Квазар АРМ.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем platon.71, 21 бер 2015.

1. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Тут ще залежить від того які умови, чи дуже засмічено чи ні. Звичайно це Еквінокс або Мантікор, або ж якщо бюджет не великий + місця чисті то і гаусс/ Велес буде теж не погано після Квазара.
    Але тут слід розібратися що за Квазар у вас був, часто буває люди думають що якщо " від майстра" , то типу такий він і є, а насправді просто був макет де зліплений блок як попало і датчик лівий стоїть.
    Радив би спробувати нормальний Квазар Ф3.

Krot 88 подобається це.
    1. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1249 грн.
    2. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    3. Пінпоинтер Garrett pro-pointer at. Славнозвісна морковка.Стан нового,декілька виходів,жодної подряпи...
      4000 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II с маской. Комплектующие,...
      85 грн.
    5. Оновлена версія підводного пінпоінтера GP-Pointer Q05. Унікальна схема та плата пінпоінтера, три реж...
      850 грн.
  2. groznuy88

groznuy88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    178
    Адреса:
    слобожанщина
    А чим Велес кращий квазара?.Лише частотою вищою. А до F 3 взагалi мабуть не дотягне, хiба що цiна майже" в 2 р. вища:). Ну хiба,що за гламурнiсть" блоку.

Arch подобається це.
  3. zhekille

zhekille Schütze

Повідомлення:
    36
    Адреса:
    Черкассы
    Квазар від Павлова на 14 кГц датчик. Нарікань немає, у мене їх три 7 років нога в ногу з Квазаром. Ареал пошук скіфи та кр, золота Орда. Досить гарно пилососив монетки орди після Деусів і Е-траків а також Зозо. Та хочу щось ще глибше. Прошивки найглибші з останніх.

Krot 88 та Arch подобається це.
  4. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Тоді ок. Вам якраз на еквінокс чи мантікору треба переходити і вдумливо вести пошук , налаштування аналогічні як на Квазарі.
    Бо Є-трак він досить повільний, з ним треба повільно ходити, зозо теж типу того , ще й важкий.
    Деуси не показник , вони хоч і мають краще розділення, але прилади відносно не глибокі.

Krot 88 та zhekille подобається це.
  5. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Знаєте ,в мене був пес ,звали його Дюк, ви так на нього схожі , прям як дві краплі води. Тепер у вас буде такий позивний.
    Зайти туди можна через будь який VPN хоч з хрома хоч з опери чи фаєрфокса.
    Ага, і так само їх скидають бо не вміють ними користуватися, хоч там і програми , але теорію треба знати щоб таким інструментом користуватися.
    Плати свої буду поставляти лише перевіреним виробникам, майстрам які здатні зібрати якісно і правильно+ можуть зробити правильний датчик , сучасний. Тільки так.
    Можете придбати готовий блок АРМ+ 2.6.5 чи блок Ф3 v1.2 + датчик , тут на форумі чи на ОЛХ.

Krot 88 подобається це.
  6. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Досить писати вигадки, ви так схожі на мого песика Дюка.
    На даний момент в Квазарі застосовуються всі фільтра, особливо на високих частотах, в тому числі і very slow , колись very slow як і very fast були не придатні для використання, зараз же все зовсім по іншому, досить писати брєд.
    В тому випадку людина написала без перебільшення адекватні показники для датчика DD28*22 17 кГц, напівснайперка овальна, аналог по дальності круглої DD23, 15-20 см з запасом.
    Квазар з датчиками DD27 , DD25, DD28*26, DD32*24 впевнено тагне динарії 25-26 см, в Харківських, Полтавських, Хмельницьких , Тернопільських, Вінницьких чорноземах на ура і це на комфортних налаштуваннях. А не коли грунт баланс десь в ауті, чуйка на всю і треба з поміж реакцій на грудки, коріння і ямки з опухлою головою виловити випадково той сигнал перекопавши все підряд

7. Иван1974

Иван1974 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    448
    Був в мене Квазар Ф-3 від хорошого майстра. Датчик ДД-20 на дві частоти - 14 та 25. Шикарний прибор, по будь-яким цілям, крім металопластики працював просто супер. Але оловянистий нак "насінинка", тонке маленьке золото, копійку СРСР після 1961 року навіть на 25 частоті закидав в чернину.
    І було кілька АРМів в різний період часу (і зараз один є), - всі олов"янку і мілке золото бачать більше в чорнині ніж в кольорі. Це в чорноземі, в піску не пробував.
    Як пішов на чк з Ванквішем 540 - прозрів...

