Помог бы отстрелять и патронов на утку набил по разному, нужно проверить, а чот очкую, вирус продлевают, сдадут мусорам добрые пересичные.
Если приглашают сельчане и их староста знает,вопросов не будет.В таком случае можно работать прямо в селе.
Років 3 тому, а мо' і 4, лазив по лісу, і прямо посеред закинутої дороги набрів на половинку лисички. Причому, таке враження було, що її не перегризли, чи що, а саме роздерли на дві частини. Там цікаві місця, з погляду археології, і краєвиди бувають такі, що тільки б і милувався, а воно в парі місць того лісу реально неприємно. Наприклад, там є лісове озерце, біля якого я двічі ходив і двічі не витримував і йшов, бо було чомусь жутко. Лісу не боюсь, та воно і залізниця поряд, чути потяги, але я там не бачив присутності рибалок, і камрад звідти цікаво йшов. Каже, йду, чую наче хтось паралельно зі мною йде. Я крок-і метрів за 20 крок, хрустить. Я, каже, піднімаю ногу,але не ставлю-а там хрусь гілка. Так метрів 100 йшов. Мо' то хтось з обіжених фермерів пішов в глибоку партизанщину проти лисів? )))
Были зимой на охоте. Камрад добыл лису. Утром подвесил ,снял шкуру, а возле дома его ждут десяток котов. Привыкли ,что их кормят каждое утро. Камрад ради смеха отрезал лисьего мяса и бросил им. Больше ничем не кормил. Коты побрезговали,но голод не тётка! На след утро -опять им мяска. Парочка котов начала жевать! В общем за месяц захарчевали лиса. А это мой лис,на работе щас живёт.
Опять же на охоте ,в степях Херсонской области попал на селе развалины бывшего правления колхоза. Во дворе куча хлама. Там и подобрал дедушку и ещё композицию Карацупа на охране гос.границы со своим верным псом Ингусом.
В стране посерьёзнее терроризаторы действуют, а вам все зверушки... И вообще, в стране очередное перемирие объявили. В общем, надо перестать стрелять!
Тю, так зеля ж як еврейський піратський корабель. Під чорним прапором, і такі на всякій випадок під білим.