Поки офіс знімали на першому поверсі, то на вхідних дверцятах висіла табличка " Ксерокопій не робимо!", а нижче щє "КСЕРОКСА НЕМАЄ! ЗОВСІМ НЕ МАЄ!!!". Тим не менш за робочий день з десяток-два люду заходило з проханям: "Зробіть ксерокопію, мені тільки одну сторінку..." І пох.., що там написано!!!!
Бачив тестові завдання для абітурієнтів одного ВУЗу. Знайомий викладач-історик показував. На деякі питання були надані варіанти відповідей, де й знати нічого особливого непотрібно, просто питання прочитати і все. Наприклад: Питання "Датою Февральського перевороту 1917 року у Російській імперії є:..." Серед варіантів відповідей був і такий: ""Датою Февральського перевороту 1917 року у Російській імперії є 17 Жовтня 1905 року". За словами знайомого не менш десяти відсотків вступаючих до ВУЗу і саме на істфак, вибирають цей варіант. Спитав його "Навіщо ви таке робите?", відповідь: "А поржать?!" Там щє були декілько таких же провокативних відповідей. Щось там було про комуністичні стройки у промисловості в Україні перед ВМВ і був варіант відповіді "будівництво в Україні Байкало-Амурської Магістралі"! Деякі "одарьоні" відмічали і таке...
І знову про магазинчик. Пів години тому, їду з роботи, зупиняюся на невеличкому майданчику біля подорожнього магазинчика, пішов купити хліба, виходжу, а моє авто сзаду і з боку підперто так , що я не виїду. Хоча цим придурням було як стати, незаважаючи мені виїхати. Далі матюки, писати не буду... Хер вже на неї, ту логіку, де хоть якась, су..а людяність. Вічуваю, що до критичної стадії мізантропії, мені залишилось не так вже й багато...
Раніше ковпачки на автомобільних камерах були латунні і ними можна було при потребі викрутити ніпель...
Доброго дня.Як би то у кожного свої мухи..., а то до деяких і чужі залітають ...а потім можуть ще й за територію між собою....а ще гірше , коли не воюють, а починають мирно намагатись вирішити питання...запрошуючи інших...компетентних..з-за кордону.....)
А взагалі, щоб краще зрозуміти людську поведінку . то треба подумки повернутися в дитинство і проаналізувати поведінку малих дітей ..Вони ще не вміли приховувати ...А потім навчались...одні дуже добре ..інші геть ніяк ...а ще іншим і потреби не було ...за різних причин.., --бо ми ж всі різні...) Мінялись іграшки ...але кістяк поведінки по суті той самісінький...Раніше цікавились . ще в СССР ..цією темою..ще фільм документальний є 70-х років про чорну і білу пірамідку , про солодку і солону кашу...)) хто не бачив --знайдіть--то цікаво для повного розуміння)).
А видео по теме топика было? А вот и зря. Нужно завидосить пару таких ситуаций, запилить ролик на Ютуб, Мы с удовольствием посмотрим, а Вы получите деньги от Ютуба. Вывод: давайте снимать.
тогда никогда не выедешь.Мне частенько хочется проехать на вилочном автопогрузчике и это все штабелями складывать.
напомню-Тургенев.При всех раскладах есть литераторы всемирно признанные из разных стран и их читают везде,где умеют читать.Шото кроме вывесок. А на вступительных экзаменах куда угодно отвечающие ересь получали бы у меня волчий билет навсегда.Человек должен заниматься только тем что понимает.А следом за такими соискателями и их преподы на перездачу.Кто дал достаточный балл и проч.Короче изверг я.Хорошо что не в начальстве.
- тук-тук! - кто там? - руське мир! - заходи! Живем в жопе.. Логічне мислення? Нет, не слышали. Мысукаупоротаямлятьконченнаявата! Мы не пожили и вам торба!
Та не, муму вроде как Герасим написал. А памятник почему-то Пушкину поставили - Где логика? Гаяваспытаю??? *
Ооооо - ось , нарешті , ми довели науково шо скрізь одні зЕмбаки ! Але цікаво інше - де кнопка та шо їх вимикає ?