Трохи було, але на озері води багато в цьому році бо в річці її дофіга, а озеро в річку сагами впадає, як випливли то може десь з тисячу лисок і було. Але тільки перший постріл і вона вся в очереті. Трохи крижень літав, черята. Але все птаство в очерет бо там води з головою. Лише під сутінки почало випливати. Останню лиску під місячне сяйво збив. Якраз на місячну доріжку по воді вилетіла.
О Боже!! Интернет поколение... Привыкли жаловаться и искать ответы в интернете.. Мой покойный дед, за такой вопрос отпустил бы леща. И был бы прав. Сцуко, в селе не знают, что делать с лисами... Аут, аминь, мир перевернулся!! В селе, Карл, в селе, не знают ,что делать с лисами!! В это село люди переселились в 2019 году? Или в этом? Нет старых охотников? Старожилов, чтобы научили ставить петли капканы. Да японский городовой, неужели ружье трудно надыбать в селе? Я в акуе!!!
...точно такая история - приезжаю (редко), председатель с./с. "- ти мисливець, то постріляй кабанів. А то (людям) у сад ходити стрАшно..." (там старий колгоспний садочок, селяни там його поторху на дрОва пиляють) зграї диких свиней тусУються і вдень і вночі, абсолютно не ховаючись... З.ЬІ. ...останній раз, коли бачив місцевих мисливців - то був чи 999 чи 2000р.
председатель с./с. "- ти мисливець, то постріляй кабанів. А то (людям) у сад ходити стрАшно..." (там старий колгоспний садочок, селяни там його поторху на дрОва пиляють Клас))) такого председателя с./с. та ще б з егером з ліценнзією я б поїв 40% з тиждень,і за кожного дзіка.