"Лейбштандарт" под Ковелем

Тема у розділі 'Друга світова війна', створена користувачем E.Sibert, 25 чер 2012.

1. Thorwald

Thorwald Feldwebel

Повідомлення:
    1.021
    Адреса:
    Київ
    Norman2
    щодо вусів.
    по перше не байкерські, а козацькі
    по друге, я повністю згоден. і сприйняв це як конструктивну критику, тож цей "аргумент" не зараховується. раніше просто не задумувався над цим моментом. як вийду наступного разу по УПА - буду зі звичайними вусами над верхньою губою без загинів

ну так вистави фото і чітко його атрибутуй. тільки по чесному добровольці чи партизани. я всі питання зніму.
    поки що пов"язки і стрічки на пілотках - не для УПА

2. Цікаві лоти

1. Німецька запальничка. Нуляча! Іскра присутня!
      800 грн.
    2. Німецькі окуляри. Добрий стан!
      700 грн.
    3. Брусок оригінального німецького мила часів Рейху.
      300 грн.
    4. Німецька трубочка. Не курена! Мундштук не витягається, схоже, що розбухло дерево. Решта - на фото.
      200 грн.
    5. Банка, коробок з оригінальними олівцями (12 шт) відомого виробника A.W. Faber Castell, що виготовлял...
      2000 грн.
  3. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    14.086
    Адреса:
    Львов
    Ну еще для правильности всем реконструкторам УПА не мешало бы оружие вычистить "до бела", а то все оно вороненое как будто-бы со склада получили. Где в лесу масло найдешь? Чистили подручными средствами, фотографии тому подтвердение...

1 людині також подобається це.
  4. Thorwald

Thorwald Feldwebel

Повідомлення:
    1.021
    Адреса:
    Київ
    E.Sibert, можливо "по большому счету" Ви праві, але на мою думку це останнє, на що варто звертати увагу.
    принаймі в даному варіанті.
    це вже для тру-хард-кор реконструкторів

5. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    14.086
    Адреса:
    Львов
    :)...