Квазар АРМ.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем platon.71, 21 бер 2015.

1. Крот_88

Крот_88 Schütze

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Украина,Кривой рог
    Ось таке чудо

2. Цікаві лоти

1. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    3. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    4. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    5. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      9000 грн.
  3. Будулай58

Будулай58 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    116
    Адреса:
    Радомышль
    В моїй місцевості над окопами ВОВ проходить лінія електропередач, рамкою там не походиш. Років з три назад робив я такий датчик для Квазара АВР. Плюси: не реагує на мілкі цілі і перешкоди від лінії,мінуси: ніякої стабільності, потрібно раз за разом перевіряти на лопату. Щось так коротко. Але коли робить то бере глибоко.

4. Крот_88

Крот_88 Schütze

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Украина,Кривой рог
    Я просто вперше таке побачив я звісно далекий від винахідності скажем так але стало цікаво )
    А зробити сможите щось подібне ?)

5. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Ukraine
    Та да - "смесь бульдога с носорогом".Іншими словами несумітниця.Глибинний датчик для IB прилада виглядає десь так.

6. Будулай58

Будулай58 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    116
    Адреса:
    Радомышль
    Коли б під такий датчик була прошивка на Квазар то була б інша справа

7. Иван1974

Иван1974 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    444
    Вітаю. Як ввімкнути велике ВДІ в прошивці 2.6.5 ?

8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Мабуть нiяк:
    Прошивка версии 2.3.3 : QuasarARM_hex_233.zip

• Убран режим альтернативного VDI.

Иван1974 подобається це.
  9. Shatbskapitan

Shatbskapitan Schütze

Повідомлення:
    21
    Адреса:
    с.Крутеньке
    Підскажіть який з арм можна взяти з якою прошивкую

10. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Тільки сучасний Квазар АРМ тільки з прошивкою 2.6.5, все інше не має сенсу. Якщо хочете справді Квазар АРМ, а не макет то пишіть в приват.

Krot 88 та Bono777 подобається це.
  11. Shatbskapitan

Shatbskapitan Schütze

Повідомлення:
    21
    Адреса:
    с.Крутеньке
    Яка ціна я в 4тис влізу чи ні

12. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    За 4 тис нажаль зараз можна "влізти" лише в "деловеру" або інший "маргарин"
    До мене останнім часом звертались багато камрадів за допомогою по підбору б\в приладів, то ситуація дуже сумна, одиниці з дестяків лише більш менш, з того що висить на олх чи на форумах .
    Подивіться ось на моєму каналі відео, щоб трошки зрозуміти глибину глибин
    https://www.youtube.com/@Archer939/videos

Krot 88 та Shatbskapitan подобається це.
  13. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Квазар АРМ як і Ф3 ніколи не був і не є готовим проектом, ніколи не було і не має готової технології як його виготовляти. Тому більшість із того що називають Квазаром насправді ним не є, а лише макетики , похабно або відносно якісно зроблені.
    Вам ніхто не пояснить окрім мене що таке Квазар АРМ версії 2.6.5, бо хто до чого дійшов той так і робить.

Krot 88 подобається це.
  14. Shatbskapitan

Shatbskapitan Schütze

Повідомлення:
    21
    Адреса:
    с.Крутеньке
    А квазари від Романа коваля шо воно таке

15. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    573
    Адреса:
    Україна
    Купував особисто у нього та юзав років чотирі. Сам прилад брав з датчиком 28×32 12кГц і додатково відразу замовив монодатчик 20 см (але її робив інший майстер Євген, якого сам Роман мені і посовітував)з частотою 5.7 кГц. Датчик Романа при температурі від +30°C плив та ложнячів, чим жарчіше, тим більше. Монодатчик дуже подобався і стаьільністю і чутливістю. Користувався обома приблизно 50/50.
    В цілому прилад - норм. Можливо є кращі, і точно є гірші :)

Останнє редагування: 27 кві 2025
    Shatbskapitan подобається це.
  16. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А Ви новi прошивки не тестували? 2.6.6 яку автор виклав, та одразу прибрав, замiнивши на 2.7.0? Як вони?

17. Golden mask

Golden mask Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    146
    Повідомлення:
    816
    Давно не читав теми, але при настройці прибора стикнувся із проблемою. Відстроїв від феріта, прибор мавчіть на нього, трохи попікує, але то норм. Мої цілі бачить гарно, золото, срібло, а от 5 копійок Миколи зовсім не бачить. Що може бути? Прибор частота 17 кгц, перероблений під воду.

18. polop

polop Obergefreiter

Повідомлення:
    324
    Значення автонастройки Феріт зеро зроби знову,якщо таке ж саме то зменш його(або збільш) не памятаю на 1чи 2 (наприклад було 57 -зроби 58 чи 56....) поки не побачить мідь.....

fedya_valki та Golden mask подобається це.
  19. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Мабуть зменшувати треба, на Кротi-2 так можна пiдвищити чуйку на мiдь, думаю й на Квазарi теж. Але може впасти чуйка на дрiбне золото, треба перевiряти обов'язково. Ну й визначитися, що бiльш потрiбно - золото, чи п'ятаки Миколи-2, якщо прилад пiд воду налаштований, то мабуть золото на першому мiсцi в знахiдках?
    Пiсля цих налаштувань ще й бажано закопати той п'ятак в землю, вiдстоятись вiд грунту та подивитися по ВДИ куди його буде закидувати на глибинi, в грунтi

Останнє редагування: 10 чер 2025 у 18:57
    Golden mask подобається це.
  20. Golden mask

Golden mask Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    146
    Повідомлення:
    816
    Згоден що золото і срібло на першому місці, питання в тому що це нормально? Чи це неправильна робота металошукача?
    Якщо відстроїти так щоб бачив п'ятак, то і феріт фонить, що не є добре, бо щєбень теж реагує як на феріт, а пляжі є засипані щебенем, і там вже не вибереш сигнал, фонить все.

21. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Тут одразу питання, Ви писали:
    Як перероблений й ким? В схемi щось мiняли? Може краще до "перероблювача" звернутись?
    Ще такий варiант е - на пляжах зi щебнем(чому не з пiском?) залиште все як е в одному з профiлiв, а для копу на черноземi в пошуках мiдних монет - залиште налаштування зi зменшеним ВДИ на ферiт, коли п'так гарно бачить, - в iншому профiлi, то й переключайтеся на рiзних мiсцях пошуку

22. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Велике срiбло, рублi та талери, будуть майже там, де й мiдь, але я не думаю що iх тодi губили на мiсцi сучасних пляжiв

Golden mask подобається це.