Будулай58 та fedya_valki подобається це.
  8. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Я ж кажу обкакались ви в дві халоші аж по ногам потекло.
    В ті роки 15-16 початок 17-го , на прошивках від 2.0.4, 2.1.10, 2.1.5, 2.1.7, 2.2.2, 2.2.14-2.2.18 стандарт був такий: блоки стабільно працювали від бар'єра 3 мінімум , ходовий завжди 4-5 . Якщо блок був зібраний на платі оззі 0.3 під z-80 без повишайки то він працював на 3 бар'єрі стабільно.
    Плата альтаіруса то сміття гірше просто не було, через дибільну розводку там завжди було бар'єр +2 , тобто коли всі вже давно ходили собі 3-4-5 бар'єрів вольюм варіейшн 2 ( не більше) , блоки альтаіруса працювали лише на 5-6 бар'єрі , а ходовий ще вище. Кидало і мастер єзди по ушам Сєрбін довгий час ще збирав на платах альтаіруса підводні макети і в 2016 -му вихвалявся що йому нарешті вдалось зробити щоб прилад працював на 3-4 бар'єрі вольюм варіейшн 4 , в той як всі нормальні люди вже 2.5 роки ходили собі на 3-4 бар'єрі вольюм варіейшн 2 і в ус не дули.
    IMG_20251009_055820.jpg
    А якщо б ви зібрали на легендарній 0.5 від оззі то там мінімальний бар'єр 6 , в нього відео є на каналі

Те що ви там зліпили тоді то не Квазар , в Сліпа білка, при чому дві штуки підряд. Приймачі там були задушені, раз бар'єр 1-2. І потім ще той мотлох якимось бідолагам впарили.

9. afigetcop

afigetcop Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    Черкаси
    Доброго вечора, порадьте майстра хто може виготовити якісний блок Квазар Арм, поставити стабільну прошивку та налаштувати? Дякую.

makuha подобається це.
  10. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Arch. Є вище на цій сторінці.Рекомендую. Іншим хто збирає Квазар вже не довіряю.
    https://reibert.info/members/arch.61420/

Останнє редагування: 11 жов 2025
    форт55, Krot 88 та Arch подобається це.
  11. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Це лише ваші вигадки, фантазії. Маска це звичайна динамічна пікалка,двохканальна палка копалка де не має навіть змоги зробити нормально баланс грунту. І ось ця "магічна" на...бка дозволяє себе дурити , у вас це чудово виходить в Валківских чорноземах.
    Квазар заставив вас зіткнутись з реальністю що просто так зібрати векторний прилад не всі сьогодні можуть, точніше не тільки лиш всі - мало хто це може зробити.
    Але насправді про ці маско-пікалки відгуки 90 % ось такі
    відгук.png

Krot 88 подобається це.
  12. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Житомир

13. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Як показала практика і досвід Квазар АРМ і Ф3 на 8 кГц люте гавніщє, просто відстій, навіть якщо я його зроблю. Хоч тоді хоч зараз версії 2.6.5, просто він не досконалий і не готовий на 100% проект. По багатьох причинах на 8 кГц ходити не має сенсу.
    Так само Полюхович взагалі не показник бо це всього лише халтурний зборщик блоків, такий собі "бізнесмен" який просто збирає блок ставить якийсь лівий датчик, не зрозуміло для чого зроблений і виходить типу Квазар, прошивку до речі чомусь до сих пір ставить 2.2.14. бо далі як і що робить він не знає, бо не ходить з тим робить, та й окрім як квазарів та фортуна на готових платах він навряд чи що збирав, досвіду зась.
    Тому оці висєри про "дріб'язок" ... "мова не йде" залиште при собі.
    Порівнювати можна умовно з однаковими розмірами датчика і частота щоб у Квазара була на 1.5-2 кГц вище, ніж у пікалки, тоді можна говорити про дріб'язок.
    Але ж ви не читачі ви писаки, зайшов висрався і далі пішов, що таке векторне подавлення і фазова вирізка ви ж не знаєте , тому вам і впарюють квазари з рулями на 8 кГц

SergiykAmR подобається це.
  14. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Давайте без цих "хороших майстрів" , в кожного хорошого і не дуже є конкретне ім'я та прізвище чи нік на форумі.
    Я теж можу написати знаю багато Іванів , хороші люди , шикарні, але чув що є в тузи гатяться і роти кожані . Але ж це не коректно, ну може є один- два задньоприводних , а дивитись косо будуть на всіх.

15. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Житомир
    Так я не топлю на Редголд чи за інші там мд, чи обсираю квазар. З квазарами проходив 4-5 років. З редголдом 3 роки. Я не гребу всих під одну гребінку а порівняв з тим з чим ходив особисто, 14кгц і 18 кгц не такий вже і великий розбіг. Пам'ятаю прошивки на обох були 2.2.3.і датчики були однакові що на квазарі що на Ред голді 26×28. Ходив тільки по чк, наразі без мд. З Повагою.

16. SergiykAmR

SergiykAmR Schütze

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Житомир
    До ред голда вже точно не повернусь, а ось ф3 на високій частоті хотілось би спробувати

17. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.100
    Адреса:
    Украина
    Як це? Не великий?6 кГц різниці. 2 кГц це вже різниця доволі відчутна
    Щоб порівнювати чутливість фазової пікалки і векторного Квазара на дріб'язок і слабо провідні треба щоб на Квазарі частота була на 2 кГц вище, щоб якраз цей дріб'язок був приблизно і на пікалкі і на Квазарі на одному місці по vdi на шкалі.
    Бо пікалка через свою кривизну закидає сектор слабо провідних правіше трохи в колір разом з залізом і сміттям. І тому на смітниках ви і не змогли ходити , бо треба тупо копати все як з імпульсником .
    А так як показує Квазар і будь який інший векторний прилад це є абсолютна норма, без викривлень без брехні. Роздільна здатність дуже висока. І золото дрібне тонке і наконечники дрібні вони лежать від -30 до +50 по VDI , бо так є, так природою влаштовано, халяви не буде.
    І на Квазарі це все легко без проблем відрізняється, бо залізо має інший характер сигнограм, іншу поведінку відгуку і лежить від -80 до -45 по VDI. Це супер точний інструмент.

Krot 88 та SergiykAmR подобається це.
  18. groznuy88

groznuy88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    178
    Адреса:
    слобожанщина
    Колись я одним прибором на частотi 9,...Кгц , ходив по царизм, совети. Потiм взяв квазар арм з частотою 10,....Кгц. Монетки дьоргав ще шустрiше, але от дрiбнi хрестики i якраз 1коп.СССР,пропали,думав все витягав:). Були там ,ще декiлька приборiв. А от недавно знову ,потрапив до рук старенький арм, з частотою 15,6Кгц i о чудо знову на тому полi i 1коп.совети з'вилися i хрестика знайшов. Може на рiзних грунтах по рiзному, що на 25Кгц 1коп, не бачить. У мене на 15,6Кгц уже "прозрiв". А взагалi, я "косувато" поглядаю на двочастотнi датчики. На мою думку одночастотнi спрацюють краще,хоч i накладно.

Krot 88, форт55 та Arch подобається це.
  19. voin747

voin747 Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Украина
    Хто може підкзать: Квазар арм датчик 10,8 частота показує Coil Balance 1200mV(при кімнатні темп). Чим це проявиться на копі і чи можна його відремонтувать якщо розковирять? 10 років лежав вирішив провірити.

20. groznuy88

groznuy88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    178
    Адреса:
    слобожанщина
    Я на свiй два кусочка ферiту приклеiв, бо теж було за 1000.

Images:

IMG_20251020_165750.jpg
    IMG_20251020_170927.jpg
  21. groznuy88

groznuy88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    178
    Адреса:
    слобожанщина
    Стало так:).

Images:

Cropped_Image_20251020_172326.jpg
    Cropped_Image_20251020_172239.jpg
  22. voin747

voin747 Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Украина
    А він у вас реагував на шевеління кабелю і удари?

Я памятаю що були "ложняки" коли ним шевелить на копі або коли об сухостой ударявся. Тай оце думаю чи пов'язано це з рлзбалансом чи ні.

Останнє редагування: 20 жов 2025
  23. groznuy88

groznuy88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    178
    Адреса:
    слобожанщина
    Якось не звертав увагу.Купив б.у. Настроiв "блямка"глянув розбаланс за тисячу. Приклеiв ферiт тiльки потiм вийшов в поле. Зараз i компенсатор виключений все норм.

форт55 та voin747 подобається це.
  24. voin747

voin747 Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Украина
    Дякую, попробую з феритом.

25. Иван1974

Иван1974 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    448
    При чому тут задні приводи і кожані тузи? Був і ваш АРМ з великим екраном і синьою наклейкою. Тихий,глибокий, безпроблемний. Так само оловянистий нак закидав майже повністю в чорнину. Ось такий: Знімок екрана (48).png