Квазар АРМ.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем platon.71, 21 бер 2015.

1. Вован Чик

Вован Чик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    409
    Адреса:
    ХАРЬКОВ ОБЛАСТЬ
    Судя по симптомам, похоже на славно известного производителя.

Отправлено с моего K4000 Plus через Tapatalk

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Нова набедренна кобура для піна
      400 грн.
    3. Новый старательский лоток D 38см…смотрите другие мои лоты…есть новые поступления…
      449 грн.
    4. Старательский лоток D26cm..
      289 грн.
    5. Сумка - кобура для пінпоінтера з кріпленням на ногу – чудове рішення для камрадів, що захоплюються м...
      420 грн.
  2. NARS

NARS Schütze

Повідомлення:
    9
    Адреса:
    г. Киев
    Полюхович

Блукач подобається це.
  3. Вован Чик

Вован Чик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    409
    Адреса:
    ХАРЬКОВ ОБЛАСТЬ
    Сори , не того имел в виду.
    Звоните мастеру .

4. sos1234

sos1234 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    169
    Адреса:
    Ліси і поля УКРАЇНИ
    По настройкам не лазили.

5. Вован Чик

Вован Чик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    409
    Адреса:
    ХАРЬКОВ ОБЛАСТЬ
    Фиритом отстаивали?

6. NARS

NARS Schütze

Повідомлення:
    9
    Адреса:
    г. Киев

7. NARS

NARS Schütze

Повідомлення:
    9
    Адреса:
    г. Киев
    на сборку не нарекаю. Плата сделана качественно, скорее всего у меня руки кривые:confused:

Images:

20180902_220543.jpg
  8. Вован Чик

Вован Чик Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    409
    Адреса:
    ХАРЬКОВ ОБЛАСТЬ
    Зря Вы блок вскрывали, звоните Мастеру, может проблема с датчиком.

NARS подобається це.
  9. NARS

NARS Schütze

Повідомлення:
    9
    Адреса:
    г. Киев

Вован Чик подобається це.
  10. SVETLOV25

SVETLOV25 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Украина
    Если 5 коп украинские,то прибор их и не увидит.

vas.ter, BART28 та Вован Чик подобається це.
  11. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.912
    Извините если глупый вопрос , а почему не увидит ?

12. desalex

desalex Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Сумы, Украина
    Потому, что они из железного сплава и, чтобы их "увидеть", надо догадаться отключить дискриминацию железа )

Остап Ибрагимович та Блукач подобається це.
  13. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.912
    Вы такой вУмный , что я себя почувствовал таким дураком ...

Grin999 подобається це.
  14. SVETLOV25

SVETLOV25 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Украина
    Но вы ведь задали конкретный вопрос,вам ответили,зачем обижаться.

desalex подобається це.
  15. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.912
    1) задал вопрос я вам а , не умникам...
    2) про дискриминацию в вопросах ни слова не было !
    3) тему читают далеко не радиоэлектронщики а , простые пользователи , и если у " проФФесоров " поломается палец или клава дать ответ , то звиняйте меня .
    4) Я ни на кого не обижаюсь . И если задали вопрос то " острить" не надо .

Dikij, Supermen та pavliv подобається це.
  16. Игорь_Сергеевич

Игорь_Сергеевич Oberschütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    г.Запорожье
    Добрый день. Кто-то копает на последней прошивке 2.3.3? Какие впечатления? Стоит-ли переходить с 2.2.16? Спасибо.

17. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.126
    Адреса:
    Харьков
    Я на этой прошивке ... нужно привыкнуть к ней , но тихая очень , в общем понравилась

18. Сергей Лактионов

Сергей Лактионов Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Это я наверное такой древний еще хожу с 2.1.11 или просто мне она по душе:rolleyes: или может я просто лентяй:D

