Квазар АРМ.

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем platon.71, 21 мар 2015.

1. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Доречі, можливо підкажете, чи можна відрізнити по кольору чи відтінку конденсатори керамічні smd NPO від X7R. Керамічні зазвичай світлокоричневі, але бачив и білі.

2. Интересные лоты

1. Новый Gp pointet + крона и колпачек,(рабочий диапазон поинтера от 9.3 в и выше ) смотрите другие мои...
      289 грн.
    2. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    3. Новий водонепроникний пінпоінтер
      650 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
    5. Тренчик, пружинка, непотеряйка для пинпоинтера pinpointer, ключей, пистолета, барсетки, и других вещ...
      150 грн.
  3. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Легко, NPO завжди мають майже білий діелектрик, з сірим відтінокм або трішки рожевого відтінку, X7R світло-коричневий і на вигляд якісні, X5R трішки трішки темніший відтінок. А какашка Y5V має відповідний до какашки колір. Також якщо звернути увагу на форму та якість виконання можна визначити і виробника. З досвідом це легко.

Vl_service, Olegarx 13666, Wolfgrey и ещё 1-му нравится это.
  4. ЧеПаЕв

ЧеПаЕв Gefreiter

Стосовно спеціаліста - я ще "навчаюсь", та це і не мій основний напрямок. Просто мій один добрий товариш - пошуківець втянув мене в тему металошукачів, і тут "Остапа понесло..." - Квазари, Клони, Фортуни, Мінлаби, датчики і трішки пошуків, точніше виїздів на тестування.
    А перескок - це вже мабудь на наступному датчику, зараз нема на чому.

Arch и PAV81 нравится это.
  5. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Питання до спеціалістів. ЯкоЇ серії металоплівкові конденсатори краще використовувати в обв"язці вхідного підсилювача Квазара, MKP, MKT. Чи можна wima MKS 2? Є ще CL-21. Кожен ставить порізному.

Последнее редактирование: 31 мар 2024
  6. ЧеПаЕв

ЧеПаЕв Gefreiter

Там найбільш важливі у обязці вхідного підсилювача та інтегратора після нього. Пробував різні, попадались "іменіті" виробники з невідповідною ємкістю та поганим ТКЕ. Треба міряти, гріти і дивитися.
    Оптимальний варіант - встановити два з протилежним ТКЕ впаралель. Я так роблю на датчиках.

Wolfgrey и PAV81 нравится это.
  7. Kolya_1

Kolya_1 Oberschütze

Вітаю яка різниця між Арм та Ф3?

ЧеПаЕв нравится это.
  8. Mik Teo

Mik Teo Oberschütze

Вітаю шановні.
    Прошу допомоги
    Квазар арм в новому корпусі.
    Не вмикається з кнопки
    Або вмикається з 20того разу і не вимикається
    Заміна польового транзистора по живленню допомогла наа одне включення

Изображения:

Screenshot_20240408-220227_Samsung capture.jpg
  9. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

А саму кнопку помiняти не пробували?

10. Mik Teo

Mik Teo Oberschütze

Ні. Її перемикання результату не дає.

11. ЧеПаЕв

ЧеПаЕв Gefreiter

На фото, якщо я не помиляюсь, замість діода Шоттки BAS85 запаяний звичайний 4148.
    Може бути не достатньо напруги для відкривання транзистора.
    Або елементи в ланцюгу затвору.

12. Be Happy

Be Happy Stabsgefreiter

Вітаю. Підкажіть чи варто змінювати прошивку з 2.6.4 на 2.6.5? Цікавить стабільність роботи, розділення, глибина. Чи є в них різниця по даним показникам? Дякую

Krot 88 нравится это.
  13. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Не буду писати зайвого, просто поміняйте на 2.6.5 без М і ходіть насолоджуйтесь.

malickivadim, Krot 88, ut4ly.vasilij и ещё 1-му нравится это.
  14. Be Happy

Be Happy Stabsgefreiter

Всім привіт. Змінив прошивку з 2.6.4 на 2.3.4. При включенні висвічується 2.3.4, а налаштування збереглись старі. То так має бути?)). Прошивав перший раз, якщо що)

