Квазар АРМ.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем platon.71, 21 бер 2015.

1. Den1029

Den1029 Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.522
    Адреса:
    Kiev
    ОУ 602 или 6022?

2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    3. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
  3. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    mcp6022

4. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Николаевская.обл. с. Татьяновка
    Сегодня вышли с малым на пару часиков на поле и Квазар унюхал колечко с довольно приличной глубины, по прибору катушка 26 на 28 , частота 10 Кгц , барьер 4 , вольюм варейшен 3 , соунд схема 1, ток 75Ма.до этог на этом поле проскакивали наки может кто подскажет по колечку к какой культуре относиться.[/ATTACH]

Images:

IMG_20180923_201118_1.jpg
    IMG_20180923_201412_1.jpg
    IMG_20180923_201118_1.jpg
    IMG_20180923_201412_1.jpg
    Screenshot_2018-09-23-20-48-51.png
    acer aspire, Arch, Вован Чик та 2 іншим подобається це.
  5. Квазар творить чудеса, на частоті 7 кгц. насмикав дрібних солідів яна казимира у такому жорсткому смітнику що квазар чорним строчив як з калаша і то поміж тою чорнягою насмикав боратінок. Фільтр нормал чи фаст і супер навіть з датчиком 32/30. Фортуна осліпла відразу, усе злилося а снайперки нема, виручив як завжди квазар, я навіть не думав що він так чіпляє дрібні цілі хоча не глибоко але результат є.

Вован Чик, Vl_service, Shurik22 та 2 іншим подобається це.
  6. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    Какая прошивка?

7. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Прошивка 2.2.16 , прибор без наворотов нет регулировки тока и ФМ передатчика. в дальнейшем есть желание попробовать 2.3.3.

batona та Блукач подобається це.
  8. Мене хлопці хвилює інше, я то насмикав між чорною тріскотнею солідів але чорне могло бути не усе чорне. Могли бути чуть глибші тіж самі соліди чи динари які просто вже знесло у чорнину. Тобто я на фільтр фаст насмикав поверхневих цілей а де чуть глибші цілі знесло у чистий чорний. Я перевіряв на динарі, 10 см. колір, 12 см. колір з похрипуванням чорного та низьке вді, 15 см. чистий чорний з вді до -35-45. І що тоді робити, чим витягувати такі цілі ящо маски 4 про нема? На фортуні є режим голд з озвучкою кольором таких цілей то хоч нехоч перевіриш але нема швидкості та такого розділення як на квазарі. А на квазарі копай усе чорне поки з ніг не звалишся. Усі хто копає кр знають який то смітник.

Shurik22 подобається це.
  9. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    А где гарантия шо маска или терм или тесоро озвучит его цветом? Глубина - да, скорость - да, а вот дискрим... Больше слышишь - больше копаешь (

Блукач та Shurik22 подобається це.
  10. Shurik22

Shurik22 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    771
    Адреса:
    Да так и копаем , тоже мучают сомнения вдруг снесло , потом устаёшь и копаешь только чисто цветные сигналы, но тут тоже есть свои подводные камни , попадало место на сегодняшнем поле и там кованые гвозди и так чётко цветом , приходиться копать.

Arch, sos1234, batona та ще 1-му подобається це.
  11. Vl_service

Vl_service Feldwebel

Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Poltava, Ukraine
    А я вже думав, що Ви продали Квазар, судячи з поперідніх повідомлень. Теж сьогодні їздив на коп - пробивали три цікавих місця. На одному (супісок після дощу, місце зниклого хутора на початку 20 ст.) - Фортуна витягувала чудово глибокі цілі, радувала одним словом. Але коли переїхали у інше місце, де майже килим із кованих цвяхів, то довелося змінити "голову" на штанзі - от там Квазарчик теж застрочив наче з кулемета. І досить таки порадував знахідками. Найглибше, що витягнув датчиком 28х26 12кгц (струм 75mA, вол вар.2, бар"єр 4, треш 3, саунд сх. 2) - це мідна шайба розміром з Катін п"ятак з глибини близько 35см (штик фіскарика + трішки зверху). Так що Квазар радує, якщо його правильно зібрати. до речі, такі результати по глибині він став показувати після установки R2 аж на 6,8Ом (у мене схема з регулюванням струму - плата rev 0.6с від ozzy). Чомусь на 5,1Ом все ж таки прилад повністю не розкривав свої можливості (у мене датчики від Фортуни використовуються). Перебрав увесь діапазон опорів від 5 до 10 Ом на новій платі.
    Теж думав лишати щось одне, але тепер точно будуть і Фортунка, і Квазар жити поруч у мирі та злагоді. Хочу поставити кожного з них на свою штангу, щоб менше смикати, а то вже учора довелося замінити роз"єм на снайперці (почала ложнячити, як шалена ні з доброго дива - проблема у коннекторі виявилась).

