Квазар АРМ.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем platon.71, 21 бер 2015.

1. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Screenshot_20250128-190149.png

Arch подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    3. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    4. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
  3. панас кантакузен

панас кантакузен Feldwebel

Повідомлення:
    282
  4. VVS-7

VVS-7 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    111
    Адреса:
    west-Galicia/UA/
    Вітаю квазароводів.Попробував прошивки нові 2.7.0 і 2.6.6 на природі.Працюють без особливих нарікань...Різниці великої я не замітив.Як на мою думку 2.7.0 чуть чутливіша по глубині... і чуйку потрібно зменшувати. Знов же ці прошивки це для приладів якісних,зроблених майстрами це непоганий додаток. Шумодавом я не користуюсь... А які ваші думки? звісно хто залив ці нові прошивки і їх попробував... Удачі вам камради...

панас кантакузен подобається це.
  5. Vitaliy755

Vitaliy755 Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    Kharkiv
    Доброго вечора. А можете поділитися прошивкою на квазар 2.7.0. На сайті автор її чомусь видалив.

6. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Ukraine
    Наші думки такі,що з АРМа вже вижали все що можливо і чекати якогось дива від прошивок не варто.Матчастина ж залишається незмінною.Тому це кінець радіоаматорському проєкту.Але Квазар АРМ дуже достойний прилад.Якістно зроблений і правильно налаштований він дере і в хвост і в гриву багато фірмових приладів.

Иван1974 подобається це.
  7. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.789
    Адреса:
    Харьков
    Ну да, и в хвост и в гриву все фирменные приборы))) Это у вас юмор такой?)))

8. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Geber не пишіть єрунди , з тих пір як ви пробували Квазар АРМ пройшло чимало часу, багато років, прилад з тих пір розвинувся і змінився суттєво. В кращу сторону звісно, звісно ж у тих хто його розвивав. Квазар Квазару величезна різниця,зараз сучасний Квазар версії 2.6.5 легко обходить все що до 20к по бюджету. Якщо й переходити на щось після Квазара то це на деус, нокс мінімум 800 і т.п. Решта просто не має сенсу.

vitalik 981, Roman_14/88, Prinz E та ще 1-му подобається це.
  9. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.789
    Адреса:
    Харьков
    Ну само собой, Квазар лучший прибор, без феррита с ним никуда)))

Будулай58 подобається це.
  10. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    До 20к грн не має альтернативи просто по глибині, інформативності і особливо точності.
    Деякі упороті індивіди до сих пір не можуть дотямити що прилад еволюціонував, а розвиток деяких так і залишився там в 2016-2017 роках.
    Звичайно ж хтось прилад розвива, а хтось так і ліпить масово макет + 50 витків 0.5-го і 220 витків 0.2-го. Тому воно так і є Квазар АРМ точний і дуже чіпкий прилад, з суперовим розділенням і глибиною - чиста правда, Квазар АРМ рідкісне лайно , балалайка - чиста правда, всі пишуть правду , просто про різні Квазари. Бо як виявилось навіть блок зібрати адекватно і то рідко хто може .

Roman_14/88, Prinz E та панас кантакузен подобається це.
  11. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Про ферит уже давно забули, років 5 вже. Ви там ще в 2017-му ніяк не забудете.
    Зараз прилад по налаштуваннях як аська , ввімкнув і пішов, навіть БГ можна не робити, все автоматично.

Иван1974 та Prinz E подобається це.
  12. VVS-7

VVS-7 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    111
    Адреса:
    west-Galicia/UA/
    Доброго вечора. А можете поділитися прошивкою на квазар 2.7.0. На сайті автор її чомусь видалив.
    Вітаю. ось...

Вкладення:

Arch подобається це.
  13. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    А на рахунок розвитку , Квазар АРМ готовий десь на 85% як проект, ще є потенціал для розвитку. І актуальний буде ще так само , десяток років точно

14. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Не факт що видалив, я думаю просто оформив як 2.6.6 , треба пробувати на грунті і 2.6.6 і 2.7.0, не поспішаючи. Буде видно.
    Шкода зараз хоч і тепло, але болото і дощ, потім мороз стабільно до весни. Не вийдеш.

15. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.789
    Адреса:
    Харьков
    Вот именно, Квазар это рулетка, кто его собирает и из каких комплектующих это загадка, за настройку я уже молчу. Знакомый камрад как то купил Квазар от известного мастера, а потом доставал меня что бы я его настроил, в результате прибор так и здох, камрад купил Нокту и не париться теперь.
    От себя скажу, был у меня Квазар, не скажу что он глубокий, по лесам и полям слабоват, а вот по пляжу походить самое оно, я его продал, так как по сравнению с Маской по глубине он проиграл.

Будулай58 та fedya_valki подобається це.
  16. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Ukraine
    У меня с Маской противоположный опыт,вообще не считаю ее конкурентом.Если, как говорят,она заточена под мелкое золото,то у нас тут не Клондайк,золотых россыпей нет.Основной хабар монеты и ВМВ.Грунт в основном песчаный,поэтому я держу ток в катушке повышенный.
    Да,все Квазары разные,но и все скрипки разные.Есть заводские,с конвейера для начинающих,есть мастеровые для музыкантов среднего уровня.А есть Страдивари - для виртуозов.А Страдивари по нынешним понятиям это самодельщик-одиночка,однако ни один завод с кучей инженеров и станков пока не повторил его творения.Репутацию Квазара подпортило то,что пользуясь открытостью прошивки его начали клепать откровенные мошенники,а падкий на дешовку народ начал не разобравшись покупать а потом жаловаться,что Квазар видите ли плохой МД,Тут два пути - если позволяет квалификация сделай сам(хочешь сделать хорошо- сделай сам),если сам не можешь то купи,но не у кого попало,а у мастера с репутацией.Ни один настоящий мастер не будет рисковать своей репутацией,она наживается годами.Тут на сайте есть такие ребята.

OkSamyt та Arch подобається це.
  17. панас кантакузен

Повідомлення:
    282
    Какое мнение о прошивке 2,1,12?
    Критикуют, вроде бы звук,. схемы, а что ещё?

18. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Ukraine
    Я такую даже не застал,начинал с 2.3.3.Ставьте 2.6.5. и не морочьте голову,она наилучшая.Поверьте,мы тут уже все перепробовали.Ну разве что такой "хороший" Квазар,что не предусмотрели возможность перепрошивки. Тогда не помогу.

Arch та панас кантакузен подобається це.
  19. панас кантакузен

Повідомлення:
    282
    Коваля квазар Рк-2

20. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Стандартна прошивка для Коваля, а далі їб@#$ся як хочете називається.
    Ходити на ній не має взагалі ніякого сенсу, стара древня прошивка, вона навіть не ходова була, просто якась проміжна версія ще й без ФМ передавача.
    Зараз ходити на якійсь версії окрім 2.6.5 це знущання над собою.
    Я так розумію це той з РК-2 що Коваль їх массу впарив прям перед війною, голі прилади без усіх функцій по топовій ціні.
    Там двоплатний варіант , якщо роз'єма не має то перепрошити ще той квест.

21. панас кантакузен

Повідомлення:
    282
    Ви праві, немає розьема.
    Що ж робити тоді мені ?

22. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Відправляти до майстра Arch, він запаяє роз'єм та перепрошиє. Хоч є багато різних майстрів, але як майстра по Квазарами рекомендую саме його. Займається ними з першого виходу Квазару. Відповідальна та добросовістна людина.

Krot 88, Roman_14/88, панас кантакузен та 2 іншим подобається це.
  23. панас кантакузен

Повідомлення:
    282
    Я знаю і теж поважаю. Але продам

Arch подобається це.
  24. Крот_88

Крот_88 Schütze

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Украина,Кривой рог
    Всім доброго вечора, побачив глибину катушку на квазар, стало цікаво що вона з себе представляє може хто під скаже. З повагою

25. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Просто так катушка не зробить прилад глибинним. Треба розуміти що робити і під які задачі. Часто бачу як скидують прилади з овальним датчиком середнього розміру і частотами 5-6 кГц і при цьому заявляють про "глибину". Бо будь який овальний датчик він не про глибину, і все що нижче 8 кГц на Квазарах АРМ працює дуже погано, ні про яку глибину не може йти мова.
    Ви б хоча б фото виклали тієї глибинної катушки, не зрозуміло про що говорити .

26. Крот_88

Крот_88 Schütze

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Украина,Кривой рог

Images:

IMG_5963.jpeg