Квазар АРМ.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем platon.71, 21 бер 2015.

1. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Люди досить мірятись,зробіть комусь користь.Поки мірялись,я фортуну полагодив.На черзі Еквінокс.:D 20240904_115621.jpg

Сергей Фирсов подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Двухсторонний поисковый магнит D94mm H28mm, + паракорд D6mm L20m + карабин вес с болтами 1560 грм ,б...
      2379 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    5. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
  3. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Не має тут нової корисної інформації.Хіба що поржати. 20240904_121248.jpg Хтось запитував,як дохвести датчик.Два кусочки феріту,з 1.2 В стало 100 мВ на обох частотах.

Останнє редагування: 4 вер 2024
    Neo Matrix подобається це.
  4. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    ЕМНИП автор Квазарiв з початком роботи над Ф3 звернув розвиток прошивок на АРМ. Хоча менi це вже зовсiм не цiкаво, лежать плати та контролер з усим iншим, мог би ще одного АРМа собi зiбрати, але бажання немае

5. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Феритом можна, але ж не збоку на корпус.Не викладайте таке хоч сюди.

панас кантакузен подобається це.
  6. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Твк ві крім квазара ні чого не вміє ліпити,і по вухах зїздити,сантєхнік.Вчадів в каналізації а ще клей добавив дурі.І несе всяку хрєнятину.
    Недоумок ферітом треба!Де най меншим шматком і мінімальний розбаланс!ВСЯКІ форми маю феріту,дуже стараюсь!Як найменше його ліпити на датчик.Та каналізація добре тобі вдарила по голові,пробуєш мене вчити :eek:

7. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Справа в тому, що Квазар АВР - прилад з векторною вирiзкою грунта! Я бачу Ви не в курсi:
    Квазар АВР.jpg

8. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Якщо ви не в курсі, то АВР і АРМ не завжди були векторними, були прошивки і з фазовою вирізкою, на АВР більше. На відміну від вас я і АВР-и виготовляв і відходив з АВР-ом два роки, достойний прилад на 5-6 кГц тягався з Сігнумом по міді.
    Моя фраза в розгорнутому вигляді звучить так : крот срана фазова пікалка рівня векторного Квазара АВР.

панас кантакузен подобається це.
  9. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Справа в тому що ви ігноруєте питання і продовжуєте далі флудити в темі про прилад який не знаєте.
    Нагадую поясніть з якого кукарєку ви тут розповідаєте що краще? Ви який облажались зліпивши два кривих АРМ в 2016-му , 8 років їх не брали до рук. Також в полі не зустрічали.
    ???

флегМАТ подобається це.
  10. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    В мене лежить робочий блок АВР, з котушкою вiд АРМа, до полiв справа не дiйшла, бо з'явився АРМ та Крот-2ХМ, почав сбирати iх. Якщо не вiрете - можу сфоткати. Ще одна недороблена плата на АВР лежить.
    А Ви iх бачили, тi АРМи моеi зборки? Вони в людей десь й зараз працюють, бо не було возврату навiть не ремонт! Якщо iх Квазари влаштовують - це iхня справа, мене аж нiяк не влаштували як раз по глибинi. Як пляжник - пiде по прiсноводних водоймах з пiщаним дном, як серьйозний прилад для добивки ЧК та скiфiв - нi. Тут свободний форум, кожен може висловлювати своi думки, а не продвигати якийсь один прилад в угоду свойому "бiзнесу", обсираючi iншi досить достойнi прилади.

бол, AlexCh та флегМАТ подобається це.
  11. andrey_1953

andrey_1953 Schütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Украина
    Извиняюсь но я ничего не делал так как немного приболел и было время подумать.Может подскажете куда копать, баланс скачет больше одного вольта, ферит тоже не настраивается ,шкала глубины мерцает на всю без метала

12. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Якби коротеньке відео подивиться, що відбувається в меню Tx frequency i no compensator. Коротко опишіть після чого це почалось, яка версія прошивки?

13. Neo Matrix

Neo Matrix Gefreiter

Повідомлення:
    49
    Доброго дня! Может кто помнит когда вышла 2.3.3?
    Хочу узнать примерный возраст прибора.

14. Neo Matrix

Neo Matrix Gefreiter

Повідомлення:
    49
    И ещё попрошу совета. Купить катушку с другого квазара или же отдавать мастеру прибор пускай под него делает?

15. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Ukraine
    Вышла она летом 2018 г.Однако она и сейчас многим нравится,как самая "тихая"(естественно в ущерб чувствительности и глубины).

