ту толстые бабы этоже пошло и не эстетично. а чтоб сало было то свинок можно и в квартире разводить, маленьких. вместо собак-кошек всяких. ну или в клетке байбака держать. там вобще мясо диетичиское и сало тоже.
1. але то я поважаю свиняче сало а не людське. 2. а чого шкодувати, най троха ще сала наростить та ранком швайку у бік а на вечер вже шкварки(с)
На рахунок сала я звичайно ж пожартував. Хоча сам люблю зовсім трішки лишнього сальця... Ооох і кровожадний Ви камераде. В мене б рука не піднялася... З повагою GINDENBURG.
ну троха зайвого сальця на жінці то нічого і в зимку тепліш а що до того що я кровожадний то ні. я ж не пропоную заколоти поросятко таким маленьким. я пропоную його відгодувати, хоча молочне поросятко запечене, з румяною шкуриною та з хріном. це щось чудове на смак
Товарищ Консерватор, вы купили новую клавиатуру, или буква "ы" поселилась у вас на Ctrl+V? И почему надо засырать безмозглым трёпом про сало каждую тему, где вы появляетесь? У вас сексуальные девиации, фетишизм? Проявляйте в другом месте. Почистите тему, пожалуйста, мирным огородникам мешают!
по перш я ніколи не був товарісчєм. по друге. чого це ви переймаєтесь чи нова в мене клава чи ні. по третьє. якщо вам не подобається сало то вас ні хто не примушує його вживати. четверте. щось я не бачив щоб ви щось писали що до того що можна розводити на підвіконні а що ні. чи може ви зібрались книгу писати скористувавшись порадами написаними тут та страхаєтесь того що в ваш монументальний твір може потрапити троха гумору?