. Виновных можно было установить и наказать хотя бы после 2014? Сделано? Нет, значит это всех устраивает да сих пор. Из армии воруют сейчас? Воруют. Что изменилось?