Как же меня достали все эти рожи!!! Как же все это говно выгребсти от сюда? Это что вечно будет? Куда не плюнь, что не включи - в очередях на касе, в маршрутках, дома, по улице... - ОСТОПИ...ЕЛО УЖЕ!
Я так давно не ржав. Давайте підтримаємо та номінуємо на Оскар в жанрі фентезі - тут і квадрокоптер і Ляшко і ДНР. У невідомого геніального режисера не вистачило лише розуму підпис Ляшко скачати та вставити в текст.
Навiщо? Я вчера как то время включил вечером, или это спецвыпуск новостей был, не помню, резко он появился. Так там петя с такой наиграной тоской и обидой давал интервью, что мне плюнуть ему в морду хотелось. Обещал матерям погибших Крым вернуть, обещал, что дадут нам много чего (правда хер его знает кто), говорил что все будет хорошо. Я на днях льготы оформлять помогал отцу - ему 60 лет, пенсия 1200 грн., мать моя не работает - смотрит за родителями, у бабушки рак, у деда гангрена ног из-за диабета, лижачий. Льгот не дали, потом дали НО половину. Цены на продукты Вы видели. Я вот думаю навiщо?
У черговий раз переконуюся як ми відрізняємося від тієї задроченої москальні ... Ну на кого це розраховано ... ??? На ЛОХІВ ...??? На МУДАКІВ ... ??? Чи на ДАУНІВ ... ??? Їхній лекторат може це і "захаває" ... але у БАНДЕРІВЦЯ чи УКРОПА давно вже розвинувся імунітет на такі МОСКАЛЬСЬКІ ВИСЕРИ ... !!! Пригадався мені один анекдот про різницю між УКРАЇНЦЯМИ та москалями ... "Відпочивають у КРИМУ дві сім"ї - УКРАЇНСЬКА та москальська. У УКРАЇНСЬКОЇ є маленький синочок років 4-5, у москалів дівчинка цього ж віку. Обидвої голі бігають по пісочку, той світить своїм "краником", вона світить своєю "пілоточкою". Нарешті хлопчик зупинився, глянув на свій краник, потім на її пілоточку тай закричав: - "Казали мені мама та тато що ми відрізняємося від москалів !!! Але щоб АЖ НА СТІЛЬКИ ... ???" "
То что это не Ляшка квадрокоптер - это видно сразу. У него свои, особые. Вот его оригинальная техника: