Квазар АРМ.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем platon.71, 21 бер 2015.

1. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Бачте ви не хочете визнавати правду , навіть кєнтюріка забанили , а він і то на поправку пішов.
    І про що це каже? Який висновок? Кроти і маски фазові, вас це не дивує що вони "глибше у вас чомусь бачать" ?
    Вже всі тут на форумі це тисячу разів читали від вас, одне й те саме по колу в різних темах.
    Квазар ніколи не був готовим продуктом і не було готової технології щоб його виготовляти. І в Україні не має ПТУ які масово випускають виробників МД. Хто який досвід здобув, хто як Квазар розвивав, з ним ходив той того й досягнув. Ви в 2016 році облажались і далі думаєте що і всі такі як ви. Квазар з тих пір змінився багато разів. Я чотири рази за 11 років кардинально змінював технологію виготовлення і під прошивку 2.6.5 довелось все робити заново. Я до 2021 року ходив з АРМ-ом і зараз ходжу і Ф3 в парі , і жоден з них не є готовим на 100%. Я знаю яким він має бути і що краще. Адаптація з ШИМ-ом прошивки від Ф3 не працює на АРМ адекватно. Тому регулювання току зараз все ще актуальне і в прошивці 2.6.5 воно актуальне як ніколи.
    А для мене як для виробника було б добре це , щоб прибрати рег. току - деталей менше , знову все як в 2013, і збирати легше , але ні, воно не працює.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Чехол для пина. Состояние хорошее. Пригоден для дальнейшего использования. Смотрите фото.
      105 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Кабель зарядки Nokta Makro Совместимость: Simplex+ Simplex+ WHP Kruzer Multi Kruzer Gold Kruzer Anfi...
      400 грн.
    4. Старательский лоток D26cm..
      289 грн.
    5. Паспорт на російській мові. Сторінки є всі. Стан по фото.
      100 грн.
  2. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Шо ти ліпиш?Міняш струм,рухається фаза,в 2014 й,на пошук незабувати шматокиферіту з собою брати.Артіст.В Крота векторна виізка гркнту.Він критичний до розбалансу.Якщо щось пробуєш обгадити,май його в руках і спробуй знайти недоліки,після обсирай.

3. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Той хто його робе у нас - пiдтримуе ворога, бо безкоштовних прошивок на нього немае!

4. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Добавлю,на нинішній день ефективні в ролях металошукачі з низькою частот і резонансними датчиками.Земля пересохша,стан асвальт.

5. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Провокація і брехня, тільки маска з вімой з грундігів ефективна, все інше мотлох.

6. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    На розмінування з низькою частотою нармально.265 прошивка халявна,обкрадаєм ворога.

7. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Крот - векторний прилад
    I шож там у Вас за технологii такi секретнi? З СМД деталей переходили на виводнi, а потiм обратно?:D Чи замiсть ПОС-61 почали паяти ПОС-40, а потiм чистим оловом?:D

8. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Йди до дохтора.Маска з вімою стабільна.23-24 рік СМД пльонка працює стабільно.Фуфло було коли кераміку ліпили 18 -22 роки.

9. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Ось чомусь тiльки хвалених Квазарiв не бачу в полях! Аськи, Терки, Деуси, Нокти та iншi прилади, включаючи Маски - бачу.

10. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Да і на ХР також ВІМА,ФРАНЦУЗИ ,БОЛГАРИ І СОЛОВЕЙ З КРИЖОПОЛЯ ДУРНІ ! Акілька дебілів в Україні "розумні":D 20240903_162604.jpg До речі,мої повідомлення носять характер РЕКОМЕНДАЦІЇ,на мою думку як КРАЩЕ.А купляти ВІМУ чи інших виробників комплектуючих,то справа кожного....

Останнє редагування: 3 вер 2024
  11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Що дійсно голод,що горіща понесло?:D Кинути пару гривень на хліб? !!! При змінні струму,фазу зносить на Квазарі ?- 2014 рік в поле брати шматочок фериту !!! На 17 кгц,імперська мідь іде під МАСКУ? Брати в поле КАТІН 5! Можна загубити :D Сядь і не скачи,не скачеться :D.

12. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Якщо обізяна знаходить під Крижополем на смітнику деловеровські макети і ліпить не знаючи що то так напевно і є.
    В нормально зібраному Квазарі АРМ чи Ф3 від зміни струму чи від температури фаза завжди на місці , розбаланс в межах норми. З міддю ніколи проблем не було , завжди маска гарячих каменів на 2 градуси . Мідь то болячка фазових пікалок.
    Квазари зараз як аська - ввімкнув і пішов, БГ автомат, тільки фільтра під умови перемикаєш.

13. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Це на Siemens C65 сфоткано? Нічого не видно.

14. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    У вас який крот?
    Це старпьорські технології, ми таким кремом не мажемся.:D

15. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    2ХМ

16. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Струмопровiдним клеем деталi на плату липете?

17. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    [QUOTE="fedya_valki, post: 16176824, ]Струмопровiдним клеем деталi на плату липете?[/QUOTE] Ага Момент називається,за одно і нюхає.Хто має гроші Квазар не купить.Самому зліпити від бездєлія куда нейшдо.Бачиш він неадекат .Я його запитую,чи зміщається фаза при зміні струму ,він пише ввімкнув авто стеження за грунтом і вийшла Ася.Індики,кури дикі,коні,мавпи ,люди все разом.Це наслідки професії сантехніка + момент .Бідолага вчадів.:D

18. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Ну так? Який там вектор? Срана фазова пікалка рівня Квазар АВР. Я за кротами давно не слідкую, може якийсь з них з останніх і був з векторним подавленням. Застрягли ви крепко в 2016-му.

Останнє редагування: 3 вер 2024
  19. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Тяжко з австралопітеками , ні прочитати не можуть , ні думку нормально виразити.
    Читай по складам вдумливо:
    На Квазарі АРМ/Ф3 мого виробництва фаза(калібровка по феріту) робиться один раз при першому налаштуванні .
    При зміні температури від -2 до +30 градусів фаза стоїть на місці, не змінюється ні на градус.
    При зміні току Тх від 30 мА до 80 мА фаза не змінюється, стоїть на місці.
    Розбаланс завжди в межах норми в діапазоні -2 - +30 градусів.
    Відповідно мідь ніяк не може кудись зникнути, це болячка фазових примітивних динамічних пікалок.

20. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Автор Крота стверджуе iнше, спитайте в нього!
    А остання прошивка на АРМ коли була?
    Ще раз спитаю - на Ф3 де берете мiкроконтролери з прошивками? Рашкопоштою отримуете? Як грошi автору Квазарiв переводите? Пiдтримуете кацапську економiку, спрямовану зараз на вiйну з нами? Чи грошi не пахнуть? Цiкаво, куди СБУ дивиться?
    Да, важко розмовляти з адептами секти "Квазар", це однаково як вiруючому доказувати що бога немае....
    Ще раз повторю - не бачу зараз Квазарiв на полях, було пару штук у знайомих, здихалися вiд них, купили фiрму й не шкодують про це! Усi прилади е, окрiм Квазарiв!

Hirurg ss подобається це.
  21. AnD1

AnD1 Gefreiter

Повідомлення:
    52
    "Читай по складам вдумливо:
    На Квазарі АРМ/Ф3 мого виробництва"
    -
    купляти та піарити рашистський продукт може тільки людина без моральних принципів.
    Думаю всім не байдужим потрібно звернути увагу на цю Arch хамовиту особу.

22. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Не пам'ятаю хто це, та й не цікаво мені давно.
    Не остання, а крайня , початок грудня 2021 року.
    А хто ви тут такий щоб запитувати? Ви можете поцікавитись до поки вас не пошлють на ...
    Але я людина чесна і справедлива , тому проінформую що зв'язок з автором так як і доступ до прошивки з загрузчиком втрачений ще до початку війни . Запаси вже давно вичерпані і я скуповую за безцінь деловеровські Ф3, в тих макетах окрім процесора нічого й більше взяти , й дисплей хіба що для ардуіни піде.
    Во-во , ану розберіться, покажіть кузькину мать :D

23. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    До такого може тільки старпьор додуматься, МК поштою пересилати :D

Чому? Все послідовно , ми підійшли до головного.
    Тепер підмостіть асбест на прогорівшу табуретку і поясніть з якого кукарєку ви тут розповідаєте що краще? Ви який облажались зліпивши два кривих АРМ в 2016-му , 8 років їх не брали до рук. Також в полі не зустрічали , ви це багато разів самі написали
    І окрім обсирання на пару з соловйом ніякого стосунку до Квазара не мали.
    А???
    upload_2024-9-4_0-25-23.png

24. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Ukraine
    Шановний,ви мабуть щось попутали,це гілка саме по Квазару.Я маю Квазара вже 8 років і заходжу сюди щоб прочитати якусь користну інформацію.А зараз я бачу вже 2 сторінки якоїсь словесної блєвотіни.Мені і нахрен не потрібні ваші Кроти-Маски,я ніколи не заходжу на їхні гілки.Закінчуйте срач,гидко читати.

Иван1974, Roman_14/88, Arch та 2 іншим подобається це.
  25. Bono777

Bono777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    143
    Адреса:
    Украина
    100% !!!
    -Хлопці, кожен із цих прибор має свої плюси, хватить вже сваритися, ніхто нікому усе одне нічого не докаже.

Arch подобається це.