До речі, ще раз прошу, дуже прошу,не курите сигари - не ваша тема. Не пишіть, не радьте лікарів, психологів і т.д.
Я кайфую від правильного горіння сигари. Саме ця сигара мені була подарована дууже відомою людиною у 2021 році. Вчора викурив.
Київські продавці кажуть, що на периферії ще можна знайти залишки старих поставок сигар, але їх там все менше і менше… Напевно, на ситуацію вплинуло блокування поляками кордону для перевізників.
Та це ще до блокади було, а зараз взагалі біда. Добре що є де брати... Але,буває, треба тут і зараз, а в магазинах порожньо
Доброго вечера шановне панство, цікава та забавна Ваша тема.Ось мої теж остатки былой роскоши, залишив по одній , але так як їм біля 2 років то напевно вже не має сенсу їх зберігати та дійсно у відпустці вже їх випалю. Що по фірмам? які думки? Їх в асортименті мені моряки привозили у презент у мирні часи. Але як для мене самі смачні для мене це та що Трнідад
Час від часу люблю запустити сигару під ранкову каву. На дорогі регалії зараз трохи грошей не вистачає, тому такі курю. Економ сегмент, машинна скрутка. Тютюн- Індонезія, Бразилія, Куба. Міцні, але не різкі, куряться приємно.