Квазар АРМ.

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von platon.71, 21. März 2015.

1. То вже треба бiльш сучасний прилад придбати, нiж Квазар АРМ!:beer:

2. Интересные лоты

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      130 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателяТерминатор Трио-просп...
      250 грн.
    3. Металлоискатель Tianxun TX-850 является уникальным среди кладоискателей металлодетектором, благода...
      4290 грн.
    4. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1100 грн.
    5. Предлагаем вам вот такой прибор - остался от бывшего камрада . Продает внучка после ухода деда в мир...
      650 грн.
  3. А з окисленими контактами роз'ему - неправильна?:D

4. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Вам ніяк не вгодиш :D.

5. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

:D в МЕНЕ вже кілька днів ,вечером той самий мутель залітає на балкон,я зранку його відпускаю відкриваю повністю вікно.Вбивати шкода,освітлення також не має як вимикати.Що зробити щоб він жив,і не залітав до мене на балкон ? Тут у мене майстерня.:D

Zuletzt bearbeitet: 9. Mai 2024
  6. Марлею завiсь балкон! Чи й не проблема? Тут в камрада повiльно сила струму в датчику падае, ось де проблема!!!:smile_12::D

solovey_2005 gefällt das.
  7. Я вже привiв факт того, як в мене впiвнакала горить лампочка заднього повороту на машинi! Те ж саме може бути й з роз'емом кабеля котушки МД

8. Олег Гончар 3

Олег Гончар 3 Schütze

розібрав блок, на платі стоїть три електроліти...два на 470 мФ/16вольт і один 1000мФ/ 16 вольт. За живлення каскаду Тх цей що на 1000 мФ відповідає?

9. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Їх має бути два по схемі. На схемі позначені як С3 та С4.

Images:

Screenshot_20240510-095414.png
  10. Олег Гончар 3

Олег Гончар 3 Schütze

11. Олег Гончар 3

Олег Гончар 3 Schütze

На фото три синеньких, це ж вони?

12. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Так, це електролітичні конденсатори. Два 470 на живлення всього приладу, два 1000 по схемі на живлення Тх.

13. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Вітаю панство.Ви тут з теорією бавитесь,а я вам скажу з практики - зараз найбільша проблема це нова зелена трава.Є міста де взагалі неможливо ходити,суцільна балаболка.І що цікаво низька,мясиста не реагує,а от тонка і висока дуже реагує.Вирішив зробити дослідження,зробив віник з зеленої трави,поклав Квазара на стілєць і почав махати по датчику - реагує.Перший підозрюваний - екран десь контактує(датчик робив сам і дуже щільно).Положив зверху картон,десь 2 мм,тобто контакту з датчиком нема - все одно балаболка.І тільки на відстані біля 1 см реакції вже нема,тобто треба робить подошву десь в 1 см,зараз міркую з чого зробить,щоб не важка була.Я так розумію статичні заряди між самими травинками проскакують.Взяв одну таку травину,на 5 см довжини 10 Мом опір,тобто токопровідна.Ще один нюанс виліз - дуже не сподобалась мені реакція на доторкання до металевого розєму датчика,а відповідно і до мінуса живлення і до маси приладу,Без датчика реакції нема,а як піключаєш датчик зявляється реакція в вигляді глюка,особливо як що мокрим пальцем доторкатись.Почав дивитись схему - на авторській конденсатор на 470 мкф стоіть зразу на вході живлення.На моїй платі Оззі рев.05.там ще добавлена кнопка вмикання і два польовика в обвязці і тільки потім кондєр на 470 мкф.Впаяв коденсатор на 470 мкф прям в отсіку живлення між + і -...і прилад став набагато тихішим і доторкання до маси є,але набагато менша.Що думаєте про проблему трави?

14. Олег Гончар 3

Олег Гончар 3 Schütze

в даному МД один конденсатор на 1000мФ стоїть. Значить його можна замінить повинно допогти?

Images:

IMG_20240510_063030.jpg
    IMG_20240510_062556.jpg
    image (1).jpeg
  15. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

https://reibert.info/members/arch.61420/

16. Чекати поки ii скосять, або корови з'iдять, або висохне сама;)

Neo Matrix und Bono777 gefällt das.
  17. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

У лісі траву не косять,коров нема,сама висохне і ляже - то вже наступної весни(лютий,березень найкращі місяці).Я так розумію у людей такої проблеми нема,а в мене це головна проблема.І що цікаво ідеш по сухій траві або листю гробова тиша,навіть лопатою перевіряю,на удари теж не реагує,але тільки зявляється зелена тоненька,чаморошна травина - і вже є реакція.А коли трави більше,то вже какафонія по всій шкалі і в кольоровому секторі і в чорному.

18. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Катушку поміняй.Там ніби Arch мотає під них.На твої забули екран зробити.

Bono777 gefällt das.
  19. Neo Matrix

Neo Matrix Gefreiter

Доброго часу доби! Підскажіть будьласка чи можна користуватися компенсатором якщо я поправив баланс "кривого" датчика шматочком феріту?

20. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

Ясна річ що можна.Перевірено власним досвідом.

Neo Matrix gefällt das.
  21. Треба було шматочком ферiту поправляти так, шоб компенсатор з цим датчиком вже взагалi не був би потрiбен!

Neo Matrix gefällt das.
  22. Neo Matrix

Neo Matrix Gefreiter

З другого разу получилось, вишло 150 mv при +18, але на сонці підіймалось до 500, то мені компенсатором тримати 150? Чи взагалі, не включати його?

olbus gefällt das.
  23. А Ви компенсатор при доводцi ферiтом виключали, чи оставляли вмикнутим?

24. Це щось дуже багато у Вас датчик пливе. Або смола хренова, або отверджувач, або в неправильнiй пропорцii замiсили, або мало мiсили. Датчики на Квазар по термостабiльностi одразу виходять гарнi, спробуйте на Крота-2 зробити, замахаетесь з першого разу! Один чел писал, що вiдбракованi датчики на Крота чудово працюють на Квазарi, в планi термостабiльностi!

25. Prinz E

Prinz E Stabsgefreiter

А що,є якийсь вибір смоли,"Хімконтакт плюс" м.Харків.Може і гівно,але іншої нема.Я робив датчик зимою,в кімнаті було +17,розбаланс 200мв вліво,звівся без петлі.Але на сонці пливе,тільки в іншу сторону - зменшується.Перескакує через 0 і може зрости до 300мв вправо.Але на роботу ніяк не впливає,тому компенсатор не вмикаю.

26. Neo Matrix

Neo Matrix Gefreiter

Здається вимикав компенсатор, датчик не я робив тому за смолу незнаю нічого, є тріщина мабудь за цього

fedya_valki gefällt das.