З не дуже дорогих, рекомендую. Я взагалі беру коробками, так дешевше. Ті ж самі кузано коштують (коробка,16 шт) 3800 грн. Це по 237 грн. штука. Я не купляю в магазинах, є люди..
Секретов нет. Если есть возможность курю 2-3 сигары в день, но это редко, типа в отпуске (когда он был). А сейчас получается 3-4 в неделю.
А я вот почти столько же но сигарет. Знакомые удивляются, как я держу такую планку в течении 20 лет. Просто надо относится к курению как к ритуалу.
А з сьогоднішнього дня взагалі усіх змусять махЄрку курити,бо усе ароматизоване тепер буде під забороною для продажу. Отакоєт.
Брате, під**б не зараховується. Я зробив що зміг, півроку в госпіталі і зараз роблю що можу. Так піде?
Та ніби до кінця року мають продати що завезли, а завезли , я думаю, достатньо. Айкос взагалі не заборонили. Ну то ясно, філип морис все ж таки)))
Эх тема ностальгию вызвала! Где тот 2005 год.? Просматривая прикрепленное фото прошу без политических выводов.
До речі, от ніби санкції на расії і т.д., а тих самих сигар у них валом, зі всього світу. А у нас мало того що дорого, так ще й немає нічого толком, сигарні магазини практично порожні. Нє справєдліво, братан. .(с)
Я курил только парламент, мне тогда казалось что это самые "вкусные" сигареты. Потом перешёл на табак(самокрутки). Когда началось, в 14м, курил "шо есть", а потом познал и,главное, понял сигары.
Сигареты надо бросать, это 100%. Но, как говорят про наркетов, испробовав слёзы опиума будешь плакать всю жизнь. Мы по своему зависимые и тут уж лучше сигара, моё мнение.
Був в мене дружаня. Добра та гарна людина. Чемна та відверта. Любив смалити, рибалити, пиво та дружину, якій не зраджував. У 2011 його бахнув інфаркт. У 2013 ми рибалили удвох, в нього зацвірінькав годинник, від дістав пігулки, заглотив, запив пивом. Дістав сигару, засмалив. - старий, ти чево? - на рьібалкє можна! -..... 2014 другий інфаркт. 2015 третій та похорон. 45 років. Свої сигари, що наподарували я роздарив. Не спалив жодної.))))