Люди,каким местом вы думаете? Жопой!!!!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Alex Richter, 28 тра 2022.

1. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    щось нове для мене, скільки купляв, дають посилку, підходить їх представник, при ньому все вскривається та перевіряється, ок- платим, не ок- їде взад, розетка є, вага є, якого ще треба? Жодних дурних питань про стретч чи ще щось.

Joker_1981, ViktorKux та Boris Pryanikov подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Устілки нові 6 шт.Швеція розмір 46-47 можна підрізати
      170 грн.
    2. (в наявності 10 шт.)
      Крем для обуви армии BW "Бундесвер" Оригинальное название: Schuhcreme 125 ml. Высококачест...
      150 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Ортопедичні спортивні устілки для стопи зі звичайним підйомом. Великий запас розміру: 40-44 розмір 2...
      128 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Фирменные шнурки для ботинок, берцев. Длина 152 см. Цвет указан как коричневый, по факту тёмная олив...
      100 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      При тривалому носінні взуття протягом дня ноги відчувають фізичну напругу, що призводить до швидкої...
      106 грн.
  3. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Стрейч як на мене то взагалі їхні примхи. Покупцю проще відмовитись тоді, раз огляду не дають. А ось саме якщо в запаяному пакеті такому міцному (колись так ссд диски продавались, чи то оперативка тощо)- то авжеж відкрити не дадуть (ну в нас так точно, перевірено). А там і відяха тощо. Тобто залежить ще від пакування саме заводу.

А також залежить від відділень, мабуть.

4. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Кстати, в копилку опыта.
    Если вы получили предварительно оплаченный товар без осмотра (от магазина и т.д.; некоторые отправляют после 100% предоплаты без использования сервисов олх-доставки, пром и т.д.)- то желательно все равно проверить (распаковать посылку) на Новой почте. Там есть камеры в зоне осмотра, в случае чего- можно даже в таком случае составить акт с сотрудниками почты (или использовать видео материалы).

Я проверяю даже оплаченные посылки (зап части для авто например). В случае несоответствия - звонок магазину или составление акта (по усмотрению).

с УВ.

Featron та Joker_1981 подобається це.
  5. Панцер V

Панцер V Obergefreiter

Повідомлення:
    67
    Адреса:
    Україна
    Купляв пневматичну гвинтівку, вибрав, заказав. Передзвонили, поспілкувались. Харків, ranger.ua.
    Тре була передплата у 300 грн. на дорогу, але з власної ініціативи після спілкування відправили наложкою без передплати.
    Отримав, перевірив зовнішній стан, розрахувавсь та додому.

Виявився брак - при переломі не стає на взвод, неодноразові спроби виявилися марними.
    Подзвонив продавцю, пояснив проблему.
    Він порекомендував зняти відео та відправити йому на вайбер, що і було зроблено.
    - Висилайте на сервіс, накладну Вам сформували. Як отримає сервіс, то вишлемо заміну.

Приїжджаю відправляти, а у накладній яку надали, відправник інша людина а не я.
    Дзвоню - так треба, за дорогу платимо ми, все буде добре.
    Відправляю.

І чекаю що буде далі, стало цікаво чим це все скінчиться.
    Сервіс у Києві, забирають швидко у день прибуття.
    На другий день я зв'язався з продавцем у Харкові, кажу шо сервіс у Києві отримав посилку.

Обіцяють ввечері вислати нову, що і відбувається.
    Отримую, домовляюся у відділенні НП за вантажною рампою де глухе місце, перевірити на працездатність, дають добро.
    Все працює, зв'язуюся з продавцем, дякую.

На все пішов тиждень, думки різні були, як і варіянти розвитку подій.
    Чи повезло з майданчиком, чи це норма.

yarchumak, иван777444333, Ph@ntom та 5 іншим подобається це.
  6. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Це нормальна ситуація. Працюють на якість.