Блукач подобається це.
  12. sos1234

sos1234 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    169
    Адреса:
    Ліси і поля УКРАЇНИ
    А я вчора витягнув іконку кр- били до мене деусом- маскою-2 аськи -1 турок а квазар трудяга витягнув. Настройки- датчик 12700 снайперка (струм 91mA, вол вар.2, бар"єр 1, саунд сх. 2) . фильтр слоу прошивка 233

Vl_service, Den1029 та Блукач подобається це.
  13. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    По какому критерию подбирали резистор?
    Как поняли, что разъем?

14. А хто копає з датчиком супер д? чув що грунт йому пофіг, монет у чорне не закидає як ддешка звичайна.

15. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    ЩАс Десалекс зайдёт , она вам всё о чуде катушке расскажет , только скажет что их никто делать не умеет , и вы все лохи !
    Но такую легенду я слышал тоже , что мол даже на ребре берёт монету ! Но опять же , подтвердить или опровергнуть не может никто пока что , видео что то я не нашёл !

16. Vl_service

Vl_service Feldwebel

Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Poltava, Ukraine
    Так ведь не мудрено - при напряжении питания выходного каскада 5V и добротности 5-6 ток ТХ по квазаромеру (отображаемый на дисплее) должен быть 75-80mA. Поскольку датчики покупные и конденсатор внутри, то измерить напряжение на последнем не имею возможности, следовательно и добротность определить точно не могу. Так что настраиваю исходя из описанного.
    Оно скорее даже не разьём виноват был, а кабель в районе пайки на коннектор. Вы бы тоже поняли, если этот датчик раньше работал на барьере 1-2 в лесу (дома во дворе на 4 молчал как рыба), а потом вдруг стал ложнячить аж до 12-13 барьера. Зафиксировал всё неподвижно и начал потихонечку проходиться по кабелю. Когда дошёл до разьёма, все стало ясно - при легком прикосновении шли помехи, как от крупной цели в грунте. Перепаковал полностью весь коннектор на новый - проблема исчезла.

batona подобається це.
  17. SVETLOV25

SVETLOV25 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Украина
    Такой вопрос; как у кого работает FM ? есть ли задержка сигнала,помехи и т д.

18. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    Задержки нет, тк там все аналоговое. Но звук с искажениями. Из-за этого приходится понижать уровень звука на фм и поднимать его на наушниках.
    Увеличения помех не заметил - у меня просто их много.

19. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    Я думал добротность подбирали по каким то теориям...

20. Vl_service

Vl_service Feldwebel

Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Poltava, Ukraine
    Добротность= значение ПЕРЕМЕННОГО напряжения на конденсаторе контура ТХ (который в датчике) / значение ПОСТОЯННОГО напряжения питания каскада ТХ (на электролитах по 1000 мкФ). Измерения, особенно на конденсаторе, нужно производить осциллографом (или мультиметром TrueRMS). После измерения добротности датчика вгоняем её в диапазон 5-6 тем самым резистором R2.
    Это если Вас интересует теория. Но я уже сказал, что конденсатор у меня залит в датчике и поэтому правильно измерить не имею возможности.

batona подобається це.
  21. Vl_service

Vl_service Feldwebel

Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Poltava, Ukraine
    Звук с искажениями от перегруза по входу КТ0803. Решается просто - уменьшаем в настройках на "0" или "-4"

22. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    Я в курсе ) . Тк к вершине контура доступа нет, можно мерять ток или ширину пика при изменении частоты.
    5-6 это аксиома для любого датчика или зависит от чего-то?

23. Vl_service

Vl_service Feldwebel

Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Poltava, Ukraine
    это для любого датчика, который будет работать с Квазаром. При высокой добротности датчик покажет рекорд по воздуху, но в грунте ослепнет. При низкой - будет слабая чуйка

batona подобається це.
  24. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    Благодарю, надо у себя узнать..

25. sos1234

sos1234 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    169
    Адреса:
    Ліси і поля УКРАЇНИ

Images:

IMG_7226.JPG
    Den1029, Вован Чик, Блукач та ще 1-му подобається це.
  26. бол

бол Feldwebel

Повідомлення:
    534
    Адреса:
    украина
    Могу Вас удивить- через день пойдете по местам где как Вы говорили били аськи, турки , деусы и Вы же сами, и найдёте ещё находок, за собой любимым.

sos1234, Rudius, Блукач та 2 іншим подобається це.