"Лейбштандарт" под Ковелем

Тема у розділі 'Друга світова війна', створена користувачем E.Sibert, 25 чер 2012.

1. Thorwald

Thorwald Feldwebel

Повідомлення:
    1.021
    Адреса:
    Київ
    Norman2
    щодо вусів.
    по перше не байкерські, а козацькі
    по друге, я повністю згоден. і сприйняв це як конструктивну критику, тож цей "аргумент" не зараховується. раніше просто не задумувався над цим моментом. як вийду наступного разу по УПА - буду зі звичайними вусами над верхньою губою без загинів

ну так вистави фото і чітко його атрибутуй. тільки по чесному добровольці чи партизани. я всі питання зніму.
    поки що пов"язки і стрічки на пілотках - не для УПА

2. Цікаві лоти

1. Ммг ствол в непоганому стані мг- 34. Питання в особисті.
      2000 грн.
    2. Предложу комплект для чистки патронника пулемета. Подходит для Максима, ДП-27, ДТ, ДПМ, ПК и т.д. Ор...
      280 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Предложу бланк паспорта к макету пулемета MG-34. Бланк Балаклеевского ремзавода, чистый, незаполненн...
      250 грн.
    4. Різьба є недочистив а кислотою не хчеться вбвати
      170 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Пружина новоробна, якісна. В лоті 1шт.
      450 грн.
  3. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    13.926
    Адреса:
    Львов
    Ну еще для правильности всем реконструкторам УПА не мешало бы оружие вычистить "до бела", а то все оно вороненое как будто-бы со склада получили. Где в лесу масло найдешь? Чистили подручными средствами, фотографии тому подтвердение...

1 людині також подобається це.
  4. Thorwald

Thorwald Feldwebel

Повідомлення:
    1.021
    Адреса:
    Київ
    E.Sibert, можливо "по большому счету" Ви праві, але на мою думку це останнє, на що варто звертати увагу.
    принаймі в даному варіанті.
    це вже для тру-хард-кор реконструкторів

5. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    13.926
    Адреса:
    Львов
    :)...