На скільки я знаю у нас збили 2 літаки, один розпався у повітрі другий десь упав км за 30, де в нас бомбили і пускали ракети обично великі воронки и фрагментів мало, а тут воронка не велика така як від падіння якогось фрагменту літака, и в ній повно гнутого алюмиінія начебто, може це і ракета яку підбили в повітрі.
Дуже цікаво, односельчани говорили що по началу були якісь і крила і ТД і тп , все порозтягували те що зверху лежало , чи стоє копати чи загорнуть його на полі та хай лежить. З пов
Ще питання стоє його розкопать та забрати, чи закопати так як ця штука розлетілась на декілька гектар, і люди бояться там проводити земляні роботи, обгородили цей участок і залишили. З пов
"Цвєтняк" все-таки. має ціну. Звісно, що визбирати, тому, що потім знову по полю ходити і буде викопуватись. Якщо щось підозріле, то краще його там і залишити. Природа його деактивує.
І по ходу я так зрозумів що у мене на полі упали тільки фрагменти пускового двигуна на скільки я зрозумів то він після розгону відлітає від боевої частини і далі бойову частину тягне маршовий двигун. Тому я думаю що на полі лишилися безопасні частини, наприклад у Києві упав теж такий двигун, я думаю що у землі і винне такий фрагмент ракети.
Скажіть, буде до цих речей інтерес, чи в метал, как як судячи з інтернету то ракета зовсім не дешева. З пов