Випадок стався, при приватизації квартири. Потрібно було обійти купу інстанцій, і коли черга дійшла розподілу долей на дітей, там потрібні були їх свідоцтва. Що саме цікавіше, і що мене особливо вразило! В одному із кабінетів працівниця, дає мені лезо, і каже, "Розрізайте свідоцтво дітей, щоб поставити печатку! Незрозумів!?!? Що незрозуміло? Берете лезо, бере до рук новеньке ламіноване свідоцтво і починає в одному із його кутів, з допомогою леза, роздирати його на дві частини. Потім бере печатку, і в середині на роздвоїному куточку ставить печать, далі потрібно там ще поставити число, для цього вона ще більше розриває гарненько заламінований документ. Я дивлюся і дивуюся! Кажу навіщо портите свідоцтво? Відповідь " А де я по твоєму, маю поставити печать?" Чи не краще, кажу її зробити доповнюючу справочку, з печатью, з підписом, числом? Ви що самий розумний? Будете нам вказувати, що нам, і як робити?
А не питали: може кенон де є, чи ХПшка ? Я вже забебавстя повертати заявки з написом типу : - "прошу видати картридж для ксероксу виробнитства кенон"
Він буде боротися з олігархами... Знизить тарифи... Долар по 8... Люди не дадуть... Набере команду професіоналів... Кінець епохи бідності...
Это намекаете на номер ТВ канала Петра свят Алексеевича? За такое и анафеме придать может группа сочувствующих.
Нет, я не намекаю, а конкретно говорю о той пятой точке, от покушения на которую Монику ибн Оманскую (нелох42, бубочку и т.д.) сейчас защищает Шевченковский суд и прокуратура. Обвиняется Поярков (художник, который может обидеть каждого).
Пояркова, конечно, жалко... Человек все время в коридорах ВР ошивался, вдохновение черпал, а теперь уже не появляется почему-то, да еще ко всему вот такое вот приключилось. Не ценят у нас сейчас творческих людишек... И где у этих политиков логика?