Я теж колись так за пів-ціни здав. Прийомщик їх кувалдою трощив і показав мені потім свої ноги і руки - типу ргд-5 біля нього рвонула. А власник прийомки їх не взяв, прийомщик їх потім ще довго по трохи підсовував в кучу.
раскрою секрет как быстро и качественно сделать в донышке гильзы дырку . берете болгарку , зажимаете в тиски , включаете и делаете пропил с боку донышка гильзы до капсуля . немецкие гильзы не пробитые пилим осторожно он еще могут громко бахнуть . процент за идею знаете кому отдавать ...
Хто мені пояснить таку справу - в міжвоєнні часи (між ПСВ і ДСВ) скупкою латунних гільз по селах займалися місцеві підприємці-жиди. Платили досить непогано, причому була гільза стріляна, чи з капсулем, жодних проблем не виникало. Чому тепер це проблема?
Берете гильзы и бросаете в костер. Потом достаете, жде те пока остынет и клепаете их на наковальне. И не стреляет ничего и плющатся легче.
Може кому треба цілі, виставив на аук https://reibert.info/lots/250-3-kg-gilz-na-donca-ili-podelki.178722/