Квазар АРМ.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем platon.71, 21 бер 2015.

1. Сапер

Сапер Oberfeldwebel

Повідомлення:
    606
    Адреса:
    Харьков, Украина
    Десалекс критикует и на здоровье...
    По поводу вранья, так Сватик был со мной и видел. Я всем говорю, что квазик берет монеты "до" 30 см...
    А тут на лицо факт не рекламы, а какое-то "чудо."
    Ребята мне присылали фотки и комменты к ним, что поднято с такой глубины и в таком грунте.
    Я знаю прекрасно, что по воздуху четко столько не берет!
    А в грунте взяло!!!!
    Возможно галло и т.д.
    Вот тут и выходит, что тесты с монетосами в свежевыкопаных ямках не катят. Потому как не отражают реалии.
    Квазар классный прибор, на который подсел и менять на другой не хочу и другим не советую.
    Всем хороших находок и приятный выходов!

lesnoi, batona, Косолапый та 8 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1700 грн.
    2. Залізний. Купував собі, але вже не треба
      80 грн.
    3. Это современный микропроцесорный универсальный импульсный металлоискатель. Использование прибора в к...
      1300 грн.
    4. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Golden Sabre...
      260 грн.
  3. Vl_service

Vl_service Feldwebel

Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Poltava, Ukraine
    С этим согласен на 100%. Правильно сделанный и настроенный Квазар на прошивке 2.3.3 ничем не хуже Фортуны, которая сейчас у меня вторым прибором. Я в своём блоке заменил обвязку ОУ на Wima, операционник на AD8606, поднял немножко усиление (до 80%) - получилась конфетка для частот до 11-12кГц. На частотах выше 13кГц начинается сдвиг фазы немножко (хорошо видно на осциллограмах) - думаю, из-за низкой скорости нарастания данного ОУ. Сейчас начал собирать ещё одну плату - хочу попробовать всё-таки на AD8028 сделать прибор для датчика на 18кГц. LT-шка почему-то не впечатлила меня. Может потому, что ждал чуда. Как говорит пословица: "Чтобы не разочаровываться, нужно просто не очаровываться".
    Вот хотел спросить у сообщества - кто может подсказать, как измерить добротность датчика с залитым конденсатором внутри? Датчики у меня покупные, поэтому не знаю данных. Методика "плюс-минус лапоть" работает (по току квазаромера при 5 Вольтах на выходе стабилизатора), но хотелось бы более точно измерить, чтобы сделать не просто конфетку, а шоколадную в красивой обёртке.

Mytno, Сапер та alexlv подобається це.
  4. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    комради стежу за темою можливо на 2 копальний сезон продам свою фортуну про, докладу грошей і візьму квазар побачу, по чутках і постах які тут пишуть квазар кращий фортуни -таке питаня чи можна квазаром швидко катушкою по землі проводити? фортуна нею повільно катушкою по землі проводити треба чи можна квазаром швидко по землі катушкою проводити?.

5. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    766
    Адреса:
    Dnipro
    Нихера не понятно

acer aspire подобається це.
  6. SVETLOV25

SVETLOV25 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Украина
    Можно.

Вован Чик подобається це.
  7. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    руслан 2992 у фортуні про від мого виробника швидкості просто нема катушкою по землі повільно проводити треба немайе швидкості у самому приладі розумійеш про що йде мова, наприклад коли у чистому полі пищить цітний сигнал а вді полосок на екрані ще нема то такий сигнал легко пропустити можна коли швидко махати катушкою. або навіть коли більш менш ясний копаемий сигнал на екрані тільки но зявляйеться вді а катушкою швидко махати то такий сигнал легко пропустити. дивився я відео в ютубі як комради катушкою заводськими приладами махають. деусом швидко катушкою махати можна фортуною ні. то я просто поцікавився чи йе швидкість у квазара.

Вован Чик подобається це.
  8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Якщо треба дуже-дуже швидко по землi котушкой проводити - краще аналогову Маску купуйте. Вона швидкiсть датчика любить. А для нормально швидкоi проводки - Квазара вистачить

Останнє редагування: 13 вер 2018
    Вован Чик та Блукач подобається це.
  9. Вован Чик

Вован Чик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    409
    Адреса:
    ХАРЬКОВ ОБЛАСТЬ
    Доброго, в мене два Квазари перший прошивка 2-2-2 датчік 32-30, 8Кгр, другий прошивка 2-2-14 датчік 25, на 12Кгр.
    і на обох чим швидше машеш , тим чіткіший сигнал і по звуку, і по ВДІ.

