Квазар АРМ.

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by platon.71, Mar 21, 2015.

1. andrey_1953

andrey_1953 Schütze

Если можно укажите где эта схема

2. Интересные лоты

1. Предлагаем вам вот такой прибор - остался от бывшего камрада . Продает внучка после ухода деда в мир...
      650 грн.
    2. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    3. Голова Х-Терра 30 состояние хорошее,рабочая
      2700 грн.
    4. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор Про, term...
      190 грн.
  3. Marko10

Marko10 Schütze

4. Marko10

Marko10 Schütze

5. Marko10

Marko10 Schütze

2н7002 багато в старих комплатах [​IMG]

6. Arch

Arch Stabsfeldwebel

upload_2024-9-1_21-28-47.png
    Тільки номінали R48,R49,R50,C43,C44 треба брати в руки осциллограф і підбирати до найкращого варіанту. Ті що по схемі далеко не оптимальні.

7. Краще було б одразу з контролера ШИМом регулювати, в якiйсь прошивцi це начебто зроблено було. Без оцих костилiв, а по класичнiй схемi Квазара АРМ

8. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Звідки ви знаєте що краще? Ви Квазара криво зібраного востаннє тримали 8 років тому.

9. А чому Ви вважаете, що я 2 Квазари для себе збирав кривiше, нiж Ви зараз на продаж лiпете десятками?:D

10. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Все просто, соловей спалився.Він на смітнику під Крижополем знайшов деловеровську клюшку і нарешті на 11 рік зміг освоїти того "Квазара".Виявилось що той макет в рази краще за маску, він це всюди пише вихваляється, навіть кінів назнімав. В мене немає підстав не довіряти Крижопільському гуру.
    Далі просто логічні висновки: деловеровський макет краще в рази за маску від гуру,а у вас було навпаки , ви писали що маска після квазара божественна , то виходить що ваші "Квазари" були далеко не найкращої якості м'яко кажучи.
    Ось так, єйфорія від знахідки на смітнику зруйнувала багаторічну імперію брехні.

11. А яким боком соловей до моiх Квазарiв? Соловей спочатку прилад дуже вихваляе, а потiм починае обсирати, так було з Кротом, наприклад. Я соловья в iгнор занiс, щоб його бред бiльше не читати, Вам також рекомендую це зробити. А за Квазари я завжди казав так - прилад непоганий,чiпкий, але не глибокий. В мене Кроти та Маски глибше чують

12. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Як це? Ви ж тут солодка парочка старпьорів, засрали форум. В кожній темі флуд. У вас обох однаковий вектор розвитку чи точніше деградації.

13. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Аби воно ще на щось впливало те регулювання.Ніколи не користувався і навіть забув що воно є.А потім зовсім демонтував і зробив фіксоване.Ніколи не сліпло,хоть на максимумі хоть на мінімумі.Стосовно глибини,знайомий пацан, фанат Масок якраз купив Маску 5 з єкраном за 14 тис.Поклали рядом.Мій саморобний Квазар,тоді ще на 8 кгц велику мідну монету на 10 см далі взяв по повітрю.

Arch likes this.
  14. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Гомосапінси,я яким брком вам вже не вгодив,регулюєте струм,регулюйте тихенько .щоб ніхто не бачив,федя а то шо ти зробив,можеш ще пять разів зробити:D.Лиш вничку роби!Засміють.:D Ді 4 квазари біля Крижополя знайшов,три продав,один залишився. 20240902_113309.jpg

Last edited: Sep 2, 2024
  15. А в землi не мiрялись? Я з Квазаром жодноi монети глибше штика Фiскаря не викопував, потiм по тих же мiсцях пройшовся з Кротом - накопав ще, но вже з другого штика. З саморобною Маскою з датчиком DD25 срiбного денарiка викопував глибше штика.
    А Ви не засираете? Я розумiю, впали продажi ваших Квазарiв в зв'язку з вiйною, жити стало нiзащо, так тепер ми з соловйом винуватi в цому, так?

16. solovey_2005

Справа в тім,Маска 4,4 про,5+ ефективно працює на 18 кгц,її кінь низько провідні цілі.Потрібно було тестувати на шматочок фібули,або рижухи.нак скіфський.З таким самим успіхом можна потестувати Джімакс і ГМП .Ну якщо не розумієш що робиш нероби,А регулятор струму в Квазарі дійсно річ непотрібна.100% погоджуюсь.

17. andrey_1953

andrey_1953 Schütze

Большое спасибо Marko 10 и Arch за схемы.Только у мения нет осцылографа,как быть??

18. Marko10

Marko10 Schütze

осцилогрпф з компютера

19. andrey_1953

andrey_1953 Schütze

А без него никак?

20. Marko10

Marko10 Schütze

21. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

А монети глибоко і не залягають(якщо їх спеціально не закопували).Розробляв стару лісну дорогу - до 20 см(грунт пісок,суглинок),хоча прибор чує значно глибше.Найстаріші 1731 року.Усі ці розмови,що з Квазаром не знайшов,а з Кротом знайшов - значить Крот кращій,то маячня.Я і після себе знаходив.Просто не там махнув.Це можно на власному городі тотально все перевірити,а в лісі і життя не хвате.

Arch and OkSamyt like this.
  22. AnD1

AnD1 Gefreiter

Час біжить невпинно, коли Соловей став "експертом" з Масок, ще не був "старпьором".
    Тепер його наздоганяє "експерт" Квазарів - цей прилад давно не розвивається, тому у вас обох однаковий вектор розвитку і не зоглянешся як теж станеш старпьором. .

23. solovey_2005

Я не є експерт,я всловлював свою думку,по тому чи іншому МД.,маю з чим рівняти.Я їх час від часу ремонтую,і буває в великих кількостях.Серпень пять ХР 2 ГМП,3 ДЖІ і 2 датчики до них, ася 2500 1 штука.Маска 3+ 1 шт. 4 штуки 4 про,3 квазари.Фортуна про 2,2 шт.Відновив 3 маску-на 50% була розкомплектована,сьогодні потестив в полі результативно.В реанімації ГМП,фото в темі Деуса.На нинішній день Джімакс рулить,Всі три мають одинакову чутливість і діскрімінація вражає.Викладав відео,кому треба той побачив.Да два Квазари зібрав особисто і продав.Я їх просто ремонтую і висловлюю свою думку,про той чи інший МД.Да маю кілька зібраних Кротів,продаватись не будуть ,щоб не встидно було людям в очі дивитись,металошукачі для настольного копу .:D

24. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Як я можу когось наздоганяти? Коли старпьори назавжди позаду залишились, один в 2014-му застряг інший в 2016-му , перестрибнули на фазову вирізку і вихваляються, бо страусіний метод дозволяє себе просто дурити , сам закопує голову в пісок.
    Квазар АРМ і Ф3 розвивається в того хто його розвиває і розуміє , бо закладено потенціал на роки, розвивається що головне без змін схеми, без додавання букв М/ПРО/S/L.

25. Arch

Arch Stabsfeldwebel

А от брати кацапський висєр дерьмінатор з векторним подавленням , ліпити до нього макети датчиків від аськи це прям передові розробки, нікого ми не повторюємо і рухаємось попереду "планети всєй" . Вектор розвитку ні разу не тупіковий.
    І при цьому ще й заявляти "що ви знаєте про векторний баланс не стосується моєї розробки, ваша інформація застаріла." Коли все давно придумано і описано в патентах.
    Клоунада з елементами біполярного розладу.

26. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Якщо немає осциллографа зберіть по тій схемі що я надав з тими номіналами, може і прокатить.