Проблематично буде таким займатися. Телефони, фамілії і вся іньша інфо відразу будуть в базі. До відділення виникнуть питання. А «контролерів» одних за одними там вистачає.
Возможно. Но я думаю постоянно в слепую использовать их по такой схеме вряд ли выйдет. А явление судя по всему массовое..
Доброго здоров'я, сам би не забирав того що не замовляв і питання закрите. Штраф висилайте на електрону пошту яку вказав в протоколі, а не має протокола той не має розговора . Якось так. НП відсилає посилку назад відправнику і повідомляє смс що посилку ніхто не отримав, і то проблеми відправника вже. Йому і всі притензії і розмови. Якось наче так.
Не думаю. З логічної точки зору якщо таким чином хоче заробити НП, то краще підвищити на 50 коп вартісь всіх посилок і перекриється весь тей "лохотрон", якщо це ініціатива якогось конкретного працівника так то "на раз" вираховується , можна 1-10 раз кидануть людей на 200 грн, а потім буде "не солодко".
Думаю тут расчет на то что ради такой небольшой суммы 200 грн никто шевелится и искать не будет.Полиция не возбудится,да и не всякий обманутый захочет тратить время на то чтоб разобраться.
1000000%. Це понятно. Також якщо посилка буде навіть 1000 грн , так мабуть з 100 "кандидаті в лохи", може 1 максимум 2 поведеться всі інші пошлють "відправника"...... А так вроді сума яку ще можна потратити без значного шкоди сімейного бюджета.
Вчора знову був дзвінок.що робити з відправленням.Я відповів.нА *нєбо за звйоздочкой*Відмовився.Сьогодні знову прийщло повідомлення.що мені прибуло відправлення.А я сьогодні забирав посилку з НП.ніхто нічого.
Мне один форумчанин из Киева отправил посылку, так шо я оказался и отправителе и получателем одновременно Причём и номер телефона отправителя тоже мой
Естественно я платил Та вполне нормальная посылка, я просто долго не мог врубится - шо за ерунда, - думал - може я Лунатик? Типа ночью во сне сганял в Киев и отправил сам-себе посылку Оказалось - Камрад просто незахотел светить свои данные и вместо них вписал мои... .
Ну как-то ж у него получилось. Я тоже пару раз забывал свой номер телефона, и отправлял посылки продиктовав первые попавшиеся цыфры которые пришли в голову. При отправление посылки и паспорт же показывать не нужно...
Раніше можна було відправляти посилку самому собі в інше місто. Багато відправляли лижі і сноуборди в Карпати, потім їхали самі туди, отримували на НП і йшли кататись. Тому що завадить комусь вписати наприклад ваші дані у якості відправника і отримувача)