Якби були по доступних цінах такі коптери що літають на 15-20км ото булоб діло . Загнав такого коптера подивитися чи вже скосили поле і чи можна їхати копати манеТТо .
"Рама" квадрокоптера если будет висеть целыми днями над дворами с гоу про на подвесе, то они наверное не будут в восторге.
Якби такий апарат був у господарстві , то можна булоб його запускати о 4-5 годині ранку , ше всі сплять , але вже видно що там на полях робиться , чи ще є збіжжя чи вже скосили . Але враховуючи ціну на ті коптери то можна і на таксі поля об"їжати , буде дешевше .
А лучше он сидел бы в "скворечнике" на беспроводной подзарядке. И в определнное время взлетал бы по запрограмированому маршруту, потом парковался обратно и передавал видос на смарт по Wi-Fi, которое можно посмотреть в любое время. Как космолет из "звезды смерти" чтобы вылетал. В онлайне видео корявое на таких расстояниях 25км.
Я как то видео видел с теми сигаретами,так я Вам скажу то были подделки...когда-то делали в Охтырке,на бывшем консервном заводе. А дядько Трак что-то знает...наверное.
ну тоді будемо чекати на кінець війни а потім будемо до нього їздити цигарки стреляти. ну звичайно за умови що він сюди їх буде переправляти а не туди на перекури літати
В Казахстан треба летіть, там тютюн на травах настояний. Лікувальний.. Назад можна і без квадрокоптера. Баночка від редбула надає крила..
Ковыряйтесь лучше в носу, нечего неокрепшему, молодому организму делать в долинах рек экзотических. Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk