Продолжайте, продолжайте. И скобочки в конце не забывайте. Это придаёт особого шарма вашей писанине, прям как ваш "автор". Ну-с, кого читаем, так и сами выражаемся, всё понятно. И водку я с вами не пил, чтобы "тыкать" и оскорблять, мы хоть и в Курилке, но если уж пытаетесь вести дискуссию, то хотя бы соответствуйте. Всего хорошего.
Ты еще обидься )) Тьху какие нервные ) Не , с такими нервами в критики нельзя , тонкую грань таланта нащупать не получится))
твое мнение бесценно для оценки современной литературы можешь высказать свое мнение непосредственно Подеревянському, вот его страничка в Пикокнизі , тобто у Фейсбуці тока чур, держи нас в курсе того, что тебе ответит аффтар https://www.facebook.com/podervyanskiy/
а в мене питання. що оті нєкрасави, пушкіни та інші єсєніни-майаковскіє відносяться до клясиків? то такі собі містечкові кацапські пейсателі які не створили жодного шедевру світової літератури і нема чого їх приводити як приклад. бо вони були і є звичайнісинькими літераторами які від надлишку часу переводили папір
та почекайте тут зараз саме цікаве починається. прибігли двійко пейсателів з світовим імям та розповідають нам сірим та вбогим як тре книжки писати це мені нагадує оті колишні збіговиська комцомолістів-партапаратчиків коли вони обговорювали чергову книгу чи кіно та видавали рецензію нетямлячи ані біса в тому. тож запасаємось попкорном та пепсі-колою та спостерігаємо на новоспечених критиків-литературоведів світового рівня
справа в тому, що поціновувачі таланту митця (як, власно, й його критики) можуть безкоштовно качнути, чи то просто прочитати безкоштовно он-лайн цю та інші книги автора, про що я й казав у своєму пості #21 тож, якщо зара відкупити цю книгу, це те саме, що заохотити топікстартера й надалі нехтувати здобутками людства - інтернетом та іншими "ніштяками" ХХІ століття
Конец 90-х, Жигули, кассетник, радио нормального нет, а там - магазин, керосин... Хорошая книга, оставьте детям или внукам, может поймут о чем там, когда то.
Пушкин известен скандалами, чужим жонам впарить пытался, но француз подсуетился и отжарил евоную. АС возмутился и кричал "кулю в лоб так кулю в лоб", и Дантес пошел ему на встречу. А произведения так себе. Маяковский большевик и пидорос, уже за это нужно было на кол садить, а за стихи еще и шкуру содрать.
ТС Ви коли купляли ПЗТ треба було оце прочитати перш ніж гроші платити: "Да, так шо в мірє Подерв’янського хуже тьолок — тільки кацапи. І шо характєрно: автор умудряється обіжати кацапів не лише в проізвєдєніях про кацапів, но даже і в таких ситуаціях, де, казалось би, Русью й не пахне. Як от у сповненій творчого состязанія з Гьоте п’єсі «Остановісь, мгновєньє, ти прєкрасно!», де ми з удовольствієм знаходимо таку характеристику: «Чорт, трансцендентна сила у вигляді рогатого упиздня в ватніку». Феноменальна ж особєнность — щітайте, вже третя — заключається в тім, що Подерв’янський нас усіх, із тьолок начіная і принцом датським заканчівая, їбе, а ми крєпчаєм і нічуть не обіжаємся. За ісключєнієм хіба що кацапів, але якраз їхні оскорбльонні чувства нам глибоко до сраки. Як йому це вдається? Є у мене певний здогад із галузі психології совкових (і ще гірших за них постсовкових) жлобів, але не буду його вам нав’язувати. Книжку маєте — думайте самі. Зауважу, втім, на прощання: двох і більше таких феноменів, як Подерв’янський, нашій досі страшно закомплексованій культурі було б забагато. Проте бодай один у ній мусить бути. І він, хвала Аполлону з Діонісом, є. Олександр Бойченко"
Цитата з О. Бойченка: ".....автор умудряється обіжати кацапів не лише в проізвєдєніях про кацапів, но даже і в таких ситуаціях, де, казалось би, Русью й не пахне....." А це вже особисто моя думка: судячи з реакції ТС на ПЗТ, Лесь чудово справляється з поставленим завданням! А що стосується стилю митця, думаю він обрав його не випадково, напевно носії рузького добре розуміють лише притаманні їх "культурі" інструменти мови , не пояснювати ж їм їхню сутність солов'їною. Не поймутс!
Так, так! Це солоденьке слово «дармовщина»... А митцю за що харчуватися? На одних таких поціновувачах, як ТС, митець жирок не нагуляє.
Не заткнуть, бо лексикон знають, а користуватися не вміють. Взагалі тільки двічі в житті чув красиву лайку: в Митця і в якогось діда з Полтавської області, як той бабку виховував)) Хотів би бути присутнім на їх діалозі з Митцем)