19. Брати, ось хто підскаже таку річ. На сухий чорнозем трохи випав дощик і злегка!!! його зволожив (не болото як осінню в полях) а зволожив, я занурив у цей грунт відлаштувавшись від нього динарий на рівень біля 7-10 см. вді динарія по повітрю на частоті 8 кгц. +30 на частоті 11 кгц. +45 і ці два датчики закинули динар у чисте чорне до -35-55 з гарним звуком чистої чорняги. Питання, що робити у полі після дощів і як витягнути динар чи ще більш низькопровідну ціль де вді +10 наприклад з чорного? Якщо взяти частоту 19 кгц. наскільки вона здатна підняти число вді хоч трохи в плюс чи квазару це не під силу? мідь прекрасно у кольорі особливо на невеликій глибині а от що робити з цим по риму та чк? по царизму проблем нема але скільки я міг пропустити тих динарів раньою весною приймаючи їх за чорнягу, памятаю йду по полю і махаю датчиком а по звуку бум, бум, бум а по вді -30 -20 - 50 -60 і що, може я чого не тямлю.... виставив квазар на продаж але шкода, серце щемить бо прилад бімба, у сухому грунті знаходив дрібне срібельце а що з вологим робити, коли просохне то вже засіяно.
    Пс. фортуна витягнула ту ціль але то вже інша історія. Аська, Фішер 22 не витягнули, теж чітке чорне що і квазар.

20. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач коли було сухо і дощів не було закопав я на городі алюминевий корок від пляшки на штик лопати, після того як пішли дощі і промокла земля помахав я катушкою над ти самим місцем де я його закопав, і побачив я чіткий ясний копайемий сигнал фортуна в мене хто не знайе. експеримент вам треба було зробити весною закопати у землю копійки різних номіналів на різну глібину і щоб вони там лежали цілий копаемий сезон а потім тестувати на глібину ці самі копійки при дощах морозах і різних погодньіх умовах. я закопував копійку і зверху на нейі 4 відра води заливав і все одно в болоті копаемий сигнал на 25 сантиметрах та й щей між катушкою і землею запас 3 4 5 сантиметрів приблизно.

Блукач подобається це.
  21. Vl_service

Vl_service Feldwebel

Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Poltava, Ukraine
    теж задумуюсь замовити датчик на 17-18кГц, тому що лише своїм 13кГц датчиком можу побачити з відповідним VDI невелике золото у чорноземі. На жаль, динариків не маю (ще не знаходив), але на золото ось така ситуація.
    справа Ваша, але думаю, що з висновками помиляєтесь. Прилад особисто мені ДУЖЕ подобається, почав збирати ще один - хочу підлаштувати під більш високочастотні датчики. Нині діючий блок вчора саме "довилизував" і перевірив у грунті мокрому в саду вже після першої години ночі на тестових цілях - задоволений. І повинен сказати, що найкращий результат у мене чомусь вийшов навіть не з LT-шкою, а з AD8606. Перепробував уже тих операційників 5 чи 6 на цій платі.

Блукач подобається це.
  22. ви часто копійку називаєте не своїм номіналом так що у Вас копійка може бути монета розтяжима від копійки дійсно до однієї гривні України включаючи мідяки))) але ми усі так робимо тести, риємо яму та вставляємо копійки. Я знаю про ефект галло, знаю що грунт навколо міді змінює свої властивості з роками але думаю це часто на мідь і бронзу, динар срібло чи олово не особливо по моєму дифундує у грунт. Тому прикопайте низькопровідний динар і налийте води.

23. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    динарів не маю срібна копійка маленьеа йе польські соліди невеликі маю, нема змоги перевірити на динаріях.

24. і у мене так, брали малошумний квазар з лтешкою і мій з адешкою, різниці нуль, однакові характеристики по шуму та чуйці але... я вставлю відео одного поважного пана яке мене побудило переглянути свої прилади і хочухи і тому я це відео переглядав багато разів і зробив висновки бо у нього варто вдивитись та вдуматись навіть ходокам з квазаром у кого важкі грунти.
    я повторив той тест з квазаром, фортуною м2, фортуною м, асею 250 та фішером 22. висновки зроблені але маю надію що квазар ще матиме прошивку яка підгонить з мінуса цілі у плюс по типу режима голд на фортуні м або це пролікується датчиком на 19 кгц. іншого не дано плюс грунти кругом різні а я не особо спец у тому. Автора не просять, він і не звертає увагу на такі речі а по моєму варто.

Останнє редагування: 10 вер 2018
    Vl_service подобається це.
  25. у неї вді як у мідяка, куди її знесе? нікуди.