15. Be Happy

Be Happy Stabsgefreiter

І ще по фериту..відлаштовував кілька разів підряд, кожен раз видає значення 155°. Ферит звучить протяжним звуком в останньому секторі, вді 89, на 5 коп дореформи вді 56-58. Так і залишати, чи прибрати 1 значення , щоб не було реакції на ферит? Датчик 26*28, 10кГц. Дякую

16. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Звичайно так має бути,налаштування зберігаються в окремій мікросхемі і їх звідти ніяк не стерти.
    Не протяжним , а від'ємним, так має бути, це норма.Не треба нікуди здвигати. Правда 155° для 10 кГц завелике значення, але як виходить то хай.

Krot 88 и Be Happy нравится это.
  17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Краще було б, щоб ферiта зовсiм не було чути, а по сигнографу вiн то з'являвся, то пропадав в останньому та першому секторах

18. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Якраз це і є помилка, яку багато хто повторює, в жодному випадку не потрібно здвигати ферит. Втратиться крупна мідь, алюміній , срібло. Ставимо маску гарячих каменів на 2 градуси і все тихо і ржавчина не заважає і побачимо щось крупне якщо воно чомусь попаде в сектор за +88.

Последнее редактирование: 25 апр 2024
    malickivadim, Be Happy и Krot 88 нравится это.
  19. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Я здвигав, щоправда на Кротi-2ХМ, бо там якщо налаштувати на ферiт - п'ятаки Катькини чуе на рiвнi п'ятакiв совдепiвських, а здвинути на пару подiлок вниз - все чудово починае чути! Розмiр все таки дрсить рiзний, ще й Катькини п'ятаки з високопровiдноi мiдi зробленi, iх любий прилад повине чути дальше, нiж совдепiвськi п'ятаки.
    Мене бiльш доставали гарячi каменюки на спущених ставках, ближче до русла рiчки, виють довгим звуком, вiдкопую - щось легке на вагу, а на розколi блищить як вугiлля-антрацит, але вугiлля важке, а тут вага трошки бiльша за пенопласт, як у пемзи вулканiчноi типа того, але ж на днi лежали, не вспливали догори в ставковi

20. VVS-7

VVS-7 Stabsgefreiter

Be Happy в мене такіж приблизно параметри як і у вас на прошивці 2.3.4 при катушці 28*26 10 кГц феріт 149-151*.

Be Happy и Arch нравится это.
  21. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Автор Квазара колись ще давно писав, що Квазару пох*й в яких квадрантах працювати, тобто налаштування на ферiт - чисто iнструментальна можливiсть Квазара, я так зрозумiв, що хоч 155, хоч -155, Квазар сам налаштовуеться на цей датчик та працюе не гiрше, нiж з iншими датчиками. Народ повiвся на фото дисплея Квазара на авторському сайтi, де обидва вектори були праворуч та мали деяк iсвоi значення, ну от так получилося, з датчиком до Квазара вiд Циклона

Будулай58 нравится это.
  22. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Це правда автор так писав?

23. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

В такому сенсi:D

24. Neo Matrix

Neo Matrix Gefreiter

Доброго часу доби! Підскажіть, будьласка, чи це нормальні покази в розділі "no compensotor" без підключеного датчика? А саме 7 mv вектор вправо -71 N вектор вліво
    Після factory reset починає показувати 0mv, 99° N, а ще скаче ток "PWM" то 0 мА то 1 мА.

25. Neo Matrix

Neo Matrix Gefreiter

З підключеной катушкой на данный момент показує 286 mv вектор вліво, 125° B вектор вправо читав що це норма, але вектори в різні боки насторожують.

Последнее редактирование: 1 май 2024
  26. Neo Matrix

Neo Matrix Gefreiter

Тепер почав показувати баланс за 1000 з векторами вправо, дехто каже що це "макет", як я тільки з ним умудрявся копать монети