VVS-7 та Neo Matrix подобається це.
  16. andrey_1953

andrey_1953 Schütze

Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Украина
    Случилось это прямо на копе год назад.Прошивка 2.6.5 в меню no compensator 1640mv 80N Tx freguency 11718 катушка у меня на 12килогерц.А перед етим года два назад при зарядке лабораторным блоком питания по ошибке получилось вместо пьяти вольт двадцать пьять,в результате пробили два полевика у выключателе.После этой "зарядки" все работало только упала чувствительность.

Останнє редагування: 13 вер 2024
  17. панас кантакузен

панас кантакузен Feldwebel

Повідомлення:
    282
    Потрібна кришка батарейного відсіку квазар арм, на корпус що використовував ковальРк2 та яковлев. Підскажіть будь ласка.

18. Krot 88

Krot 88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина,Славянск
    Доброго времени суток Уважаемые Камрады!;) Обладатель я прибора Квазар АРМ g1910.( Отдельная БЛАГОДАРНОСТЬ Мастеру Arch (y) за то что довёл до ума деловеровский прибор, а точнее сделал из го***на отличный металлоискатель)! Спасибо Вам! :beer:КОПарьского стажа много не имею! Хотел поинтересоваться у специалистов и узнать Ваше мнение! Вопросы простые,точнее наверное "глуповатые" , Но! всё равно спрошу! )))
    Почему на приборах для каждого металла стоит по три деления а не по одному (зависит от сплава металла или его величины)?
    В лесу слой листвы, при отбивки от грунта нужно листву убирать и отбиваться от земли (чернозём ), или нет?
    Катушка 12 кГц , прошивка 2.6.5. - не меняя катушки можно ли увеличить глубину приёма,на чёрный металл (почва чернозём)? Спасибо Всем кто принимал участие! Всем Мирного неба!:)

Arch подобається це.
  19. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    VDI металла сильно зависит от формы/размера/сплава. Например если взять алюминий то чистый он по VDI +85 +86 , а если уже например сплав , тот же АК - алюминий кремний то VDI уже ниже +82, так со всеми металлами. Потому изделия даже из одного чистого металла но разные по форме/массе будут в разных секторах. Медные монети тому пример.
    Нет не нужно, главное что бы в грунте при этом не было металла. Главный критерий отсутствие сработки на металл при выполнении БГ.

форт55, флегМАТ, Bono777 та ще 1-му подобається це.
  20. Krot 88

Krot 88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    114
    Адреса:
    Украина,Славянск
    Большое спасибо!

21. Иван1974

Иван1974 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    444
    Хто в курсі, в деловеровських Квазарах є захист від переполюсовки?

22. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Не у всіх, у тих що в корпусі G1910 і PL захист є. В старіших не має.

Bono777 та Иван1974 подобається це.
  23. VVS-7

VVS-7 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    111
    Адреса:
    west-Galicia/UA/
    Вітаю колеги. Залив нову прошивку 2.7.0 яка зявилась на сайті автора Квазару,за що йому велика подяка.Попробував в квартирі все працює,для оцінки цієї прошивки треба виїзжати на природу в ліс,в поле і пробувати.Є зміни:немає шумодаву,як на мене може і субєктивно збільшилась чуйка приладу.Пін з В.Д.І. що приємно... Звукова схема ніби без змін.Пробував 4...Ну і деякі є ще зміни вказані автором в опису до цієї прошивки.. Так що пробуйте, висловлюйте свої думки. Бажаю успіху і мирного неба ...

Arch та Aorta подобається це.
  24. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Ukraine
    Раніше тестив всі що виходили,а зараз вже нема ніякого інтересу.Прошивка 2,6,5 найкраща і вже звик до неї.А по 2,7,0 погані відгуки на md4u."Потестил 270.Не понравилась.Прибор стал балаболистей,успокаиваешь барьером,глубина падает.Сильно падает,до 5 см.Зря убрал сглаживание.Откатился на 265.Протестил. Да всё, так как и писали выше. Верните "smooth", пожалуйста!
    Правда, потестил, и вынужден согласиться, Smoothing точно не лишний. Прошивка в разы более говорливая, даже на очень тихом блоке.
    Пока удалось чётко зафиксировать только снижение чуйки, из-за необходимости повышать барьер минимум на 5 пунктов."

Arch та fedya_valki подобається це.
  25. панас кантакузен

панас кантакузен Feldwebel

Повідомлення:
    282
    Хочу взяти доп. датчика на квазар арм Коваля Романа, але не знаю розпіновку Коваля. Може хто підкаже? Дякую.
    Коваль вже не робить

26. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    1-Rx-
    2-Rx+
    3-Gr
    4-Tx-
    5-Tx+

Arch та панас кантакузен подобається це.