Какой лёд? Через 3 дня Новый год, а у нас даже лужи ни разу не замерзали! А на рыбалку охота, я ходил позавчера с обычной поплавчанкой , на мотыля на глубине 2,5 м кила 4 тарани хапанул и одного неплохого козла(подлещик). Но это не то пальто.
Лёд встанет обязательно за раками схожу , кстати зимой поймать можно на порядок больше , только физически тяжелее.
Може поїздом через провідника, скажете що дорогою він зможе покористатися, можливо іза безплатно перевезе.
Тiльки сьогоднi температура впала нижче 0 i на ближайшi днi прогноз оптимiстичний.Так що пiсля зустрiчi Нового року е шанс вiдкрити сезон.А поки тiльки так:
Ех.... вже три роки не був на зимовій рибалці, все збирався збирався кожної зими та не виходило( І тут знов панове нагадали, знову доведеться перебирати снасті і чекати слушної нагоди. Але чи вдасться цього року порибалити не знаю Якщо поїду обовязково запощу сюди з фотками, обіцяю!
Доброго дня панове! Минулої зими перший раз в житті попав з колєгами на зимову рибалку. Досить непогано я вам скажу, мені сподобалось. Стане лід, то обов'язково поїду
У меня батя зимнюю рыбалку обожает. Летом на речку с удочкой не выгонишь, зато зимой - палкой не загонишь со льда))) Сколько помню с детства, всё делал сам, начиная от отлива/покраски мармышек и заканчивая пишнёй с рыбацким сундуком.