10. Так, у квазара є фільтр нормал, фаст та вері фаст, дуже швидкі фільтра особливо вражає на смітнику але тоді забудьте про копійку Вашу на глибині до 40см яку ви витягували фортуною про яку дуже хвалили. Швидкі фильтра ріжуть глибину вдвічи а то і втричі. По полю ходити тре на фільтрі слоу та вері слоу але швидкість погірше вже як фортуна у фасті. Квазар у полі на ходячому фільтрі вері слоу дуже повільний і не такий глибокий як фортуна. Тому то я маю два цих прилади для різних задач. Фортуна поле та глибина вражаюча а квазар смітники та важкі грунти.

seh подобається це.
  11. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач хароший ви комрад дякую за чітку конкретну вичерпну відповідь удачі на копі і золота під катушку

Блукач подобається це.
  12. Вам дяка але відгуки це одне а усе одно будуть чесатися руки щось ще попробувати і воно буде вірним бо ніхто не скаже точно що Вам ляже в руку та потішить. Але більше залежить від місця копу, цьому приділяйте більше уваги бо у доброму місці я бачив як проста аська творить чудеса. І головне умійте тормознути бо думаючи що знахідок мало не по причині голяка їх там а по причині недолугості вашого приладу можете пуститись у накопичування приладів, така собі наркоманія безтолкова і розорити сімью розпродавши усе цінне))) так що і Вам вдачі та розуму.

Supermen подобається це.
  13. ru$l@n

ru$l@n Feldwebel

Повідомлення:
    766
    Адреса:
    Dnipro
    Если нужна скорость отклик то посмотрите в сторону хоятя бы терм про, аналог по скорости отклика не сравнится с цыфрой, но там свои минусы крутили и нет экрана

14. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач найшов я уже 4 срібло за сезон в мойій місцевості антикваріату небагато інший комрад розповідав що за цілий день майже нічого не знаходить але за такі гроші що квазар що фортуна це прилад вогонь, коли виходю на коп із пустими руками рідко коли додому повертаюсь. місця для копу я визначаю так якщо я знайшов в одному місці копійку я уважно обходю те місце декілька разів, якщо знову копійки викопую у тому самому місці, то я виходю туди копати 2 3 4 10 раз таким чином я уже на полях знайшов 3 хабарних місця для копу. я всім раджу так робити.

us7ign та Блукач подобається це.
  15. о, це добре)) фортуну про від Вашого майстра я не продавав би і не міняв на квазара. Коли вибьєте свої хабарні місця тоді візьмете деус а так Вам фортуною про ще роботи не на один рік.

16. тут про квазар тому скажу взагалі що хто таке сказав той бовдур а не майстер. Особливо фортуні грунт баланс потрібен, квазар теж потрібен але не так сильно бо у квазара є фішка слідкування за грунтом і його корекцію при пошуку бо якщо не відбитись від грунту то замість знахідок постійно дзвенітиме сам грунт, прилад у такому стані нічого не знайде і не вичислить монету бо буде осліплений грунтом.

17. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач ну то я не можу зрозуміти чітко як годиник прилад працьуйе без грунт балансу і не звенить на грунт і немайе жодних проблем і чітко конкретно роділяйе метали. не відповідайте у відповідь не пишіть тема ж про квазар.

Блукач подобається це.
  18. Vl_service

Vl_service Feldwebel

Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Poltava, Ukraine
    Я б не продавав, а зібрав (чи докупив) як доповнення. Прилади хоч і одного класу, але трішки різні. Краще докупіть ще один датчик на іншу частоту - їх багато не буває. У мене три різних і хочеться ще один на 17-18кГц - умови пошуку завжди різні.

Блукач та batona подобається це.
  19. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я задумуюсь покупкою датчика більшого діаметру різні думки маю а тим більше для поля підходить більша катушка іншойі частоти, як добре що можна ставити 3 катушки.

20. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Отсутствие запятых напрягает ужасно ! В смысле можно ставить 3 катушки ? сразу что ли ? их можно хоть 20 в арсенале быть , меняй хоть каждый час те катушки

Dikij подобається це.
  21. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я маю на увазі відключити 1 катушку вставити іншу іншойі частоти прилад передбачений для роботи на 3 катушках. 3 профілі у фортуни йе для роботи на 3 катушках.

22. Rudius

Rudius Feldwebel

Повідомлення:
    396
    Адреса:
    Украіна
    День добрый. Скажіть а чим прошивка 2.3.3 така добра? З повагою.

Hpookah та batona подобається це.
  23. Чкалов

Чкалов Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    263
    Адреса:
    Харьков
    Приветствую всех, подскажите пожалуйста нормально работают квазары при минусовой температуре

Сапер подобається це.
  24. batona

batona Stabsgefreiter

Повідомлення:
    197
    Адреса:
    Сумы
    Я не ходил с 233, токо тестировал. Как по мне - поет меньше от тряски, кустов и проч.
    Вернулся на 2218, сейчас перешел опять на 233, в пн еду копать, отпишусь. Народ пишет, что тихая и глубокая.

Останнє редагування: 15 вер 2018
  25. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Если катушка сделана нормально, то нормально работают. Дисплей слегка подмерзает, если не лсд. В остальном, всё нормально.

Чкалов та Вован Чик подобається це.
  26. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    очень тихая и цепкая прошивка !

batona подобається це.