P.S. Я теж раніше при спілкуванні вирішував щодо залога чи ні, часто відправляв без усяких залогов чи то олх- доставок. Але з магазинами тягатися складно, в них є відсоток бюджету на такі витрати щодо відмови (так там і ціни вище, і доставка дешевша - бо вони на контракті з перевізником тощо; пам'ятаю для простих людей ціна була 40 грн, для магазинів 15 грн та повернення безкоштовне). І то, вони все далі зменшують відсоток повних накладених.

В мене досі дурне питання...
    Бо в моєму відділені заборонили розпаковувати з блістера отакий товар.

Чи мене "на понт взяли" і можна таке відкривати, перевіряти при олх- доставці, накладеному?

Images:

IMG_20240213_152245.png
    Останнє редагування модератором: 14 лют 2024
  7. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    тут видно все, про не прозору упаковку писав, як штатну так і тим більше додаткову. Блістери ніколи сам не ріжу в магазині чи на пошті, є виключення, не запаяні а на картонній підкладці, такі самі продавці відкривають щоб продемонструвати товар і назад все складається без проблем.
    Деякі автозапчастини не можна розпаковувати з герметичних упаковок, типу вкладишів, назад такі не приймуть, а зовнішній картон можна. Електрику не повертають, такі правила.

LySS, Boris Pryanikov та Cladotrix подобається це.
  8. AWAlone

AWAlone Obergefreiter

Повідомлення:
    90
    Адреса:
    г.Сумы
    Багато чого не дозволяють розпаковувати,навіть якщо не блістер.Ліки наприклад,навіть не глянеш чи дійсно ті пігулки поклали,траплялись випадки.

9. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Сьогодні ще уточнив вже у начальниці відділення. Каже що якщо блістер запаяний- то 100% не дадуть відкривати. А ось якщо блістер на скобах (типу картона - слайд)- то можна обережно скоби зняти і перевірити. Вони потім ті скоби обратно ставлять.

Отримував наложкою відео реєстратор - знаю що коробка йде в заводському запаянному стрейчі- так от стрейч був по контуру вже відрізаний (мабуть попередньо продавцем)- щоб можна було відкрити перевірити. Не знаю, дозволити б мені той стрейч з коробки знімати, самому цікаво. Але відразу в мене думки- що товар б.у. або повернений кимось...

Briter подобається це.
  10. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    повернений кимось товар з причини крім несправності можна продавати. Він нічого не втратив.

иван777444333 подобається це.
  11. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.065
    Адреса:
    Украї́на
    Продолжаем продолжать..........
    Жалоба
    Screenshot_3.png
    Продавец
    Screenshot_2.png

ноль,ноль,ноль.......
    Договорились в личке.

Еще жалоба
    Screenshot_9.png
    Продавец
    Screenshot_7.png

Ноль,ноль,ноль..,но рейтинг минус 2.
    Договорились в личке.
    Ничего не останавливает наших покупателей.......

yarchumak, Joker_1981, Luftwaffen та 11 іншим подобається це.
  12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Пару років тому чув таку цікаву схему.
    Шахраї на олх розміщують для лохомамонтів об'яву по продажу відеокарти під майнінг, з ціною біля 25 тис грн. Відправляють без наложки.
    Упаковка виконана професійно.
    Заводська плівка, таке інше.

Лохомамонт отримує замовлення, вскриває вдома - всередині камінець у пінопласті.

Об'ява звісно зникла, але вже ж з'явилась інша, з іншим відправником, номером телефона, але модель та ціна однакові.
    Замовити ще єдну у "нового" відправника не вийшло, цікаво чому, Бгггг.))))

Але з телехфону приятеля на інше відділення таки вийшло. Також наложкою.
    Домовились про огляд ПЕРЕД отриманням.

Дива не трапилось, всередині камінець у пінопласті.
    Оскільки відправка була застрахувана на всю суму, відправник вочевидь вимагав від НП відшкодування вартості.
    Така от була ситуація з заводською упаковкою.

yarchumak, Бек, Boris Pryanikov та ще 1-му подобається це.
  13. Joe Smooth

Joe Smooth Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    28
    Повідомлення:
    330
    Адреса:
    Киев
    Щодо блістерів - треьа дружити з співробітниками нп, у нас як у Франка( іспанського ) для друзів - все, а для ворогів - закон)

PanPaco, yarchumak та Otryta подобається це.
  14. Joe Smooth

Joe Smooth Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    28
    Повідомлення:
    330
    Адреса:
    Киев
    Щодо підробок - є рейтинг олх доставок і відгуки, купити такий акк де 50+ доставок недешево буде а створювати довго. Тож хто ведеться - самі винні теж

yarchumak та Otryta подобається це.
  15. Nordicman

Nordicman Feldwebel

Повідомлення:
    541
    Адреса:
    Україна
    Купувати аккаунт дорого,але дуже часто такі аккаунти "ламають",сам втратив один з 100+ успішних угод і відмінними відгукамиo_O

16. Joe Smooth

Joe Smooth Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    28
    Повідомлення:
    330
    Адреса:
    Киев
    Олх не є дуже надійним з точку зору безпеки нажаль

А ось тг надійний так, але у мене щомісяця когось зі знайомих ламають ( і приходять відповідні повідомлення). Тобто наявність двухфакторки і хмарного паролю не значить що всі їх поставлять

Люди необережні і необачні у більшості нажаль

Ph@ntom, yarchumak, Bedco та ще 1-му подобається це.
  17. Nordicman

Nordicman Feldwebel

Повідомлення:
    541
    Адреса:
    Україна
    Останній абзац прямо в точку,нічого більше й додати)

18. Сергей Руденко

Сергей Руденко Stabsgefreiter

Повідомлення:
    252
    Купував на OLX клепальник, не зізвонювався, сплатив OLX доставку. На утро відмова, гроші повернули.Ну тут усяке буває, може я і не встиг! А через місяць та ж сама об"ява і та сама ціна.Пишу чи є в наявності, відповіда - так маю, але OLX доставкою не відправляю, дивна позиція як для продавця, тим більше , що я вже йому сплачував за цей товар, і явно бажаю придбати такий клепальник. Думаю ну точно мутна історія, думаю нарвався на кидалово. Але все ж цікавість переважила, чим же це все має кінчитися. Питаю як купити, не оплачуючи покупку наперед, так і пишу я вас не знаю, грошей без товару платити не буду. Відправив наложкою, відправив і навіть не повідомив, відправка Укрпоштою- їде довше. Я не сподівався що з цього щось гарне вийде, тому навіть не відразу не згадав, що в посилці. І як не дивно я отримав те що хотів. Довго перевіряв, не вірючи в чесну продажу, і було все добре.
    А взагалі то розумний продавець, який має бажання продати товав у блістері, і так щоб видно було що товар не виймався, просто надрізає сам упаковку, але не повністю, щоб видно було що- "целка" Або чіпляють стікер що розпаковка дозволена. Часто бачу як на Новій Пошті люди стоять і не знають що у цьому випадку робить, я кажу відмовляйтеся. Якщо продавець баран, то нехай втрачає час і покупця. Ну а як інакше? Товар- електроніка може їхати з Китаю, дорога дальня, проходе через десятки рук, і не відомо як її і де буцали ногами.

yarchumak подобається це.
  19. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.215
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Тема о том как думать жопой на Райберте , а не на OLX ....

von Goltz, Лорд Грегори, Хейль та 10 іншим подобається це.
  20. Joe Smooth

Joe Smooth Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    28
    Повідомлення:
    330
    Адреса:
    Киев
    Я за те щоб простіше ставитись, особливо якщо товар до 500 грн - простіше закинути на карту і забути. Плюс це дає можливість поторгуватись адже гроші людина отримає через хвилину а не через кілька днів як олх доставка. І можна вихопити річ дешевше ринку. Бо я сам якщо виставив річ і бачу що багато бажаючих купити - розумію що ціна дешева. Памятаю шахи так виставив гривень за 200, радянські. Здавалось би хлам на любітеля. але Тут посипались повідомлення дзвінки замовлення олх доставки - я знімаю товар з продажу, гуглю маркуваня, виставяю за ринковою ціною і продаю за 2000. А якби хтось одразу випросив номер карти і закинув 200 грн то відправив би бо вибору немає

PanPaco подобається це.